Neumím chodit

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonym207903
15.7.24 20:21

Neumím chodit

Potřebuji pomoct mám brigádu na dětském táboře, hráli jsme na honičku a já běžela a otočila se mi noha jak na obrázku ⬇️bolelo to třeba 1 min a bylo to dobrý jenže to se mi stalo pak ješte 4×a dětska se mi smály že neumím chodit a nevím čim to je že mě to ani neboli ( myslíte že by to mohlo mýt nějakou souvislost s tím že mě třeba tak 2-3 roky bolí nárt po námaze?) nějaký řady popřípadě co máš tím dělat, je to normální?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8603
15.7.24 20:30

Představa mytí souvislostí je docela zajímavá… děje se to při uvolněných vazech, při špatné obuvi, po úrazech kotníku, v blbem terénu (v kombinaci s tou spatnou obuví)…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11770
15.7.24 20:44

Tohle se mi děje každou chvíli…mám vrozeně volné vazy na všech kloubech v těle takže mám třeba i vyskakovací palce na rukách apod…
Navíc jsem měla několikrát výrony na kotnících jak vpravo tak vlevo…
Do terénu to chce zpevněnou obuv nad kotníky, případně zpevňovat tejpovanim, bandáží…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6591
15.7.24 21:33

Taky se mi to stane, obvykle v dobrých botách a na rovince. Taky patřím k těm s hypermobilitou kloubů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75907
15.7.24 22:10

@Anonym207903 zabandážovat obinadlem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5205
15.7.24 23:00

To neni otocena noha, to je pro normalniho cloveka vymkly kotnik. Da se s tim pracovat a ty vazy zpevnit, ale chce to fyzioterapeuta a hodne cvicit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonym207903
16.7.24 00:01

@Afrikana děkuji za opravení já vůbec nevěděla ják to popsat ( sem chtěla napsat že se mi to podvrtlo a pak jsem si řikla že kdyby se mi to podvrtlo tak by to bolelo ale to je jedno ) jinak dík za radu ♥️

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák