Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Čau holky, dítě mi chrápe, já se nudím a tak se čistě ze zvědavosti ptám, proč nemáte v podpisu uvedené všechny děti? Většinou se asi jedná o maminy, co už mají nějaké děti odrostlejší, či z předchozích vztahů, ale i tak…kolikrát narazím na mamči, co mají metřík posledního dítka, ale zároveň vlastně v diskuzích prozradí, že těch dětí mají víc…
Jsem fakt jenom opice zvědavá, na nikoho nenarážím a slibuju, že dalších 5 dní žádnou diskuzi nezaložím…
![]()
Mně se s tím nechtělo rýpat.
Dala jsem nejmladšího na zkoušku a pak už se mi to nechtělo opravovat. ![]()
Není to teda můj případ, ale třeba některým maminkám už přijde zbytečné mít metřík pro 15i tetou dceru a 17i letého syna ![]()
Btw. 1 diskuse za 5 dní už platí? ![]()
Mě ten nejstarší vyloženě řekl at ho prosím odstraním z metřiku že není mimino. Jinak jsem ho tam měla celou dobu.
No jo no neda se nic dělat. Tak tam budu mít jen ty dva nejmenší
julniki píše:
Není to teda můj případ, ale třeba některým maminkám už přijde zbytečné mít metřík pro 15i tetou dceru a 17i letého syna
Btw. 1 diskuse za 5 dní už platí?
No on to ani nemusí být metřík, ale třeba jenom dopsáno obyčejně…plácnu Jirka 1995, Božka 1997.
.
A ono to ještě není v provozu s těma diskuzema? Já myslela, že už to fičí…ale nezkoušela jsem… ![]()
pandora píše:
Mě ten nejstarší vyloženě řekl at ho prosím odstraním z metřiku že není mimino. Jinak jsem ho tam měla celou dobu.No jo no neda se nic dělat. Tak tam budu mít jen ty dva nejmenší
Já nemám žádný metr, přijde mi to trapný. Omluva všem, kdo metřík mají. ![]()
tak já mám skoro 12 kluka a chtěl tam být aby nebyl o něco ošizenej ![]()
no já bych ráda,ale nevím jestli takové metříky jsou,na děti 20 a 16 let? ![]()
Já tam nemám ani synátora
Mám podpisy vypnuté a vlastně ani nevím, proč ho tam nemám.
Ale miluju ho ![]()
Ester13 píše:
Já tam nemám ani synátoraMám podpisy vypnuté a vlastně ani nevím, proč ho tam nemám.
Ale miluju ho
Mrs.G píše: Čau holky, dítě mi chrápe, já se nudím a tak se čistě ze zvědavosti ptám, proč nemáte v podpisu uvedené všechny děti? Většinou se asi jedná o maminy, co už mají nějaké děti odrostlejší, či z předchozích vztahů, ale i tak…kolikrát narazím na mamči, co mají metřík posledního dítka, ale zároveň vlastně v diskuzích prozradí, že těch dětí mají víc…
Jsem fakt jenom opice zvědavá, na nikoho nenarážím a slibuju, že dalších 5 dní žádnou diskuzi nezaložím…![]()
No holky jaký metřík??? Jsem zas někde něco prošvihla? ![]()
Já mám děti normálně v údajích o sobě. Byla tam kolonka děti,tak jsem je tam dala(mám teda jen dvě tak to nedalo moc práce) fotky jsem tam teda nedala-zatím(snad se k tomu dostanu) Vysvětlete mi o jakej metřík se jedná???
To narážíš jako na mně?
![]()
Já si tam dám všechny metry a za 5 dní založíš diskusi, proč majjí maminky metříky přes půl stránky ![]()
Mě se metříky moc líbí, vlastně podpisy jako takové, přijde mi to takové osobní a praktické. Spoustu mamin si zapamatuju jen díky podpisu.