Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Piráti z Karibiku to ještě jde. My byli v kině (to jsem ještě neměla dítě) ale taky už mi bylo 25 na Době Ledové ve 3D, byli tam samí dětičky tak kolem 10 let a já tam byla s přítelem (skoro 30) a dvěma kolegama z práce ![]()
Dík za osvětu ![]()
Nejsem prdlá jen já, ale i mí dospělí synové, starší se houpal na houpacím dřevěném koníkovi, až mu utrhl hlavu a mladší (185 cm) jezdil na tříkolce, až ji pokazil a musel se v opravně přiznat ![]()
Ale mojí mamce je 63 a na ni nemám…leze po stromech, hraje fotbal a na schovávanou a fakt je s ní pr…sranda ![]()
laducha píše:
Dík za osvětuNejsem prdlá jen já, ale i mí dospělí synové, starší se houpal na houpacím dřevěném koníkovi, až mu utrhl hlavu a mladší (185 cm) jezdil na tříkolce, až ji pokazil a musel se v opravně přiznat
Ale mojí mamce je 63 a na ni nemám…leze po stromech, hraje fotbal a na schovávanou a fakt je s ní pr…sranda
tý jo, to musí být supr mamča
![]()
laducha píše:
A jak jsem ráda, že můžu beztrestně sáňkovat
My letos odstavili kočárek se spícím synem, sebrali z pod kočárku igelitku a už jsme pádili z kopce
, ale na klasiku sáňkování se těším moc ![]()
No já ještě dělám to, že si utrhnu dlouho trávu a nenápadně lechtám v uchu manžela, rodiče
(to mě naučil taťka, dělá to dodnes), nebo se vyřítim a chci schodit chlapa do rybníka ![]()