Nevěra

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
30.5.16 00:12

@Bonnie7 já vím, že jsem měla zakročit a lituju že jsem nezakročila :(

• Citovat
  • Upravit
9935
30.5.16 06:44

Jestli tě odvedl nebo ne to ti tady nikdo neřekne, ale přinejmenším je jeho chování hodně podivné :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1924
30.5.16 08:01

Zakladatelko, mě to teda taky přijde divný… těžko něco radit - pokud ti byl nevěrný, neřekne to, a pokud ne, stejně ti bude hlodat červíček…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6388
30.5.16 08:09

Chápu, jestli jsi byla v náladě, tak ti to hned nedošlo…
Mě to připadá fakt divné. Nemuseli spolu nic mít zatím, ale asi se k něčemu schyluje :? :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15201
30.5.16 08:17
@Anonymní píše:
Ahojte, omlouvám se za anonym, ale je to pro mě citlivé téma. Včera jsme byli na akci s manželem kde byla jedna hezká slečna, která tam s každým flirtovala. Slyšela jsem jak se mého manžela ptala, jestli si s ní zatancuje a potom zda se s ní půjde projít. Neřešila jsem to, protože mě nenapadlo že by byl něčeho manžel schopný. Jen že jsem si půl hodiny povídala s kamarádkou a poté zjistila, že manžel tam nebyl a nebyl ani venku a ani ta slečna. Sla jsem dovnitř se zeptat, jestli někdo neví kde je a nikdo nevěděl. Mezitím manžel došel a o chvilku dýl i ta slečna. Ríkal že se byl projít a od té chvíle začal být odtažitý a skoro se semnou nebavil. Ta slečna na něj po zbytek večera koukala a usmívala se. Dneska mi manžel říkal, že si ho přidal na facebooku do přátel jeden kluk z té akce, jen že jsem později zjistila v maželovém e-mailu (chodím tam kvůli fakturám) že si ho chtěla přidat i ta slečna, což mi on neřekl. Vím, že jsem blbá, ale chtěla jsem se kouknout zda si jí přidal a zjistila, že má najedou manžel jiný heslo. Holky, řekněte mi prosím naroviu jestli si myslíte že mě podvedl nebo jestli si to jen vsugerovávám. Manžela jsem se včera ptala jestli byl s ní a řekl že ne že je to pipina, tak že rady at se ho zeptám jsou zbytečné

Nešmejdi, neponižuj se. Já osobně (sice si tu situaci vůůůůbec neumím představit, že by takhle manžel odešel s nějakou kravkou) bych řekla manželovi, že vím, že se byl projít na akci s jistou rádodajkou, ale já že znám svou cenu, tudíž ať mi laskavě oznámí, jestli se s ní míní stýkat nebo co dál a aby si uvědomil, co vše tím dává všanc. A rozhodně že nejsem typ do trojúhelníku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72728
30.5.16 08:33
@Anonymní píše:
Ahojte, omlouvám se za anonym, ale je to pro mě citlivé téma. Včera jsme byli na akci s manželem kde byla jedna hezká slečna, která tam s každým flirtovala. Slyšela jsem jak se mého manžela ptala, jestli si s ní zatancuje a potom zda se s ní půjde projít. Neřešila jsem to, protože mě nenapadlo že by byl něčeho manžel schopný. Jen že jsem si půl hodiny povídala s kamarádkou a poté zjistila, že manžel tam nebyl a nebyl ani venku a ani ta slečna. Sla jsem dovnitř se zeptat, jestli někdo neví kde je a nikdo nevěděl. Mezitím manžel došel a o chvilku dýl i ta slečna. Ríkal že se byl projít a od té chvíle začal být odtažitý a skoro se semnou nebavil. Ta slečna na něj po zbytek večera koukala a usmívala se. Dneska mi manžel říkal, že si ho přidal na facebooku do přátel jeden kluk z té akce, jen že jsem později zjistila v maželovém e-mailu (chodím tam kvůli fakturám) že si ho chtěla přidat i ta slečna, což mi on neřekl. Vím, že jsem blbá, ale chtěla jsem se kouknout zda si jí přidal a zjistila, že má najedou manžel jiný heslo. Holky, řekněte mi prosím naroviu jestli si myslíte že mě podvedl nebo jestli si to jen vsugerovávám. Manžela jsem se včera ptala jestli byl s ní a řekl že ne že je to pipina, tak že rady at se ho zeptám jsou zbytečné

jasně, ona je to pipina a on se s ní jde projít.. průhlednej jak okno, fakt..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
30.5.16 10:42

K sexu dojít nemuselo, ale nějaký flirt, možná pusa :nevim: a pak si chtěl u ní udržet naději, tak se přece nebude lísat k manželce. Ale kdo ví, stát se mohlo cokoli, upřímně bych ho asi zabila :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.5.16 19:05
@martina.se píše:
jasně, ona je to pipina a on se s ní jde projít.. průhlednej jak okno, fakt..
Přesně, ON o ní řekne, že je pipina ale … pozor, procházet se chce. Najednou si změní heslo na facebook, proč asi? Aby jí vypisoval, jaká byla úžasná procházka, co si budeme říkat.
@kdochcekam píše:
Sebe totálně ztrapnil a tebe ponížil. A to nechci vidět, jak by se choval, kdybys tam ty nebyla…LOL. Ani tvá přítomnost mu nedělala problém… :poblion:

Taky souhlasím. On si v tvé přítomnosti jde pěkně na špacír s pipinou aniž by mu to i tobě vadilo :mrgreen:
Já mám v tomto jasno:

• heslo změnil, protože si s ní bude chtít psát
  • heslo změnil, protože chce jít znovu na procházku a ty bys o tom v žádném případě neměla vědět. :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4780
30.5.16 19:53
@Anonymní píše:

Jestli te podvedl, nebo ne, to ti bohuzel muze priznat jen on sam, no my ti tu akorat muzeme rict jak to na nas pusobi…

Jak to na me pusobi, ze ano, ze bud probehla nevera, nebo neco podobneho a z vlastni zkusenosti, asi bych si s nim ve vhodne chvili promluvila narovinu.

Je ty a on vite jaky mate vztah, to se takhle virtualne špatně hodnoti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.5.16 21:03

Předně prosím o zachování anonymu, pár dam tu ví odkud jsem a kdo a mohlo by se dovtípit tomu kdo byl dotyčný…

Hele holky jsem šťastně vdaná a zcela upřímně sem po tomto víkendu ztratila veškeré iluze soudnosti mužů…Byla sem svědkem nevěry „šťastně“ ženatýho muže s dítětem, na dotaz proč to dělá řekl klasickou větu: „Už to doma není ono“ šla sem do vývrtky… :pocitac: Vesele se doma vykecal na to že je s kamarádem na večírku a jel si natvrdo prostě vrznout s kamarádkou… takže zakladatelko jestli s ní odešel nevěřila bych mu ani nos mezi očima… za vlastního muže bych ruku do ohně taky nedala. :roll: A nejen že bych udělala scénu už po jeho návratu, natruc bych se pak vypařila já, byť na vylití slz kamarádovi do klína… :cert:

• Citovat
  • Upravit
791
30.5.16 21:10
@Anonymní píše:
Předně prosím o zachování anonymu, pár dam tu ví odkud jsem a kdo a mohlo by se dovtípit tomu kdo byl dotyčný…Hele holky jsem šťastně vdaná a zcela upřímně sem po tomto víkendu ztratila veškeré iluze soudnosti mužů…Byla sem svědkem nevěry „šťastně“ ženatýho muže s dítětem, na dotaz proč to dělá řekl klasickou větu: „Už to doma není ono“ šla sem do vývrtky… :pocitac: Vesele se doma vykecal na to že je s kamarádem na večírku a jel si natvrdo prostě vrznout s kamarádkou… takže zakladatelko jestli s ní odešel nevěřila bych mu ani nos mezi očima… za vlastního muže bych ruku do ohně taky nedala. :roll: A nejen že bych udělala scénu už po jeho návratu, natruc bych se pak vypařila já, byť na vylití slz kamarádovi do klína… :cert:

Jo jo, tihle jsou nejlepší. A až se dozví, že má sám parohy protože manželka, taky to neměla „vono“, tak se bude věšet a možná psát na emimi chudáček podvedenej.

Hlavně to prosím tě nedávej sežrat doma manželovi, on nemůže zato, že jiní chlapi neudrží poklopec… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.5.16 21:14
@Anonymní píše:
Předně prosím o zachování anonymu, pár dam tu ví odkud jsem a kdo a mohlo by se dovtípit tomu kdo byl dotyčný…Hele holky jsem šťastně vdaná a zcela upřímně sem po tomto víkendu ztratila veškeré iluze soudnosti mužů…Byla sem svědkem nevěry „šťastně“ ženatýho muže s dítětem, na dotaz proč to dělá řekl klasickou větu: „Už to doma není ono“ šla sem do vývrtky… :pocitac: Vesele se doma vykecal na to že je s kamarádem na večírku a jel si natvrdo prostě vrznout s kamarádkou… takže zakladatelko jestli s ní odešel nevěřila bych mu ani nos mezi očima… za vlastního muže bych ruku do ohně taky nedala. :roll: A nejen že bych udělala scénu už po jeho návratu, natruc bych se pak vypařila já, byť na vylití slz kamarádovi do klína… :cert:

Tu já ztratila před 10 lety, když mi bylo 20. Od té doby bych nikdy za chlapa ruku do ohně nestrčila a nikdy již nebudu říkat, že „ten můj by přece nikdy“… většina jich zasouloží občas jinde (to občas může být i jednou za 5 let), ale zasouloží mimo domácí ložnici.
Zeptám se tě anonymní. A určitě měl perfektní manželství do doby, než jsi to zjistila…nebo ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.5.16 21:29

Prosím také anonymní
Já jsem tedy jiná anonymní, ale pracovala jsem 20 let zpátky v čistě mužském kolektivu, iluze nemám vůbec žádné 8), mohla jsem se vyspat snad každým z těch 30 a nejsem právě modelka. Pár let zpátky jsem blíže poznala šéfovu manželku, úžasná ženská, on o ní mluvil také v superlativech, vztah hezký, on se při své pracovní vytíženosti hodně věnoval všem 3 dětem. A byl to děsný dě.kař. Jednu dobu jsem měla k jeho ženě opravdu hodně blízko, ona se v něm viděla, říkala, jaký měla v životě úžasný štěstí. On se pak 3 roky zpátky zamiloval :oops: Já v ten čas řešila nevěry mého muže, které se provalily x let zpátky. Už spolu nejsme, je nevěrný zase jiný paní, ona před tím zavírá oči, ale vzhledem k tomu, jak se dali dohromady, tak asi tuší. Já jsem před provalením o bývalém myslela, že on je ta výjimka a že máme krásný vztah :roll:

@hudečice píše:
Tu já ztratila před 10 lety, když mi bylo 20. Od té doby bych nikdy za chlapa ruku do ohně nestrčila a nikdy již nebudu říkat, že „ten můj by přece nikdy“… většina jich zasouloží občas jinde (to občas může být i jednou za 5 let), ale zasouloží mimo domácí ložnici.
Zeptám se tě anonymní. A určitě měl perfektní manželství do doby, než jsi to zjistila…nebo ne?

@hudečice

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.5.16 22:40
@Mrazivý dech píše:
Jo jo, tihle jsou nejlepší. A až se dozví, že má sám parohy protože manželka, taky to neměla „vono“, tak se bude věšet a možná psát na emimi chudáček podvedenej.Hlavně to prosím tě nedávej sežrat doma manželovi, on nemůže zato, že jiní chlapi neudrží poklopec… :oops:

Jojo pravda pravdoucí… nedávno mi drahý o jednom „chudáčkovi“ co měl v práci povídal… celou dobu ženu podváděl-ku..ilse kde mohl a ona nic netušíc se zamilovala, resp. hned přiznala že chce odejít a on se z toho chudáček poskládal až tak že přišel i o práci.. :lol:
*To se neboj, s manželem mám jiná muka než si na něm vybíjet zlost za ubohost jiných…třeba momentálně je na týdenní panské jízdě a taky nepátrám co tam dělá jelikož se mám ráda :kytka:… ale prostě tak okatě… :pocitac: sedrala bych ho z kůže… :pocitac: smutný je že jsou fakt jak přes kopírák… ty keci… :poblion: :poblion: :poblion: když jsem se jej ptala v čem jako a kdy ta ženská začne nudit abych si dala pozor, tak mi řekl že je to těžký vysvětlit tak soběstačné a chytré ženě jak jsem já… a že já se nemusím bát… :P následná snaha sbalit i mě… mě dostala nejvíc… :poblion: fakt by to do něj NIKDO neřekl ale tak to prostě je.. :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.5.16 22:48
@hudečice píše:
Zeptám se tě anonymní.A určitě měl perfektní manželství do doby, než jsi to zjistila…nebo ne?

samozřejmě… úžasná žena..skvělá rodina a nikdy si nemohl na nic stěžovat.. :pocitac: jeho slova… :roll:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky