Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
nekouřím,nepiju,sladké nejím,tak snad jedině chorobný úklid,sezení na netu a kupování oblečků pro děti ![]()
Čokoláda na kila, kafe a cigára, pak taky tu jízdu autem.Akorát to auto mám jinak, mám období kdy mě to neba, a pak zas období, kdy si vyloženě vymýšlím a sama sobě zdůvodňuju, že je to nutné tam dojet ![]()
beckie píše:
jo a hadříky…nejlíp teda taky starý ze sekáče, to se pak dva dny cítím, jaký nemám úlovek a nikdy je nikam nenosím![]()
Hodaka píše: Čokoláda na kila, kafe a cigára, pak taky tu jízdu autem.Akorát to auto mám jinak, mám období kdy mě to neba, a pak zas období, kdy si vyloženě vymýšlím a sama sobě zdůvodňuju, že je to nutné tam dojet
Podle ikonky u jména jsem ty cigára i vicemeně odhadla
![]()
momentalne jsem svetice, zbyla mi uz jen gossip girl ![]()
ale driv to byly cigara, starbucks, draha cokolada, spousta knizek a zapnuta tv od rana do vecera
ted na to vsechno nemam penize, cas ani naladu… materstvi mi naprosto zmenilo zebricek hodnot! ![]()
Pchch, koukám že tu všichni mlsaj. Já ujíždím na eidamu. Nejlepší je smažák nebo roztavenej v mikrovlnce
.
Jinak moje velá neřest je PC a TV, těch kdyby nebylo, tak asi nevím co s časem. Protože před nimi trávím spoustu času a přesto všechno stíhám. Proč jen si umím všechno zorganizovat
.
Terrad píše:
Pchch, koukám že tu všichni mlsaj. Já ujíždím na eidamu. Nejlepší je smažák nebo roztavenej v mikrovlnce.
jé ten sýr mikrvlnce dělá mladej, to vždycky přežene a smrdí celý byt ![]()
1024 píše:Pipet píše:A jsem typický prokrastinátorco to je![]()
![]()
S tím autem jsem na tom stejně, baví mě jezdit a vždycky bavilo, jezdím všude, neexistuje že bych došla pěšky dál než 1Km, když jdu na procházku tak cíleně se synem, ale že bych si jako došla do obchodu který je třeba 3Km tak to ani náhodou. No je to možná i tak trochu lenost, ale snažím se ji kompenzovat těmi cílenými procházkami po lese. MHD nesnáším, kdybych přišla o řidičák asi by mě .....
Knihomyš píše:
vysedávání na netu
vedle toho bledne i mé bordelářství, rozežranost a lenost.
já si furt stříhám nehty…každej den najdu něco, co ustřihnu…pilníček je mým nejlepším kamarádem a jakmile nemůžu najít nůžtičky, jsem nesvá…
Kaficko a nugetka arasidova,ale tu ted radeji nekupuji..Nebo se alespon o to pokousim.. ![]()