Léky Acnevac - zkušenosti

28
16.3.12 21:35

léky Acnevac

Zajímalo by mě,jeslti má někdo s uzivanim pripravku Acnevac zkušenosti a podělí se o ně. Děkuji za pozitiva i negativa. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Veeeee
26.11.12 10:22

Acnevac jsem používala, ale že by byl nějaký výsledek??? Nevím…spíš ne, než jo. Určitě to neuškodí, ale zázrak asi nečekej. Léčím se s akné, naštěstí slabou formou a zkoušeli jsme s doktorkou kde co, mastičky, Acnevac, antikoncepce přímo na pleť a teď už mám předepsané i antibiotika. Tak uvidíme :-)

• Citovat
  • Upravit
2500
27.2.20 14:57

Ahoj, ráda bych to také zkusila, názory se na tento výrobek ale dost liší :/ pomohlo to někomu? Na takovéto akné, které vzniká hluboko v kůži (bolí ještě než se utvoří pupínek), dlouho zraje, potom je tam hnis, takové ty výsevy hlavně T-zóny brady. Mám to fakt jen tady a občas pod nosem. Hrozné, antibiotika jsem dostala, trochu zlepšení, ale věčně je brát nebudu :/ sudocrem, benzoylperoxid, vysušující přípravky bez úspěchu, nová ložiska se stále tvoří.
Nebo nezkoušeli jste něco s rentinolem? Prý úplný zázrak na akné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.12.20 11:15

Ahoj, jediný „zázrak“ na akné je Roaccutane (nebo-li izotretoin. Je to lék, který předepisuje kožař. Je to derivát vitamínu A. Ten jediný vyléčí opravdu akné. Jinak nepomůže nic. Ještě někomu pomáhají celkově braná antibiotika, ale jakmile je vysadíš akné se do měsíce vrátí. Berou se malé dávky 200 mg až 100 mg denně. Akné se po Roaccutanu mírně zhorší v prvních 14 dnech, ale pak budeš mít pleť nejen bez akné, ale ještě vyhlazenou, jako po liftingu. Bere se poměrně dlouho 4-7 měsíců. Mluví za mě vlastní zkušenost. Akné se mi po léčbě Roaccutanem už nikdy nevrátilo. Samozřejmě, že mám třeba před cyklem 2 pupínky, ale to je normální.

• Citovat
  • Upravit
6.11.22 21:29

Acnevac

Chtěla jsem se zeptat, dcera (21 let) si koupila přípravek acnevac, nepřečetla si ale návod a během 30 dní využívala celé balení, ne, jak je v návodu 10 dní užívat, pak pauza 20 dní, pak dalších 10 dní užívat atd… Jen se chci zeptat, máte někdo zkušenosti, může jí to nějak ublížit? Moc děkuji za reakce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2500
7.11.22 08:21

@Cokoladajaja dobrý den, mně tedy dle návodu přípravek nepomohl tehdy. Ale osobně si myslím, že pokud se tím vyloženě nepředávkovala, nebude to mít vliv. Případně konzultujte s lékařem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.11.22 09:07

@quera Dobrý den, děkuji za reakci. Žádné nepříjemné příznaky snad neměla, alespoň se o nic nezmínila. Pomoct to zřejmě taky nepomohlo, spíš mám obavy, aby se jí stav ještě nezhoršil, tím, že to uživala jinak, než měla. Akné má silné a dost hodně to řeší, a trápí ji to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2500
8.11.22 08:29

@Cokoladajaja to se nedivím, že ji to trápí, to asi každého. Já se za to tehdy taky hrozně styděla, zkoušela vše možné, nic moc nepomáhalo. Opravdu jsem záviděla holkám, které vstanou a můžou jít třeba do školy, do práce, prakticky bez úpravy. Já musela použít tuny korektoru, abych aspoň nevyděsila lidi na ulici :( po pubertě to bohužel neskončilo. Objevila jsem Dermimax, to byly tabletky a opravdu zafungovaly. Bohužel buďto změnili složení nebo jsem začala být na ně imunní, přestaly mi po pár letech fungovat. Takže když mi bylo 29, zase jsem byla obsypaná neskutečnými boláky, pořád nové a nové. Až na jednom kožním mi teda dali Duac Gel a to zabralo. To je mast na předpis. Zpočátku mazání několikrát denně, za čas už nebylo tolik potřeba. Po třeba čtvrt roce jsem mázla prakticky 1× týdně, hned jak jsem cítila, že uvnitř roste ložisko. Většinou ani nedorostlo navpovrch, když se mázlo včas. Takže pupínek nebyl. Zázrak! :potlesk: Jaká smůla, letos Duac Gel začal mít výpadek. :zed: Mezitím jsem otěhotněla, sice se to střídá-někdy pupínky vyraší a pak zas naopak třeba týden-dva úplně nádherná pleť, ale i tak chci zase recept. Tak snad zase naskladní. Každý reaguje na něco jiného bohužel, tohle jsem poradila mému bratrovi, ten z toho akné má nízké sebevědomí, chudák. Tak se ptal doktorky taky na tuhle mast, jemu bohužel třeba nezabrala :? Musel mít nějaká antibiotika, měl to hodně podebrané. Až to mu pomohlo. Tak určitě řešte, snad najdete, co opravdu zabere :srdce: A nějakou dobrou kožní, co člověka neodbyde, že je to pubertou třeba…u mne evidentně nebylo. Je to zánět a určitě se má řešit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová