Neustále zima

Anonymní
23.11.14 00:36

Neustále zima

Je tady nějaka doktorka? Zjištují co by mi tak mohlo být vím že to zjistí nejlíp doktorka, ale k ní půjdu až tak za 2 týdny ne-li pozdějí. A já už jsem i ze sebe sama na prášky a zjištuju co by mi tak mohlo být. Je mi pořád zima už skoro 2 roky ( kdy jsem asi prochladla na ledviny v srpnu 30° mě ofoukl větřík a já se vracela z brigady s dvěmi mikinami ) ale dle mamky tak dlouhou dobu nemohou ty problémy s ledvinami trvat. Poslední dobou jsou ze mě už vvšichni na prášky. Já jsem neustále navlečená i když se topí a v pokoji je 25° o prazdninách jsem chodila i v mikině. Ale teď krom toho jsem ještě pořád nemocná min. horečku, rýmu a zimnici mám co 2 týden ne-li každý týden. Občas i bolest hlavy a bolest břicha. Už bylo i 3dni nemocná 2dni zdravá a zas 3dni nemocná a tak pořád dokolečka. Předtím jsem byvala nemocná jednou do roka

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13141
23.11.14 00:53

Nejsem doktorka, jen masérka.
Z mého pohledu - zmrzlík - někde stagnuje energie. V ledvinách je naše životní energie. Když těmhle lidem sáhnu na bedra, mají je ledové.
Pokud jsi zrovna zdravá, prohřála bych bedra a kost křížovou moxou nebo lávovými kameny. Promasírovala kost křížovou - tam bývají zatuhliny a neproudí energie.

Jako jsem pragmatik a logik. Kdyby mi tohle někdo psal před rokem, ťukala bych si na hlavu a spíše bych si řekla, že mám problémy s prokrvením.

Před rokem jsem byla věčně zmrzlá, věčně prokřehlé, ledové ruce.
Teď tady sedím u TV, je mi teplo, ruce hřejí, nohy taky. Lidé si pochvalijí, jak moc teplé ruce mám při masáži. (samozřejmě z těch vysokotlakých zas tu horkost vezmu pryč, ty nezahřívám)… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
23.11.14 00:57

Hele 3 místa, kde by mělo být teplo a kde si máme dávat bacha na prochladnutí_

• bedra
  • plosky nohou
  • kost tylní

Do beder bych dala nahřívací polštářek, na nohy teplé ponožky a nejlépe vyhřívací vložky nebo nějaký ten elektrický papuč, kolem krku šátek.

Zamyslet se, kdo mi vysává energii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
23.11.14 01:05

Taky nejsem doktorka, ale navlečená jsem furt víc než ostatní, jsem zmrzlina no :lol: Ruce mám většinou studené tak mi je přítel pořád musí nějak zahřívat, no asi bych zkusila, co píše omites a nebo bych zašla k doktorce, ta by měla udělat nějaká vyšetření a snad pomůže :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
23.11.14 01:37

Já jsem teda taky zmrzka, v 25st tu sedím v mikině a teplých ponožkách, s nohou na horkým topení. ale mám to už dlouho, jsme si celý dětství zatopit nemohla, že topení je drahý, a nějakých 18st musí stačit, tak se teď holt vyhřívám, co můžu. ale s těma neustálýma nemocema bych k dr zašla, radši :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
23.11.14 06:53

Chodila jsem na moxovani, byt tebou tak to zkusim. Jak uz tu bylo psano. A ty ledviny posilovat. Na netu jsem jednou stahla povidani o tom jak povzbudit ledviny, dat jim energii.

• Citovat
  • Upravit
Verun83
23.11.14 07:45

A hodne se toho da udelat i spravnou stravou. Vyvarovat se potravin, ktere ochlazuji organismus. A tim nemyslim jen svoji teplotou. Tzn. syrove ovoce, mlecne vyrobky, mouku atd.na netu urcite taky najdes.

• Citovat
  • Upravit
13142
23.11.14 08:03
@omites píše:
Hele 3 místa, kde by mělo být teplo a kde si máme dávat bacha na prochladnutí_
  • bedra
  • plosky nohou
  • kost tylní

Do beder bych dala nahřívací polštářek, na nohy teplé ponožky a nejlépe vyhřívací vložky nebo nějaký ten elektrický papuč, kolem krku šátek.

Zamyslet se, kdo mi vysává energii

Proč dávat bacha na prochladnutí? Plosky nohou mám studené pořád. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25182
23.11.14 08:28

Nechala bych si vzít krev na štítnou žlázu. Můžeš mít sníženou funkci, to bývá člověk hodně zimovřivý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3699
23.11.14 09:43
@Verun83 píše:
Chodila jsem na moxovani, byt tebou tak to zkusim. Jak uz tu bylo psano. A ty ledviny posilovat. Na netu jsem jednou stahla povidani o tom jak povzbudit ledviny, dat jim energii.

No vidíš, moxování je dobrý nápad. A jde to dělat i doma, moxy nestojí svět a můžeš aplikovat sama sobě na bodech na ruce. Ono to člověka samo dost srovná, naplní energetické dráhy..pokud bys k tomu chtěla něco dalšího, klidně písni SZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
23.11.14 09:51
@kometa32 píše:
Proč dávat bacha na prochladnutí? Plosky nohou mám studené pořád. :nevim:

na plosce nohou začíná dráha ledvin - životní energie, imunita, nálada.

Jak byly zmíněné teplé jídla, já si ještě vzpomněla na horkou vodu. Když je vám zima, nepijte a nejezte nic studeného

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
23.11.14 09:52

Ještě mě napadlo, jaký máš tlak? Zmrzlíci většinou nízky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
23.11.14 10:25
@omites píše:
na plosce nohou začíná dráha ledvin - životní energie, imunita, nálada.Jak byly zmíněné teplé jídla, já si ještě vzpomněla na horkou vodu. Když je vám zima, nepijte a nejezte nic studeného

Díky za vysvětlení. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.11.14 13:18

Zdravím,

je něco co vás zahřeje nebo ta zimomřivost je tam pořád? I když ležíte zakrytá v posteli, zima tam je?

Tady se obávám, že moxa nepomůže a namoxování ten stav jen zhorší. Vy zřejmě trpíte tzv. Prázdným horkem (tčm).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.11.14 15:30
@pavelrathousky píše:
Zdravím,

je něco co vás zahřeje nebo ta zimomřivost je tam pořád? I když ležíte zakrytá v posteli, zima tam je?

Tady se obávám, že moxa nepomůže a namoxování ten stav jen zhorší. Vy zřejmě trpíte tzv. Prázdným horkem (tčm).

děkuji za odpověd slyším poprvé, ale mrknu co to je. Tak zima mi není jedině tehdy když jsem až moc oblečená což třeba v letě když mají všichni trička tak ja mám mikinu ( mě teplo je a ostatní se má dívají jak na blazna) ted v zime topíme vyhřate pokoje na 25° a mě je teplo jedině tehdy když jsem pod peřinou a dvěmi dekami povětšinou krom pyžama mám ještě svetr..takže teplo je, ale naprosto neadekvatně k počasí a k počtu vrstvam oblečení u druhých

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex