Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nějaké ty sladkosti..jinak nic moc..
Občas mám zvláštní myšlenky a hřeším …ale hlasy ještě neslyším, tak je to dobrý ![]()
terinka4444 píše: žeruuuuuuu
Takyyy, koupila jsem malý nějakou čokoládu na velikonoce a už jsem jí půlku sežrala
čokoládě prostě neodolám
![]()
koukám že to máme všichni podobné
já jí radši moc nekupuju,v krámě se snažím chodit okolo ![]()
Měla jsem cigára, otěhotněla, takže už nekouřím. Čokoláda, otěhotněla jsem, přišli nevolnosti a čokoládu nemůžu ani vidět. Tak ji nejím ![]()
Asi největší hřešení je teď jízda autem, mám od ledna řidičák, jezdím kvůli každýmu prdu
Že zrovna když si já udělám řidičák, tak se musel tak šíleně zdražit benzín ![]()
Nejednu
Káva, k té sladkost, cigarety
Aspoň že chlast ne, to mi jediné zbývá ![]()
Tak jednoznačně čokoláda
, kafe, a jak píše Gladys, tak pokud to je neřest tak taky jízda autem .. kdybych mohla tak s ním vjedu aj na záchod
![]()
Sladké v jakékoli podobě, čokoláda, sušenky, tyčinky, bonbony, to je fuk, hlavně ať je to sladké ![]()
A miluju seriály, jak si nedám aspoň jeden díl denně, není se mnou k vydržení. ![]()
honey_star píše:
Sladké v jakékoli podobě, čokoláda, sušenky, tyčinky, bonbony, to je fuk, hlavně ať je to sladké
A miluju seriály, jak si nedám aspoň jeden díl denně, není se mnou k vydržení.
já se dívám denně na prostřeno ![]()
hmmmm
.Cigaretky,káva jako hrom(teď jsem si koupila vymazlenej kávovar na pravou zrnitou kavu
)…nelituji investice
…nooo taky vinecko,tchán ma udělanej sklípek a moje nej kamarádka s jejím mužem jsou vinaři…takže večer si dááám ráda
Ještě že mě chu'ť na něho v tehu přešla
) …co ještě,ještě
…to bude asi vše bohužel…škoda že nemůžu napsat nějaké cvičení a podobný věci
......a přece vím,jsem závislá na osme hodině večerní kdy děti už usínají ![]()
Dnes už naštěstí jen občas cigarety, jinak jako asi všichni čokoláda, haribo gumové bonbóny, cola, kofola, sprite atd., zmrzlina, časáky občas, ale teda za knížky utrácím dost. Jo a ještě miluji obložené mísy, to si večer občas s mužem uděláme k telce, a pro mě tam nesmí chybět tvarůžky.., jinak miluji vše nezdravé jako pečené jitrnice, klobásky, domácí koláče, korbáčky, utopence, nakládaný hermelín, uzené maso a jiné delikatesy. Naštěstí to na mě není poznat a manžel těžce maká ta to vyběhá v práci. No určitě bych si ještě na něco vzpomněla. ![]()
ahoj,zajímalo by mě jestli máte taky něco čemu nemůžete odolat,u mě jsou to bohužel cigarety,časopisy a občas čokoláda