Neumím dospět - jsem sama?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14046
29.7.11 21:47

jinak děti mají plastovýho houpacího koně a udrží mě :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2891
29.7.11 21:54

Piráti z Karibiku to ještě jde. My byli v kině (to jsem ještě neměla dítě) ale taky už mi bylo 25 na Době Ledové ve 3D, byli tam samí dětičky tak kolem 10 let a já tam byla s přítelem (skoro 30) a dvěma kolegama z práce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30628
29.7.11 21:58

Dík za osvětu 8-)

Nejsem prdlá jen já, ale i mí dospělí synové, starší se houpal na houpacím dřevěném koníkovi, až mu utrhl hlavu a mladší (185 cm) jezdil na tříkolce, až ji pokazil a musel se v opravně přiznat 8-)
Ale mojí mamce je 63 a na ni nemám…leze po stromech, hraje fotbal a na schovávanou a fakt je s ní pr…sranda 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2891
29.7.11 21:59
laducha píše:
Dík za osvětu 8-)Nejsem prdlá jen já, ale i mí dospělí synové, starší se houpal na houpacím dřevěném koníkovi, až mu utrhl hlavu a mladší (185 cm) jezdil na tříkolce, až ji pokazil a musel se v opravně přiznat 8-)
Ale mojí mamce je 63 a na ni nemám…leze po stromech, hraje fotbal a na schovávanou a fakt je s ní pr…sranda 8-)

tý jo, to musí být supr mamča :palec: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30628
29.7.11 22:00

A jak jsem ráda, že můžu beztrestně sáňkovat 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13415
29.7.11 22:13
laducha píše:
A jak jsem ráda, že můžu beztrestně sáňkovat 8-)

:lol: My letos odstavili kočárek se spícím synem, sebrali z pod kočárku igelitku a už jsme pádili z kopce :-D , ale na klasiku sáňkování se těším moc :palec:

No já ještě dělám to, že si utrhnu dlouho trávu a nenápadně lechtám v uchu manžela, rodiče :-D (to mě naučil taťka, dělá to dodnes), nebo se vyřítim a chci schodit chlapa do rybníka :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová