Neustálé vztekání - dítě 1 rok

2323
22.4.19 15:24

To přejde. Syn to měl taky tak přesně jak píšeš. Nemohla jsem nic, řval, když jsem ho vzala do ruky okamžitě spokojenej. Jakmile začal lépe chodit, bylo to o moc lepší :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
57
22.4.19 15:27

@Marben no on ještě nechodí to je pravda. Tak asi jenom pevné nervy že? 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
22.4.19 15:29

Vydržet - až bude umět říct, co by chtěl, tak bude té frustrace, že se mu nedaří komunikovat méně.

Můžeš zkusit, jestli vám bude fungovat naučit ho znakování, než zvládne mluvení - třeba to usnadní situaci.
 http://www.znakovanismiminky.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1190
22.4.19 15:41

Nebo třeba zkusit půjčit nositko. A dat ho třeba na záda, to by mohlo fungovat. A aspon doma neco uděláš. Já mam a pouzivam občas a jsem spokojena a malá taky. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
22.4.19 16:38

Mám dceru rok a mám. to stejně. Do toho chce všechno a jak není po jejím vztekáni, mlátí mě pestickama.🙂 U syna to vůbec neznám. Ale verim, že to přejde. Jsou to pořád mimina a začíná objevovat sebe samu. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2323
23.4.19 08:35

@Leonarose za mě opravdu jen vydržet. Já si fakt od nej nedosla ani pro sklenici, okamžitě jecel, ze odcházím.
Jakmile začal chodit tak se proste sebral a sel za mnou a teď je mu už úplně fuk, ze jdu na druhou stranu baráku.
Ale chápu te, už jsem byla fakt vyrizena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.1.20 17:50

Vztekani rok a pul stareho ditete

Ahoj holky, vim, ze se to tady probiralo uz asi 1000 krat, ale stejne bych potrebovala poradit, nas malej tyran :-) (1,5 roku) se neustale vzteka, zacalo to cca v 9 mesicich a je to cim dal horsi a nepomaha vubec nic. Vzteka se u strojeni, prebalovani, svlekani, kdyz ho davam do autosedacky, na kocaru, u jidla, v noci, proste porad, jsme z nej uz zoufali. Nepomaha ho nechat vyvztekat ( dokaze to v kuse treba i 2 hodiny), nepomaha vysvetlovani, nepomaha placnuti, proste nic, jak si postavi hlavu, tak s nim nic nehne. Treba chci jit ven, zachvat, ze se nechce strojit, necham ho vyvztekat, vysvetlim mu, ze v zime se musi strojit, ale kdyz to zkusim znovu, tak zase zachvat, ale resit to tim, ze budem celou zimu sedet doma proste nejde. Necim ho oblbnout nebo zaujmout nejde (zkouseli jsme uplne vsechno). Stejny je to u jidla, u vseho… do kramu ani nemam odvahu s nim jit, to me za ty sceny nestoji… Meli jste to nekdo taky tak? Prejde to nekdy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2323
21.1.20 17:58

Ano já měla a ještě mám to same. Syn má dva roky. Popravdě, druhým rokem se to trochu zlepšilo, víc se spolu domluvíme, ale i tak to bývá ještě někdy hrůza. Až teď když vidím, ze to začíná být lepší věřím tomu, ze to někdy přejde a bude normalni :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí