Jaké máte neřesti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10713
15.3.12 21:37

Emimino a net obecně, čokoláda (ale v těhotenství to je jak kdy, někdy sním celou za den, jindy po ní týden ani nevzdechnu). Pak taky lenost :oops: a zvědavost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
15.3.12 21:43
chuanitka píše:
beckie píše:
jo a hadříky…nejlíp teda taky starý ze sekáče, to se pak dva dny cítím, jaký nemám úlovek a nikdy je nikam nenosím :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Já je teda nosím :oops: :lol:

Já si většinou koupím takovej úlet, že to prostě nosit nejde…ale když to vydív tom sekáči za tu supr cenu…tak nejde odolat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
15.3.12 21:46
beckie píše:
chuanitka píše:
beckie píše:
jo a hadříky…nejlíp teda taky starý ze sekáče, to se pak dva dny cítím, jaký nemám úlovek a nikdy je nikam nenosím :mrgreen: :mrgreen:
Já si většinou koupím takovej úlet, že to prostě nosit nejde…ale když to vydív tom sekáči za tu supr cenu…tak nejde odolat :mrgreen:

Založíme diskuzi Vaše sekáčové úlovky? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3493
15.3.12 21:46

Hadry pro sebe, děti a net - ale ten v rámci nakupování…takže hadry a botičky :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.3.12 21:47

když mě někdo nasere,tak mluvím jak dlaždič-velká moje neřest :cert:

• Citovat
  • Upravit
ncc1701
15.3.12 21:54

Koušu si rty a jakmile vypnu počítač, zapínám net na mobilu :zed: Výběr hospody, dovolené a teď už dokonce i porodnice se řídí podle toho, jestli je tam wi-fi. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1083
15.3.12 21:57
Knihomyš píše:
vysedávání na netu :twisted:
vedle toho bledne i mé bordelářství, rozežranost a lenost.
:pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rose-k
15.3.12 21:58
Terrad píše:
Pchch, koukám že tu všichni mlsaj. Já ujíždím na eidamu. Nejlepší je smažák nebo roztavenej v mikrovlnce :oops: .

Jééžííšmarjááá to si mi připomněla, že už jsem si dlouho neroztavovala sejra v mikrovlne 8) :lol: :lol: nj zítra asi neoddolám a hned ho tam hodím mnáám :lol: :pankac: :pankac:

• Citovat
  • Upravit
12154
15.3.12 22:00

Kafe, lenost, žravost, spavost. Ale zatím to jde ukočírovat. Horší to bude, až se to sečte najednou, to bude průůůůůůůůůůůs…švih :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1053
15.3.12 22:03

Seriály - momentálně The Office, The Good Wife, Sherlock, Big Bang Theory, Modern Family, sleduju na netu a nemůžu přestat. Děsný žrout času, ale když mě to tak baví… Už aby zrušily všechny servery, který je poskytujou, to bude najednou času!!! :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3003
15.3.12 22:10
Na to jsem zapomela..Taky to mam,chirurgove a zoufalky,stahuju hned jak to odvysilaj na ABC..Taky inbetweeners a it crowd.. :mrgreen:
emari píše:
Seriály - momentálně The Office, The Good Wife, Sherlock, Big Bang Theory, Modern Family, sleduju na netu a nemůžu přestat. Děsný žrout času, ale když mě to tak baví… Už aby zrušily všechny servery, který je poskytujou, to bude najednou času!!! :twisted:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.3.12 22:25

Tak ja to mam taky tak jak vsici , cigaretu velmi omezene , ale jednu denně si dat musim ,kazdy večer si s chlapem naliji sklen iku vina , jak jsem byla zvikla … nechutna mi .. ale mit ho musim :)) no a hrozne mlsam … na to jsem byla vzdy , ale ted proste nemam zabrany a snim co mužu , ale jelikož se za 3 tydny vdavam tak jsem si rekla že od zitra se už budu hlidat , abych nepribrala , mam 23.tyden 11 kg na vic .. no des … kazdy večer čtu naky ten casak ..ale to je taky bežne .. takže tehu nic navic .. je to krásné období :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
15.3.12 22:27
Izzz píše:
já si furt stříhám nehty…každej den najdu něco, co ustřihnu…pilníček je mým nejlepším kamarádem a jakmile nemůžu najít nůžtičky, jsem nesvá…

taky si taky stříhám nehty ,nosím nůžky neustále i na písek. Když jsem nervózní tak nípu (jak říká můj manžel) nehty na nohou. Jinak čokoláda na kg, káva s mlékem na litry. V šestinedělí jsem snědla 5kg nugátu za týden (v noci). A ULICE neujde mi žádný díl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
15.3.12 22:32
emari píše:
Seriály - momentálně The Office, The Good Wife, Sherlock, Big Bang Theory, Modern Family, sleduju na netu a nemůžu přestat. Děsný žrout času, ale když mě to tak baví… Už aby zrušily všechny servery, který je poskytujou, to bude najednou času!!! :twisted:

No jasně, já věděla, že jsem ještě na něco zapomněla…BBT :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
15.3.12 22:33
chuanitka píše:
beckie píše:
chuanitka píše:
beckie píše:
Já si většinou koupím takovej úlet, že to prostě nosit nejde…ale když to vydív tom sekáči za tu supr cenu…tak nejde odolat :mrgreen:
Založíme diskuzi Vaše sekáčové úlovky? :mrgreen:

jo to bysme mohli, už živě vidím ty fotky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová