Windows Movie Maker - nemůžu propojit s kamerou

9943
14.3.12 16:09

Windows movie maker-nemůžu propojit s kamerou

Ahoj-prosím, kdo používáte tento program?? chtěla jsem ho poprvé použít, protože ten, co mám ke kameře není v češtině a je takový kostrbatý, má pár much, které mi vadí…ale!! když jsem propojila digi kameru s pc-tak mi to psalo, že nelze najít zařízení pro digitalizaci. Zkoušela jsem kameru propojit oběma způsoby, co mám a nic…můžete mi někdo poradit, jak správně propojit digitální kameru, aby ji ten program rozpoznal?? Z té nápovědy tam jsem žádnou radu nevyčetla. Kameru propojuju přes USB konektor. Díky moc za postřehy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
69235
14.3.12 16:16

to je divné, a máš kameru zapnutou na režim přehrávání?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
brumikk
14.3.12 16:33

windows movie maker je na prd, stahni si pinnacle, je lepsi, prehlednejsi a ma vic funkci :palec:

• Citovat
  • Upravit
9943
14.3.12 16:48

jo mám zaplou kameru-když ji napojím na pc, tak se mi ukáže tabulka, kde si můžu zvolit a jsou tam „připojení k zařízení/přehrávání v pc“ a pak další věci…tak jsem zkoušela tyto obě a nešlo ani jedno.
No já jsem právě už další program stahovat nechtěla, už tu toho mám hafl :-) původní, co byl ke kameře, k foťáku…jako-mně stačí základ, nemám stejně času se s tím nějak drbkat…jako kdybych ty videa už měla někde v pc stažené, tak tam jsem se dostala, to by mi šlo, ale s tou kamerou se to vůbec nechce kamošit.
A je v češtině ten pinnacle? že bych ho teda stáhla? Odkud ho můžu nejlépe stáhnout bezpečně :-)
díky holky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
14.3.12 18:29

to nevím, vykašli se na tabulku, Já v MM dělám a super, připoj kameru, dej jí na režnim přehrávání , otevři MM, tam vlevo je sloupek, tak dej import z kamery, ten program si to natáhne sám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9943
14.3.12 22:33

no to je to, co mi právě nejde-když dám ten import nebo tu digitalizaci ze zařízení, u obojího mi právě naskočí, že nelze najít nebo cosi podobného, tkaže si to právě nenatáhne. Můžeš mi prosím popsat, jak přesně tu kameru připojuješ?? Díky moc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová