Neumím dospět - jsem sama?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5100
29.7.11 21:17

Mě jo skoro 41 a manžel s adolescentním synem mi říkají Phoebe… :mrgreen: Co víc dodat.
Tohle není o věku. Znala jsem sedmdesátiletou paní a blbla jak sedmnáctka. A nebyla za diblíka, což bylo úžasný. Třeba se mi to taky podaří. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13415
29.7.11 21:18

Pájinko, já se naopak už teď těším, až si budu hrát :-D Ne teda já, ale syn, samozřejmě :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30308
29.7.11 21:20

Já zatím svoje dítě teprve čekám, ale v práci se musím chovat normálně a tak pak taky občas řádím.
Přesně jak jste popisovali, netykavky, obrubníky, zamrzlé louže atd. Je dobrý sledovat obličeje a výroky tak 15 letých dětí, „Co blbne?“
Pochybuju, že mě to porodem přejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2891
29.7.11 21:20
Veruš1 píše:
Pájinko, já se naopak už teď těším, až si budu hrát :-D Ne teda já, ale syn, samozřejmě :wink:

No já se na to taky těším, třeba zrovna právě na to, že pojedem někam na dovču a já s ním budu řádit na tom tobogánu někde v aquaparku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2891
29.7.11 21:21
Pájinka25 píše:
Veruš1 píše:
Pájinko, já se naopak už teď těším, až si budu hrát :-D Ne teda já, ale syn, samozřejmě :wink:
No já se na to taky těším, třeba zrovna právě na to, že pojedem někam na dovču a já s ním budu řádit na tom tobogánu někde v aquaparku :mrgreen:

Když mu byli dva měsíce, byli jsme na Matějský :mrgreen: Byla s námi moje mamča, hlídala kočár a my jsme se vyřádili na Boosteru a dalších podobných atrakcích :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
29.7.11 21:23

Taky si ve svém pokročilém věku lepím takové ty plastové modely letadýlek, tanků, vláčku a já nevím čeho… :mrgreen: Připadám si nenormální, ale užitečný. Zvlášť když vím, že se v této disciplíně pořádá republikový šampionát ( a ne jenom jeden…) a největší machři v takových disciplínách jsou pak dobří i v ledasčem jiném. A tak nějak tajně doufám, že jednou mezi mládeží z této komunity vyroste člověk, co bude v tomto státě striktně prosazovat dodržování zákonů i obyčejných pravidel slušnosti. A že se dostane do funkce, kde k tomu bude mít potřebné páky.
Díky lidem, které jsem časem poznal - a kteří byli stejně „praštění“ - máme jakžtakž uchovanou kolektivní paměť (bez ohledu na snahy vykladačů našich dějin :wink: ) A víme, co máme dětem říct, když se jednou zeptají, co dělá slušného člověka slušným člověkem. No mohlo to taky dopadnout jinak, ale díky těm „praštěným“ máme to, co máme… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13415
29.7.11 21:23

Já jsem spokojená už teď, že si aspoň můžu stavět kostky :mrgreen: Na pouť se chystáme na jaře, taky už se těším :-D

Aspero, porodem to nepřejde :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30628
29.7.11 21:27

Zamrzlé louže jsou moje, kloužu se i s kočárem…a to jsem obtloustlá čtyřicátnice :twisted: :mrgreen:
Bílé kuličky nenechám na pokoji a kdybych věděla, jak vypadá netykavka, prásknu si taky 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
29.7.11 21:30

laducho: nejbližší netýkavky u vás myslím rostou v lese za Svatým Kopečkem… A pak Litenčická pahorkatina, Chřiby a Ždánický les. Anebo na druhou stranu na Valachy…

Hledej, pátrej… :-P a najdeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14103
29.7.11 21:33
sieta.m píše:
Ano mám to stejné s tím rozdílem, že mně je 34. Když se narodil syn, za pár dnů jsem měla 25 a taky jsem měla pocit, že bych měla být už jiná a s těžkým srdcem jsem vyměnila kroužek v nose za pecku. Teď už mám děti 2, na rockové festivaly vezmu občas syna sebou a nevidím v tom problém. Ale já jsem praštěná i tak jinak. Třeba jdu kolem toho keře s bílýma kuličkama a musím jich pár rozšlapat,až pak mi dojde, že mi není náct a otáčím se, jestli mě nikdo neviděl. Nebo, když vidím pěkně úzký vysoký obrubník, neudržím se a projdu se po něm :lol: a je toho víc. Taky by mě zajímalo, za jaké hranice by se už nemělo jít,aby člověk nevypadal jak přestárlý diblík, toho se bojím. :think:

Chm, taky šlapu na kuličky, chodím po obrubníku. A po tom obrubníku jsem schopná jít a jednou rukou vedle sebe vézt kočár. :-)

Gino: Netýkavky taky, to lítám po lese a křapu je. :-D

Emilie: A ty jsi vystihla tu spontánnost, ta mi hrozně chybí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14103
29.7.11 21:36

laducho: "Takhle vypadá. ":http://botany.cz/…-parviflora/

Ale je potřeba najít zralou, pěkně naducanou a pak krásně vystřelí. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5255
29.7.11 21:37

tak se přidávám do klubu :lol: taky mám občas problém s tím, že mě okolí vnímá jako neustále prdlou teď už maminu dvou dítek, dokonce když jsem byla s dětma na hřišti a půjčila si tam tříkolku a jezdila jak blázen, ptali se mě asi 15 ti letí kluci, jestli je to moc veklý opruz hlídat mladší sourozence :mrgreen: tak to jsem se fakt nasmála, je mi 29 let, ale asi opravdu vypadám na míň :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14103
29.7.11 21:40

davmi: No tak to je paráda, ten dotaz mlaďochů. :lol:

Dcera tady má houpacího koně a kdybych věděla, že mě ta polystyrenová potvora unese, tak bych se zhoupla. :oops:
Mimochodem do hračkářství chodím mooooc ráda. Teď aspoň vypadám, že vybírám něco pro dítě. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7855
29.7.11 21:40

To co tady popisujete, snad proboha nesouvisí s dítětem, ne?! 8-o
To je čistě věc temperamentu, osobnosti, chování…a to se snad s porodem nemění? 8-o Maximálně je člověk víc unavený :lol: ale nemění temperament, přece? Kdo jste na takový blábol přišly?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
29.7.11 21:44

Tak teď už neanonymně - jsem ráda, že se diskuse chytla a jsem ještě radši, že je nás víc. Hřeje na duši, že mi nehrabe samotné a že nejsem divná, když mám radost z každé hovadiny, miluju hračky a chci dělat to co „zamlada“ - jak jsem popisovala v úvodním příspěvku. Šlo mi o postoje okolí a o vlastní pocity. Že okolí něco očekává a já nejsem ochotná to splnit, i když mám někdy pocit, že už mě to trochu začíná válcovat, ale snažím se bránit zuby nehty.

Ad výroky mlaďochů… včera jsme byli v kině na Piráty z Karibiku a byli jsme tam nejstarší (teda pokud nepočítám doprovody přítomných dětí) a též jsme neušli pohledům pubertální mládeže.

A ad růzé zábavné rostliny… znáte takové to lepivé? Roste to u cest… manžel nikdy nepochopil, co na tom vidím a proč to po něm hážu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová