Zbořil se mi svět :-(

Anonymní
15.3.12 12:36

Zbořil se mi svět :-(

Potřebuju to někomu říct.. odsoudíte mě..jen do toho :,(
Naší holčičce je 6 měsíců a já se dozvěděla šílenou věc.
Kde začít..noo :roll: v práci se do mě zamiloval můj nadřízený. Vysvětlila jsem mu, že můžeme být kamarádi, ale že jsem šťastně vdaná, chci založit rodinu a rozhodně si to nechci kazit s ním. Myslela jse, že to pochopil.. přestaly telefonáty, smsky, v práci se ke mě choval uplně normálně.
Pak jsem ale šla na sezení, které on pořádal. Nikdy před tím jsem tam nebyla, jelikož jsem ho nechtěla dráždit no a manželovi by to asi také nebylo příjemné, i když nikdy mi to nezakázal. Všude jídlo pití, hudba. Hezky jsem se bavila. Nejsem ale zvyklá vůbec pít a ráno jsem se probudila u něj v bytě. Byla jsem jak opařená. Hned jsem se ho ptala, jak jsem se sem dostala a on mě hned uklidňoval, že se nic nestalo, jen jsem to přehnala s pitím a tak mě odvezl k němu :evil: ale že se mezi námi nic nestalo..
Pak jsem otěhotněla.. naše vysněné miminko je tady!
Těhotenství jsem si užívala, manžel taky a narodila se nám krásná dcera. :srdce:
No a ten bídák se mi po půl roce ozval, že jestli prý to neni jeho, že tu noc jsme spolu spali.. teda spíš on semnou :pocitac: :zed: :zed:

co ted????

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
15.3.12 12:40

Testy otcovství? tajně.. nwm, je to bídák, když to vytáhne po takhle dlouhé době. Ale řekla bych, že šance je hodně malá.. Každopádně situaci nezávidim, snad to bude v poho :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
15.3.12 12:41

Teda a věříš mu?Já byla ožralá milionkrát ale nikdy sem nechápala jak se někdo muže dostat do stavu že si nic nepamatuje a moc se mi tomu nechce věřit že to možné je :think: .

Opravdu si na nic nevzpomeneš?Co maličká je podobná otci?Já bych na to zapoměla a nikdy se k tomu nevracela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5185
15.3.12 12:45

Zatloukat, zatloukat, zatloukat. Řekni mu, že si si jistá, že je dítě manželovo. A manželovi nic neříkej. Sobě bys ulevila, ale mu strašně ublížila. A vůbec celé rodině. Situace je to tedy dost nepříjemná, ale jsou horší věci. Máš krásnou zdravou holčičku a čas se vrátit nedá. Pokud bys měla chuť to řešit, vždy někomu ublížíš. A nakonec by to odnesla ta malá. Tak má úplnou mlující rodinu.
Za blbost se platí a může to časem prasknout, ale taky nemusí. Každopádně nezávidím. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
15.3.12 12:46

…Nemyslím si, že jste provedla něco tak „hrozného“, aby se vám kvůli tomu „zbořil svět“, máte dobrého manžela, dcerku a že jste se jednou opila přece neznamená, že vás musí tížit nějaké výčitky svědomí. Na toho člověka, u kterého jste přespala bych osobně vůbec nereagoval, také proč…Pokud je „normální“, tak to nechá být a nebude vás již více obtěžovat, ale jeho povahu znáte pouze vy…
Každopádně - nic zbytečně nehroťte, v podstatě zatím ani není co. A pokud se vás jen zeptal, jestli to „náhodou“ není jeho, tak prostě odpovězte, že ne..ostatně, co jiného vám v současné situaci zbývá. Hlavu vzhůru, nic není tak horké, jak se na první pohled zdá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.3.12 12:46

dcera po mě KS nemá, ale manželovu nevím :zed:
No podle mě, mi musel dát něco do pití, jinak si to vysvětlit neumim :,(
Malá má oči po mě a jinak nevim.. jeho matka říká, že je to celí on, ale znáte to…!!!

Já bych taky ráda zapoměla, už dvě noci nespim! A takhle to dlouho nevydržim :cert:

• Citovat
  • Upravit
26574
15.3.12 12:47

Jestli ti ten :poblion: nehodil něco do pití. Pohrozila bych mu oznámením znásilnění, to by se mu asi nelíbilo, jestli je vysoce postavej. A pokusila bych se zapomenout na to, co řekl. A nebo si nech udělat testy DNA, jetli to lze anonymně, což asi ano. DNA od manžela seženeš. Ještě bych se zamyslela nad tím, jaký jsi měla c té době cyklus, jestli pravidelný a jestli se nedá dohledat, zda to bylo v období ovulace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3544
15.3.12 12:47

To je teda hajzl, tohle ti říct! Podle mě jste spolu nic neměli a on se tě snaží chudák asi vystrašit a nabourat vztah a důvěru mezi vámi s partnerem.

Já bych to ignorovala, ale chápu že červíček hlodá :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.3.12 12:49

No, zeptal se jestli to náhodou není jeho, ale zase otravuje.. za dva dny už 36 smska..počítám to :zed:
Zatloukat.. no jenže ta nejistota mi zabije..

• Citovat
  • Upravit
3003
15.3.12 12:50

Urcite bych udelala nejak tajne testy otcovstvi..At vis,na cem jsi.Mozna si to vsechno jen vymyslel,aby te nervoval.Peknej previt,kdyz takhle zneuzil situaci.. :cert: Preji at uz brzy vis,na cem jsi.Verim,ze ta nejistota nebo pochybnost nebo jak to nazvat je ubijejici..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8996
15.3.12 12:50

Buď v klidu - podle karet je dítě manžela. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.3.12 12:51

Asi mi tam musel něco hodit, jinak si to nedovedu vysvětlit. Hned jsem mu napsala, že jeho určitě neni, že je celá manžel, ale pořád otravuje. :poblion:

• Citovat
  • Upravit
3544
15.3.12 12:51

to chápu, ta nejistota musí být příšerná :(
a celé těhotenství dělal mrtvého brouka? pokud by se něco stalo, tak by začal otravovat okamžitě, co by zjistil, že jsi otěhotněla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
15.3.12 12:52

Porovnala bych den toho přespání a den početí dle utz, jestli by to bylo vůbec technicky možné. Ty jsi tenkrát byla oblečená, když jsi se probrala? Nic z tebe neteklo?
Kolegovi bych napsala, že pokud trvá na svém, tak podávám trestní oznámení na znásilnění.
Případný dna test bys mohla provést s ním, když bude negativní, tak je jasný, že otcem je manžel.

Podle mě teda nejspíš kecá, ale jistá si být nemůžeš. Co jsi tenkrát řekla muži, když jsi se vrátila, když jsi byla celou noc pryč?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
232
15.3.12 12:52

testy otcovství - cca 5000 Kč a 5 pracovních dnů, stačí jen bukální stěr šéfa a dítěte, nejlépe ještě i tebe… budeš vědět, jak to je…

podle mě šéf kecá a chce s tebou mít důvod dlouze a intenzivně komunikovat - když budeš vědět, že dítě není jeho, můžeš ho vyhnat ze života jednou provždy

jinak, vše bych řekla manželovi, počítej s tím, že v druhé vlně přijde vydírání, že mu to šéf bude chtít říct a bude tě chtít držet v šachu

ať se stalo cokoli, manžela se tohle drama týká a musíte držet spolu - hodně štěstí a sil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová