Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Podle toho popisu si myslim, ze jsi krasna uz kdyz rano vstanes ![]()
Nemáš nějakou kamarádku, která se dle tebe v tomhle vyzná a poradila by ti?
A napadlo Tě někdy, že třeba ta elegantní blonďatá maminka může závidět Tobě? ![]()
@malákráličice píše:
Podle toho popisu si myslim, ze jsi krasna uz kdyz rano vstanes
Též myslím.
A ted si predstav, ze ja jsem naprosto nevyrazna bloncka, co se upravit taky neumi a jeste je furt spalena a ruzova. Normalne bych s tebou menila… netrap se tim.. mam stejnou kamaradku. Je proste nadherna bez niceho, sneda, velky oci. Muze mit pytel a stejne je pekna. Pokud se citis jak kolotocaru, tak proc to resit. Rasenku bych dala jen pro pocit, maximalne neco na pusu s lehkouckym nadechem barvy.
A jen tak mmch, nic prodavat nemusis. Jen si nemysli, lidi mnohem vic oceni prirozenou krasu, nez dokonale nalicenou zenu… je to sice hezke umet, ale jeste hezci nepotrebovat ![]()
Já bych doporučila nějaký kurz vizážistky, poradí co vám sluší a v čem se můžete cítit dobře. Osobně to tedy beru jako lehkou provokaci
Opálená s velkýma očima - no mňam!
A přesně jak někdo nahoře napsal - ta bloňdatá maminka může závidět vám. To není žádná výhra být bledule bledá ![]()
Nicméně ta vizážistka může doporučit i barvu oblečení, styl atd., naučí co s čím kombinovat, abyste se cítila dobře. Máte výhodu v tom, že se opravdu nemusíte líčit - tak se nemalujte - mám takovou kamarádku a ta opravdu nepoužívá vůbec nic, krom čiré řasenky, je to spíš nějaký gel, výživa na řasy a je nádherná a nepotřebuje opravdu nic víc - ale ona to o sobě ví ![]()
Jsem blonďatá maminka, a kdyz se nenalicim, tak se mě všichni ptají, jestli mi není špatně, že vypadám hrozně bledá až nemocná. To se ti asi nestane.
Závidím všem tmavookým, že se nemusí malovat, aby nevypadaly vyblutě.
@stín katedrál
Souhlasím ![]()
Taky když jdu po ránu třeba k lékaři tak všichni jak jsem nemocná a hned mi berou krev a obraz a tak no ![]()
Spálim se i ve stínu s ochranným krémem 50+
![]()
Zakladatelko: tiše závidím ![]()
Jak píšou holky zeptat se nějaké kamarádky na radu ohledně líčení, ale myslím, ze tobě bude stačit pouze nějaký lesk na rty ![]()
Co třeba nezvyraznovat oci, ale treba obcas pusu, cervenou rtenku? Koukni na nějaké latino holky, jsou krásné a vyzařuje z nich sex appeal… A já si tě představila jako Madonny dceru
ta se téměř nelíčí
Jsem podobný typ velké hnědé oči, opálená při prvním sluníčku. Používám bb cream, stíny, řasenku a max lesk na rty víc není potřeba. Vlasy mám tedy černé. Oblečení spíš sportovní ale žádné výrazné barvy typu neon. Léto trávím v šatech, kraťasy a tílka jedné barvy převážně černé a bílé.
Podívej se na youtube, je tam milion youtuberek, které ukazují, jak se líčit. Určitě najdeš i nějakou typově podobnou tobě - napadá mně třeba Terrymakeup Tutorials https://www.youtube.com/…/Terezicka90 ta je takový tmavý typ. Ale líčí se dost výrazně, to asi moc není nutné ve tvém případě, ale určitě tam něco objevíš ![]()
Já jsem tmavý typ, ale kdybych si vzala červenou rtěnku, budu vypadat jak levná prostitutka. Ne každá tmavá, je vhodná na výraznou rtěnku
A nechceš se vykašlat na ty rezavý vlasy? Když se nad tím zamyslíš… rezavý holky jsou vždycky světlý typy. Samozřejmě nevim, třeba ti to sedne. Ale z principu mi to k tmavé pleti nejde. Když nechceš černé, zkus je nechat zesvětlit na hnědou třeba. Ona ta příroda obvykle vymyslí barvu vlasů takovou, která k dané osobě nejlíp sedne. (Chudák já, co má vybranou myší šeď
)
Ahoj, chtěla bych poradit. Mám docela pěknou postavu, dlouhé vlasy. Ale jsem takový ten snědý typ, jen se podívám na slunce a už hnědnu. Bohužel to vůbec neumím prodat. Odmala se mi kdekdo smál, že jsem cikánka (nejsem a nemám s nimi nic společného, prostě jsem je fototyp, co se snadno opaluje
). A neumím se upravit tak, abych se cítila dobře, mám pocit, že cokoliv na zvýraznění - jiná barva vlasů, líčení, výraznější oblečení apod. to jenom podtrhuje a vypadám jak od kolotočů. Má to třeba někdo podobně? Co s tím, existuje třeba nějaký kurz líčení, kde mě naučí úplně jednoduché každodenní úpravy? Nestojím o žádné extra makeupy, s dítětem na to nemám čas ani chuť a navíc mám obrovské oči, takže mi přijde, že nanést řasenku a linky sice zvládnu, ale vypadám jak Kleopatra a ne hezky.
Vlasy nosím barvené na tmavé rezavou, líbí se mi to, ale všechno kromě té původní úplně černé vypadá asi dost uměle.
oblékám se dost nevýrazně. Závidím takovým těm elegantním blonďatým maminkám, co jdou i s košem krásně upravené a podle poslední módy.
Anonym, dost osobní, díky.