Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Emimino a net obecně, čokoláda (ale v těhotenství to je jak kdy, někdy sním celou za den, jindy po ní týden ani nevzdechnu). Pak taky lenost
a zvědavost…
chuanitka píše:beckie píše:
jo a hadříky…nejlíp teda taky starý ze sekáče, to se pak dva dny cítím, jaký nemám úlovek a nikdy je nikam nenosím![]()
![]()
![]()
Já je teda nosím![]()
Já si většinou koupím takovej úlet, že to prostě nosit nejde…ale když to vydív tom sekáči za tu supr cenu…tak nejde odolat ![]()
beckie píše:chuanitka píše:Já si většinou koupím takovej úlet, že to prostě nosit nejde…ale když to vydív tom sekáči za tu supr cenu…tak nejde odolatbeckie píše:
jo a hadříky…nejlíp teda taky starý ze sekáče, to se pak dva dny cítím, jaký nemám úlovek a nikdy je nikam nenosím![]()
![]()
![]()
Já je teda nosím![]()
Založíme diskuzi Vaše sekáčové úlovky? ![]()
Hadry pro sebe, děti a net - ale ten v rámci nakupování…takže hadry a botičky ![]()
když mě někdo nasere,tak mluvím jak dlaždič-velká moje neřest ![]()
Koušu si rty a jakmile vypnu počítač, zapínám net na mobilu
Výběr hospody, dovolené a teď už dokonce i porodnice se řídí podle toho, jestli je tam wi-fi.
![]()
Knihomyš píše:
vysedávání na netu
vedle toho bledne i mé bordelářství, rozežranost a lenost.
Terrad píše:
Pchch, koukám že tu všichni mlsaj. Já ujíždím na eidamu. Nejlepší je smažák nebo roztavenej v mikrovlnce.
Jééžííšmarjááá to si mi připomněla, že už jsem si dlouho neroztavovala sejra v mikrovlne
nj zítra asi neoddolám a hned ho tam hodím mnáám
![]()
Kafe, lenost, žravost, spavost. Ale zatím to jde ukočírovat. Horší to bude, až se to sečte najednou, to bude průůůůůůůůůůůs…švih ![]()
Seriály - momentálně The Office, The Good Wife, Sherlock, Big Bang Theory, Modern Family, sleduju na netu a nemůžu přestat. Děsný žrout času, ale když mě to tak baví… Už aby zrušily všechny servery, který je poskytujou, to bude najednou času!!! ![]()
emari píše:
Seriály - momentálně The Office, The Good Wife, Sherlock, Big Bang Theory, Modern Family, sleduju na netu a nemůžu přestat. Děsný žrout času, ale když mě to tak baví… Už aby zrušily všechny servery, který je poskytujou, to bude najednou času!!!
Tak ja to mam taky tak jak vsici , cigaretu velmi omezene , ale jednu denně si dat musim ,kazdy večer si s chlapem naliji sklen iku vina , jak jsem byla zvikla … nechutna mi .. ale mit ho musim
no a hrozne mlsam … na to jsem byla vzdy , ale ted proste nemam zabrany a snim co mužu , ale jelikož se za 3 tydny vdavam tak jsem si rekla že od zitra se už budu hlidat , abych nepribrala , mam 23.tyden 11 kg na vic .. no des … kazdy večer čtu naky ten casak ..ale to je taky bežne .. takže tehu nic navic .. je to krásné období
![]()
Izzz píše:
já si furt stříhám nehty…každej den najdu něco, co ustřihnu…pilníček je mým nejlepším kamarádem a jakmile nemůžu najít nůžtičky, jsem nesvá…
taky si taky stříhám nehty ,nosím nůžky neustále i na písek. Když jsem nervózní tak nípu (jak říká můj manžel) nehty na nohou. Jinak čokoláda na kg, káva s mlékem na litry. V šestinedělí jsem snědla 5kg nugátu za týden (v noci). A ULICE neujde mi žádný díl.
emari píše:
Seriály - momentálně The Office, The Good Wife, Sherlock, Big Bang Theory, Modern Family, sleduju na netu a nemůžu přestat. Děsný žrout času, ale když mě to tak baví… Už aby zrušily všechny servery, který je poskytujou, to bude najednou času!!!
No jasně, já věděla, že jsem ještě na něco zapomněla…BBT ![]()
chuanitka píše:beckie píše:Založíme diskuzi Vaše sekáčové úlovky?chuanitka píše:Já si většinou koupím takovej úlet, že to prostě nosit nejde…ale když to vydív tom sekáči za tu supr cenu…tak nejde odolatbeckie píše:
![]()
![]()
Já je teda nosím![]()
jo to bysme mohli, už živě vidím ty fotky ![]()