Netrapte se malichernostmi

16
16.3.12 23:22

Netrapte se malichernostma....

Ahoj holčiny.Předem se omlouvám za chyby (jsem už opilá) a za to,jestli se dotknu některé z vás.berte mé téma spíš jako vylití srdíčka.jsem také mamina dvou dětí a potýkám se také se starostmi typu nedostatek financí,partner lezoucí mi občas na nervy,děti zlobí a neposlouchají,kam se vrátím po rodičáku do práce,každý den ječím,když mi děti vykrámují pokojíček do celého bytu…ALE…před Vanoci zemřela má kamarádka,spolužačka,mladá maminka dvou dětí na rakovinu prsu,dnes mi má nejlepší kamarádka,maminka dvou krásných holčiček napsala,že má nádor v nose a na mě se to nějak sype…teď tu už tři hodiny sedím,piju,přemýšlím a vyčítám si,jaká jsem koza,že si lámu hlavu „blbostma“ a neužívám si každičký den se svýma dětma a manželem a trápím se malichernostma…opravdu si to člověk musí uvědomit,až když se „něco“ podělá?Slibuji si,že od zítra nebudu na děti ječet :) :) a budu si užívat každý den.
Nevím,jak to celé ukončit,nečekám nějaké reakce,ale musela jsem se vypsat,aby se mi ulevilo.........jdu dopít šestého panáka na zdraví mé nejlepší kamarádky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20777
16.3.12 23:27

Tý jo, tak to jí držím palce :?
Vždycky nejvíc chceme to, co nemáme a od toho se to všechno odvíjí, utápíme se v blbostech a zapomínáme žít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
16.3.12 23:28

Donny potřebuješ alkohol nebo takové zprávy aby si si uvědomila takové věci?
Já si to uvědumuju snad od začátku mého žití a přesto nás podobné tragédie i horší potkávaj.
Takže né jsou lidi co to ví a přesto je ty tragédie potkaj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1288
16.3.12 23:29

bohužel,to už tak v životě prostě asi je. Napij se i za mně ať jí to dopadne alespoň trochu dobře. Taky mně napadá občas to samé jako tebe,tatínka mám nemocného,no je mu už 80 let a dávají mu dva roky nejvíc.A já na něj někdy byla tak ošklivá! :,( Najednou nevím za kým půjdu až tady nebude. Musíme si užívat každý den,jako kdyby byl poslední.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3419
16.3.12 23:32

:hug: chápu tě… po nedavném neštěstí s autobusem, kde zemřelo tolik dětí, si říkám také, že na maličkýho nebudu křičet, když přinese horší známku a občas zazlobí. Hlavně že jsou naše dětičky zdravé a nám zdraví dovolí se o ně starat. Protože všechno ostatní se dá vždycky zvládnout ;) Pro někoho to možná zní jako fráze, ale je to opravdu to nejdůležitější :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
16.3.12 23:36

Nene,nepotřebuju alkohol k uvědomění si,vím a vnímám i za střízliva.Sama mě poprosila ať se na její zdraví napiju a tak to dělám.Bohužel od doby co mám děti to nějak hůř „pobírám“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5277
16.3.12 23:44

Taky si říkám, že nesmím nikdy řešit blbosti… Mám hodného manžela, zdravou, krásnou dceru, stavíme si teď hnízdečko…jsme šťastní :srdce: Toho všeho si člověk musí užívat plnými doušky každý den, každou minutu :kytka: Nic není důležitější, než zdravé a spokojené dítě…když vás odmění úsměvem po ránu, když vás chytne za prst tou svou malou ručičkou… Musíme si opravdu užít každou chvilku plnými doušky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
16.3.12 23:51

Užívám si každý den…každou pitomost, někdy si vědomě snažím pamatovat určité chvilky, píšu si něco jako deník, abych věděla, co jsme kdy přožili. Protože pod tíhou toho, co se kolem děje, vím, že tady nikdo nejsme napořád a nikdy nevím, co se může stát. Je to smutné, ale je to tak. A to, že někdy křičím…o tom to není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3419
16.3.12 23:52
Libza píše:
Taky si říkám, že nesmím nikdy řešit blbosti… Mám hodného manžela, zdravou, krásnou dceru, stavíme si teď hnízdečko…jsme šťastní :srdce: Toho všeho si člověk musí užívat plnými doušky každý den, každou minutu :kytka: Nic není důležitější, než zdravé a spokojené dítě…když vás odmění úsměvem po ránu, když vás chytne za prst tou svou malou ručičkou… Musíme si opravdu užít každou chvilku plnými doušky :hug:

To jsi napsala hezky a souhlasím s tím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3544
16.3.12 23:55

kdybych mohla pit, napiju se na jeji zdravi taky :hug:
to co popisujes mam taky, clovek si proste zije ten svuj zivot, den za dnem, resi porad dokola ty stejny veci a svoje problemy a potom se stane takova nestastna udalost a ja si chci v tu chvili naliskat, jaka jsem krava, ze bych mela byt vdecna za to co mam, hlavne zdravi a zdravou rodinu
p.s. zitra ti bude blbe :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
16.3.12 23:56

po dni kdy se doma rozčiluju jakej je tu binec,že mi muž nepomůže,že se syn jen vzteká ,že v práci bych všechny naházela na jednu hromadu - si vždycky večer řeknu,že právě za tyhle maličkosti jsem ráda vždyž když by doma nebyl binec ani bych nevěděla že mám muže ,dítě a psíky :mrgreen: , kdybych měla tichý batole na co bych jednou s úsměvěm vzpomínala ,určitě ne na to jak seděl potichoučku v koutě. A na práci se večer rozčiluju,ale ráno se tam těším :mrgreen:
Ať se kamarádka uzdraví :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
17.3.12 00:16

Holky.moc vám děkuju.určitě jsem nechtěla nikomu promlouvat do duše.prostě jsem s touhle kamarádkou ještě před 14 dny probírala,jak jsme vyřízený z toho jak jsou ty naše děti držkatý,jak těžký je to s našima chlapama a teď je to opravdu „prkotina“.já taky každý večer ty moje andílky v posteli opusinkuju a slíbim jim,že už na ně nebudu nadávat a ráno už „jedeme“ ve starých kolejích:-)))No,každopádně teď už je mi trochu líp,kamarádka je připravená bojovat,já být jí oporou a špatně mi asi ráno bude,ale s těma čertama nemá šanci.-))ještě jednou děkuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
17.3.12 00:26

Věšinou to tak bývá, že ve vypjatách životních situacích si člověk uvědomí co má a o co by mohl přijít. Bohužel většinou to zase za chvíli sklouzne do sterotypu. I když ve vztahu k dětem to vnímám jinak. Není dne, abych si v duchu neřekla, jak je můj 14m syn úžasný. A přitom tu vlastně ani nemusel být, měla jsem na začátku těhu komplikace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2237
17.3.12 05:26

mám suprovou kamrádku, dětskou dr. z lázní, ta mě dokáže zklidnit svým pohledem na svět, svou filozofií. Je úžasná, dobíjí mě energií, u ní si vždy uvědomím, co je a co není prvořadé. Jsem moc ráda, že jsem ji poznala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
17.3.12 08:09

Je mi líto co je v životě potkalo.. přeju si aby se z toho dostala!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová