Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jasně, že to tak nechci, jsem zhnusená, co život dokáže přinést, moji rodiče mají perfektní vztah už 40 let, taky se pohádali, ale vím, že tohle by si neudělali, jeho rodiče jsem oba rozvedeni, on je syn z jejich 2 manželství, krach 1 manželství, vztah s někým jiným, asi jsem si to měla uvědomit dřív, že to je v genech.
Miso je to taky hodne o tom co TY MU DOVOLIS a co dela doma on???? krome toho tedy ze pracuje
no predstav si ze ta co odvedla zname muze, je taky starsi nez jeji byvaly muz
treba jim ty pani delaji chapavou maminku.
nakopat do pr......by tak akorat potrebovali!
no jen by mne zajimalo,ciste teoreticky zda ta pani od vedle vi, ze vy s muzem take spolu spite ? a ze vam to v posteli klape?
Miso ja jsem si tohle presne rikala taky, nasi spolu byli az do te doby nez mamka umrela, tatka se o ni vzorne staral celych sedm let co byla nemocna, nasel si horsi praci jen aby pred den mohl byt s ni............. jasne pohadali se byli konflikty, ale....................vis uvedom si ze to co dela tvuj manzel je vlasten DEPTANI, a uvedom si taky co on by delal kdyby to bylo obracene no???????????? to mi rekni? kdyby jsi prisla ty ze mas kamarada ze je super ze se dobre s nim bavis a jestli se s nim nechce seznamit ze by mel aspon nejakeho kamose
To je to, on je živitel, vydělaává peníze, máme velký dům, zahradu o to se stará on, já mám domácnost , děti, starší chodí do 3 třídy, vyrazit si s kamarádkou? ano, ale my máme společné, scházíme se celá parta, tam zná každý každého, těm se svěřit nemůžu, už zase beru ohledy na něj., jsem totálně mimo.
Miso dobre to ma on a on se o to i stara???? co tak narocneho kolem domu dela, kdyz ma cas jeste na tu kamosku? tak muzes jit jen s jednou kmoskou treba na kafe a nemusis ji o nem zrovna povidat, jen tak odpocinout si od deti pokecat o vsem moznym a hlavne deti bude hlidat on
On mi řekl, že o mě nikdy neřekl nic špatného. Já se ho několikrát zeptala, co by dělal on na mém místě, jak on by si připadal, řekl, že neví,, že by se mu to asi taky nelíbilo, ale v hloubi duše ví, že já jsem takovej blbec a tohle bych mu nikdy neprovedla.
Je to fakt nakopat ji do p....., že něco tak hnusného může udělat.
nebo nechod s kamaradkou z te vasi bandy ale jen tak si jdi koupit neco pro sebe treba malickost i kdyby jsi mela sedet v lese na buku at mu vrta v hlave kde jsi?? hezky se oblec a namaluj
ja jsem taky na matersky a taky jsem na nem financne zavisla to je na MD normalni jeste pro to si ale nemusime nechat vsechno libit
jo jo je to s tebou tezky
a co ti ma rict? rekl jsem ji ze se se mnou moc nepovidas ze v posteli by jsi mela byt lepsi to je jasne ze ti to vypravet nebude, neverim tomu, ze si spolu vyjdou a on ji rika jak ma doma uuuuuuuuuuuuuzasnou zenskou
jenže jemu to asi tak v hlavě vrtat nebude, on ví, že at jdu kamkoliv, že jsem zodpovědná a nechce abych mu to říkala, asi si najdu taky chlapa
, bože to je boj, já už v hlavě vystřídala takovejch myšlenek a nic, je mi z toho hrozně hrozně smutno. Ale nezlobte se na mě, já se s ní musím setkat
no tak s takovyma nazorama z toho nebud smutna proc by to Miso nedelal kdyz to to vlastne schvalujes
ale já mu to přeci neschvaluju, prosím tak mě neodsuzujte, prostě ho jenom miluju, já nevím ,jak to mám vysvětlit
Miso ja te vubec neodsuzuju opravdu opravdicky moc dobre vim co prozivas, myslela jsem to trosku asi nadnesene nebo nadlehcene nebo jak to rict, je jasne ze ho milujes, ja jsem ho taky milovala o tom nikdo nehovori jen ja jsem si to srovnala v hlave a rekla jsem si ze i to ze nekoho miluju musi mit sve meze vic co tim myslim ne?
ahoj misa,
musi to byt tezke…myslim, ze zadne rady nejsou na miste. to co ti holky radej si myslim, je spravne, jenze ty na tyhle reseni nejsi jeste pripravena. Porad ho milujes, a porad si myslis, ze se to da nejak vyresit, bojis se riznout do toho nozem(obrazne receno
). ja doufam, ze se ti oci otevrou driv nez budes uplne na dne, a nez te ty dva psychicky utyraji. misa
hele holky co tady taky radite
JA TEDA ZIRAM NA VASE NAZORY ale opravdu, ja kdyz vyravela nekdy moji situaci at uz kamaradce atd tak kazdy mi radil, sebrat sbalit odstehovat a najit jineho, ale ono je to v realu o necem jinem.................