Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Představa mytí souvislostí je docela zajímavá… děje se to při uvolněných vazech, při špatné obuvi, po úrazech kotníku, v blbem terénu (v kombinaci s tou spatnou obuví)…
Tohle se mi děje každou chvíli…mám vrozeně volné vazy na všech kloubech v těle takže mám třeba i vyskakovací palce na rukách apod…
Navíc jsem měla několikrát výrony na kotnících jak vpravo tak vlevo…
Do terénu to chce zpevněnou obuv nad kotníky, případně zpevňovat tejpovanim, bandáží…
Taky se mi to stane, obvykle v dobrých botách a na rovince. Taky patřím k těm s hypermobilitou kloubů.
To neni otocena noha, to je pro normalniho cloveka vymkly kotnik. Da se s tim pracovat a ty vazy zpevnit, ale chce to fyzioterapeuta a hodne cvicit.
@Afrikana děkuji za opravení já vůbec nevěděla ják to popsat ( sem chtěla napsat že se mi to podvrtlo a pak jsem si řikla že kdyby se mi to podvrtlo tak by to bolelo ale to je jedno ) jinak dík za radu ♥️
Potřebuji pomoct mám brigádu na dětském táboře, hráli jsme na honičku a já běžela a otočila se mi noha jak na obrázku ⬇️bolelo to třeba 1 min a bylo to dobrý jenže to se mi stalo pak ješte 4×a dětska se mi smály že neumím chodit a nevím čim to je že mě to ani neboli ( myslíte že by to mohlo mýt nějakou souvislost s tím že mě třeba tak 2-3 roky bolí nárt po námaze?) nějaký řady popřípadě co máš tím dělat, je to normální?