Proč nemáte v podpisu všechny děti?

1042
16.3.12 12:23

Proč nemáte v podpisu všechny děti?

Čau holky, dítě mi chrápe, já se nudím a tak se čistě ze zvědavosti ptám, proč nemáte v podpisu uvedené všechny děti? Většinou se asi jedná o maminy, co už mají nějaké děti odrostlejší, či z předchozích vztahů, ale i tak…kolikrát narazím na mamči, co mají metřík posledního dítka, ale zároveň vlastně v diskuzích prozradí, že těch dětí mají víc…
Jsem fakt jenom opice zvědavá, na nikoho nenarážím a slibuju, že dalších 5 dní žádnou diskuzi nezaložím… ;) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1089
16.3.12 12:27

Mně se s tím nechtělo rýpat. :mrgreen: Dala jsem nejmladšího na zkoušku a pak už se mi to nechtělo opravovat. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
16.3.12 12:29

Není to teda můj případ, ale třeba některým maminkám už přijde zbytečné mít metřík pro 15i tetou dceru a 17i letého syna :)
Btw. 1 diskuse za 5 dní už platí? :lol:

• Citovat
  • Upravit
9879
16.3.12 12:29

Mě ten nejstarší vyloženě řekl at ho prosím odstraním z metřiku že není mimino. Jinak jsem ho tam měla celou dobu. :nevim: No jo no neda se nic dělat. Tak tam budu mít jen ty dva nejmenší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1042
16.3.12 12:32
julniki píše:
Není to teda můj případ, ale třeba některým maminkám už přijde zbytečné mít metřík pro 15i tetou dceru a 17i letého syna :)
Btw. 1 diskuse za 5 dní už platí? :lol:

No on to ani nemusí být metřík, ale třeba jenom dopsáno obyčejně…plácnu Jirka 1995, Božka 1997. :mrgreen: .
A ono to ještě není v provozu s těma diskuzema? Já myslela, že už to fičí…ale nezkoušela jsem… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1042
16.3.12 12:33
pandora píše:
Mě ten nejstarší vyloženě řekl at ho prosím odstraním z metřiku že není mimino. Jinak jsem ho tam měla celou dobu. :nevim: No jo no neda se nic dělat. Tak tam budu mít jen ty dva nejmenší
:lol: :lol: :lol: .
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2926
16.3.12 12:34

Já nemám žádný metr, přijde mi to trapný. Omluva všem, kdo metřík mají. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1738
16.3.12 12:34

tak já mám skoro 12 kluka a chtěl tam být aby nebyl o něco ošizenej :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1288
16.3.12 12:35

no já bych ráda,ale nevím jestli takové metříky jsou,na děti 20 a 16 let? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
16.3.12 12:35

Já tam nemám ani synátora :)Mám podpisy vypnuté a vlastně ani nevím, proč ho tam nemám. :oops: Ale miluju ho :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
16.3.12 12:37
Ester13 píše:
Já tam nemám ani synátora :)Mám podpisy vypnuté a vlastně ani nevím, proč ho tam nemám. :oops: Ale miluju ho :mrgreen:
:lol: :lol: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1816
16.3.12 12:39
ty jsi teda fakt opice zvědavá
Mrs.G píše: Čau holky, dítě mi chrápe, já se nudím a tak se čistě ze zvědavosti ptám, proč nemáte v podpisu uvedené všechny děti? Většinou se asi jedná o maminy, co už mají nějaké děti odrostlejší, či z předchozích vztahů, ale i tak…kolikrát narazím na mamči, co mají metřík posledního dítka, ale zároveň vlastně v diskuzích prozradí, že těch dětí mají víc…
Jsem fakt jenom opice zvědavá, na nikoho nenarážím a slibuju, že dalších 5 dní žádnou diskuzi nezaložím… ;) :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
16.3.12 12:39

No holky jaký metřík??? Jsem zas někde něco prošvihla? :oops:
Já mám děti normálně v údajích o sobě. Byla tam kolonka děti,tak jsem je tam dala(mám teda jen dvě tak to nedalo moc práce) fotky jsem tam teda nedala-zatím(snad se k tomu dostanu) Vysvětlete mi o jakej metřík se jedná???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
16.3.12 12:40

To narážíš jako na mně? 8) ;)
Já si tam dám všechny metry a za 5 dní založíš diskusi, proč majjí maminky metříky přes půl stránky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1042
16.3.12 12:41

Mě se metříky moc líbí, vlastně podpisy jako takové, přijde mi to takové osobní a praktické. Spoustu mamin si zapamatuju jen díky podpisu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová