Jaké máte neřesti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2969
15.3.12 21:14

nekouřím,nepiju,sladké nejím,tak snad jedině chorobný úklid,sezení na netu a kupování oblečků pro děti ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hodaka
15.3.12 21:16

Čokoláda na kila, kafe a cigára, pak taky tu jízdu autem.Akorát to auto mám jinak, mám období kdy mě to neba, a pak zas období, kdy si vyloženě vymýšlím a sama sobě zdůvodňuju, že je to nutné tam dojet :lol:

• Citovat
  • Upravit
14721
15.3.12 21:17
beckie píše:
jo a hadříky…nejlíp teda taky starý ze sekáče, to se pak dva dny cítím, jaký nemám úlovek a nikdy je nikam nenosím :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Já je teda nosím :oops: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8940
15.3.12 21:17
Hodaka píše: Čokoláda na kila, kafe a cigára, pak taky tu jízdu autem.Akorát to auto mám jinak, mám období kdy mě to neba, a pak zas období, kdy si vyloženě vymýšlím a sama sobě zdůvodňuju, že je to nutné tam dojet :lol:

Podle ikonky u jména jsem ty cigára i vicemeně odhadla :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
15.3.12 21:22

momentalne jsem svetice, zbyla mi uz jen gossip girl :mrgreen:

ale driv to byly cigara, starbucks, draha cokolada, spousta knizek a zapnuta tv od rana do vecera :mrgreen: ted na to vsechno nemam penize, cas ani naladu… materstvi mi naprosto zmenilo zebricek hodnot! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
15.3.12 21:24

Pchch, koukám že tu všichni mlsaj. Já ujíždím na eidamu. Nejlepší je smažák nebo roztavenej v mikrovlnce :oops: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
15.3.12 21:25

Pařím farmville :twisted:

A jsem typický prokrastinátor :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2969
15.3.12 21:27
Pipet píše:A jsem typický prokrastinátor :roll: :roll: :roll:

co to je :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
15.3.12 21:27

Jinak moje velá neřest je PC a TV, těch kdyby nebylo, tak asi nevím co s časem. Protože před nimi trávím spoustu času a přesto všechno stíhám. Proč jen si umím všechno zorganizovat :zed: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hodaka
15.3.12 21:28
Terrad píše:
Pchch, koukám že tu všichni mlsaj. Já ujíždím na eidamu. Nejlepší je smažák nebo roztavenej v mikrovlnce :oops: .

jé ten sýr mikrvlnce dělá mladej, to vždycky přežene a smrdí celý byt :poblion:

• Citovat
  • Upravit
24798
15.3.12 21:30
1024 píše:
Pipet píše:A jsem typický prokrastinátor :roll: :roll: :roll:
co to je :oops:

http://cs.wikipedia.org/…rokrastinace
:mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2458
15.3.12 21:31

S tím autem jsem na tom stejně, baví mě jezdit a vždycky bavilo, jezdím všude, neexistuje že bych došla pěšky dál než 1Km, když jdu na procházku tak cíleně se synem, ale že bych si jako došla do obchodu který je třeba 3Km tak to ani náhodou. No je to možná i tak trochu lenost, ale snažím se ji kompenzovat těmi cílenými procházkami po lese. MHD nesnáším, kdybych přišla o řidičák asi by mě .....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7148
15.3.12 21:32
Knihomyš píše:
vysedávání na netu :twisted:
vedle toho bledne i mé bordelářství, rozežranost a lenost.
:pankac: :pankac: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
15.3.12 21:34

já si furt stříhám nehty…každej den najdu něco, co ustřihnu…pilníček je mým nejlepším kamarádem a jakmile nemůžu najít nůžtičky, jsem nesvá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3003
15.3.12 21:35

Kaficko a nugetka arasidova,ale tu ted radeji nekupuji..Nebo se alespon o to pokousim.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová