Jaké máte neřesti?

lusis
15.3.12 20:22

jaké máte neřesti?

ahoj,zajímalo by mě jestli máte taky něco čemu nemůžete odolat,u mě jsou to bohužel cigarety,časopisy a občas čokoláda :roll:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
69235
15.3.12 20:23

žeruuuuuuu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
15.3.12 20:24

Nějaké ty sladkosti..jinak nic moc..
Občas mám zvláštní myšlenky a hřeším …ale hlasy ještě neslyším, tak je to dobrý :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Breuovi
15.3.12 20:24

čokoláda :)

• Citovat
  • Upravit
Rose-k
15.3.12 20:25
terinka4444 píše: žeruuuuuuu

Takyyy, koupila jsem malý nějakou čokoládu na velikonoce a už jsem jí půlku sežrala :oops: :oops: čokoládě prostě neodolám 8) :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
lusis
15.3.12 20:27

koukám že to máme všichni podobné :) já jí radši moc nekupuju,v krámě se snažím chodit okolo :D

• Citovat
  • Upravit
31594
15.3.12 20:31

Měla jsem cigára, otěhotněla, takže už nekouřím. Čokoláda, otěhotněla jsem, přišli nevolnosti a čokoládu nemůžu ani vidět. Tak ji nejím :mrgreen:

Asi největší hřešení je teď jízda autem, mám od ledna řidičák, jezdím kvůli každýmu prdu :lol: Že zrovna když si já udělám řidičák, tak se musel tak šíleně zdražit benzín :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
15.3.12 20:32

Nejednu :roll: Káva, k té sladkost, cigarety :zed: Aspoň že chlast ne, to mi jediné zbývá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
15.3.12 20:34

Tak jednoznačně čokoláda :mrgreen: , kafe, a jak píše Gladys, tak pokud to je neřest tak taky jízda autem .. kdybych mohla tak s ním vjedu aj na záchod :mrgreen: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
954
15.3.12 20:34

Sladké v jakékoli podobě, čokoláda, sušenky, tyčinky, bonbony, to je fuk, hlavně ať je to sladké :)
A miluju seriály, jak si nedám aspoň jeden díl denně, není se mnou k vydržení. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lusis
15.3.12 20:42
honey_star píše:
Sladké v jakékoli podobě, čokoláda, sušenky, tyčinky, bonbony, to je fuk, hlavně ať je to sladké :)
A miluju seriály, jak si nedám aspoň jeden díl denně, není se mnou k vydržení. :cert:

já se dívám denně na prostřeno :)

• Citovat
  • Upravit
4024
15.3.12 20:45

Sladkosti a to hlavně čokoládu :jazyk:
Jé ty mi děláš chuťě. :mrgreen: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
15.3.12 20:46

hmmmm :oops: .Cigaretky,káva jako hrom(teď jsem si koupila vymazlenej kávovar na pravou zrnitou kavu :srdce: )…nelituji investice :D …nooo taky vinecko,tchán ma udělanej sklípek a moje nej kamarádka s jejím mužem jsou vinaři…takže večer si dááám ráda :mrgreen:Ještě že mě chu'ť na něho v tehu přešla :dance: ) …co ještě,ještě :think: …to bude asi vše bohužel…škoda že nemůžu napsat nějaké cvičení a podobný věci :lol: ......a přece vím,jsem závislá na osme hodině večerní kdy děti už usínají :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2458
15.3.12 20:46

Dnes už naštěstí jen občas cigarety, jinak jako asi všichni čokoláda, haribo gumové bonbóny, cola, kofola, sprite atd., zmrzlina, časáky občas, ale teda za knížky utrácím dost. Jo a ještě miluji obložené mísy, to si večer občas s mužem uděláme k telce, a pro mě tam nesmí chybět tvarůžky.., jinak miluji vše nezdravé jako pečené jitrnice, klobásky, domácí koláče, korbáčky, utopence, nakládaný hermelín, uzené maso a jiné delikatesy. Naštěstí to na mě není poznat a manžel těžce maká ta to vyběhá v práci. No určitě bych si ještě na něco vzpomněla. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
15.3.12 20:48

Žrádlo :D A neustálé nakupování knih :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie