Neustálé nafukování

Anonymní
21.2.19 21:33

Neustálé nafukování

Zdravím všechny já… Už fakt nevím. Furt jsem nafouklá… Ať sežeru cokoliv, ať nic nesmím, ať vypiju málo nebo hodně nebo žádnou vodu, furt… Dneska jsem si zacvičila, vše super, zalezu do vany s plochým břichem a po umytí vylézám s totálním balónem. Mamka je taky často nafouklá, ale asi tak o 2/3 méně častěji než já… Co mám dělat? Ani nevím jestli se mám obrátit k doktorovi, zda by se mi jen „nevysmal“ a řekl mi ať změním stravu… Věřte mi, to jsem zkoušela… Nefunguje… Fakt nevím. Poradí mi prosím nějaká hodná duše? :( :think:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Ou
24138
21.2.19 21:36

zajdi si na alergologii a nech si otestovat potravinové intolerance.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37134
21.2.19 21:39

Já to měla než sem úplně vysadila mléko a mléčné výrobky. Není to že bych to den dva nejedla a zlepšilo se to, chce to zjistit co ti nesedí a vysadit to trvale, zlepšení nepříde hned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.2.19 21:40

Měla jsem stejný problém a zjistila se intolerance mléčné bílkoviny. Dojdi si k doktorovi a uvidíš

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.2.19 21:41
@Kriss Tina píše:
Já to měla než sem úplně vysadila mléko a mléčné výrobky. Není to že bych to den dva nejedla a zlepšilo se to, chce to zjistit co ti nesedí a vysadit to trvale, zlepšení nepříde hned.

Souhlasím, to zlepšení potom u mě přišlo až tak za 3-4 týdny.

• Citovat
  • Upravit
556
21.2.19 22:17

u mě to bylo podobné, pořád nafouklá, už jsem z toho byla na nervy, že jsem nevěděla ani co jíst, aby mi nebylo zase špatně. Na testech jsem byla, vše v pořádku, ale dobře mi stále nebylo, tak jsem sama zkoušela pokus omyl potraviny, které mi dělali zle a které ne a podle toho jsem upravila jídelníček. Př. Nesnesu mléko, ale nevadí mi jogurty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1439
22.2.19 04:29

Me od nafouknuti pomaha užívat laktobacily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2852
22.2.19 07:01

já bych začala u střev, tam obvykle bývá problém při nadýmání. Kup si hylac a vyber celou lahvičku, problémy by měly ustoupit. Dceři pomohla až kombinace hylac+ espumisan, jinak se mi každý večer kroutila, že je jí špatně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.2.19 10:03

Mockrát všem děkuji 8o , problém je že jednou neco jim a nic a potom si to vezmu jindy a hned mám břicho jako balón, dokážu se nafouknout i po napití 1/2 litrů vody a dokáže mi to vydržet 2 hodiny :nevim: fakt nechápu…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.2.19 12:10
@Anonymní píše:
Mockrát všem děkuji 8o , problém je že jednou neco jim a nic a potom si to vezmu jindy a hned mám břicho jako balón, dokážu se nafouknout i po napití 1/2 litrů vody a dokáže mi to vydržet 2 hodiny :nevim: fakt nechápu…

To opravdu může být intolerance na nějaké potraviny. Zajdi si k doktorovi, pošle tě asi na gastro a tam udělají vyšetření. Výše je psáno, že efekt je znát až po pár týdnech od vysazení nežádoucích potravin…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex