Nevěra

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Radina
1.10.07 17:54

Možná právě proto ti tolik rozumím. Já jsem také trpitelka. V takové situaci ale přece nemůžeš být srab (promiň, že tě cituju). Ty totiž přesně víš co chceš, jenom potřebuješ najít řešení. Myslím, že je dobré to vyřešit rychle, protože cizí žena a tvůj muž si v tom zřejmě libují a samo se to hned tak řešit nezačne. Jí nikdo doma do ničeho nekecá a tvůj muž má v podstatě volnou ruku a jakoby i tvé požehnání, když s ním klidně spíš, bavíš se s ním o milence a sesypeš se až potají.

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
1.10.07 19:26

Miso opravdu to udelej tak jak jsem ti psala ze zacatku a mas klid, zadny plac, zadne bezesne noci, zadne klepani , budes takova jakou si te tvoje deticky zaslouzi a jestli si myslis, ze kdyz jim to nerikas, ze to netusi tak jsi na omylu tak aspon kvuli nim to vyres.

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
2.10.07 13:14

Míšo, přečetla jsem si tu diskuzi a je mi to vážně moc líto. Chápu tě, že o manžela nechceš přijít, máte spolu děti, máte společný majetek, bydlení, jsi na něm finančně závislá, jsi na něj zvyklá…miluješ ho, i když ti takhle moc ubližuje, vidíš v tom pro sebe alespoň nějakou jistotu. Budeš mu jeho milenku tolerovat = zůstane s tebou. Pro něj je to velice výhodná situace, doma má manželku a děti, rodinu, teplý krbeček, manželský sex, má se vždy kam vracet a tu hodnou „blbou“ manželku, která o jeho milence ví a nic s tím nedělá. Promiň mi ten výraz, ale užila jsem ho záměrně, protože u něj na ceně nevzrosteš tím, že jsi tolerantní. Nebude si tě za to vážít. (Neříkám, že bych se chovala jinak, ze začátku nejspíš úplně stejně. Je to hodně těžká situace.) Takže on má doma klídeček, ulevilo se mu, že to všechno prasklo a vlastně se nic neděje, žádný průšvih, který by jinak čekal, tím si ho jen utvrdila v tom, že tě má jistou. U milenky má vzrůšo, ona mu brečí na rameni, jak je její manžel hrozný a žárlivý :roll: a tím se v něm probudily pocity ochránce - co je víc. Tím pádem jí může konejšit a utěšovat a utvrzovat se v tom, jaký je báječný chlap, protože jeho dechem slzy schnou. Ta chlapská ješitnost. Vida, jak báječně si spolu rozumí. Nejdnou se jim otvírají další a další cesty, které už doma s ustaranou manželkou a stereotypem nikam nevedou. Když už jsi zvolila chápající a tolerantní manželku, pokračovala bych v téhle taktice. S milenkou bych se nescházela. A jediný, kdo potřebuje provětrat pérka, je tvůj manžel. Musíš ho znejistit, být zajímavá, mít nějaké tajemství. Dobře se to píše, hůř provádí, zvlášť s dětičkama. Jak už tu někdo radil. Začni dělat věci, které jsou pro tebe neobvyklé, nemusíš, se přetrhnout, stačí jednou týdně někam vyrazit, i kdybys měla sedět sama v kině, nebo si jít zaplavat, cokoli co vybočuje ze stereotypu. Manžel děti pohlídá. Neboj se, že ho nebude zajímat kam jdeš a sakra si nebude jistý, jestli mu říkáš pravdu. Máš trumf v kapse, víš o jeho nevěře. Jak on si může být jistý, že bys mu něco takového taky neudělala. Nikdy!!!! I když tvrdíš, že on ví, že taková nejsi, NIKDY to nemůže vědět jistě, zvlášť, když on je ten provinilý. I kdyby to nikam nevedlo, za zkoušku to stojí. Budu ti držet palce, aby jsi byla hodně silná a vytrvalá. Z

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
10.10.07 21:42

Dotaz

Ahoj, zajímalo by mě jak se vyvíjí situace…?
Jsem na tom totiž úplně stejně jako Ty :o) přiznaná nevěra a následně snaha o maximální domácí zázemí (jak píše jeden manž. poradce - vymýtit dusno z nevěry, dělat jakože nic), tolerance,plný domácí servis.Večer když za ní odjel pak opuštěné slzy do polštáře…
Po 4 měsících se to ve mě zlomilo a vyzvala ho aby se odstěhoval „rozhodnout se“. Odstěhoval se k ní..... zatím je to všechno ve vývoji, vývinu… nevím co bude dál, ale přeci jen si dovolím radu od mého tatínka:
Víš jak se nelíp pomstíš milence co Ti odvedla chlapa? Nechej jí ho.

Hlavu vzůru :D
K čemu je Ti chlap co se za Tebe nepostaví, nebojuje o Tebe a vědomně Ti ubližuje..to přeci není láska, to je sobectví.Egoismus. Sebestřednost. (rady a slova mé kamarádky)

• Citovat
  • Upravit
10.12.12 20:25

Uběhlo spoustu let a mne by zajímalo jak to s vámi pokračuje :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4378
10.12.12 22:16

I me, ale uz se asi nic nedozvime…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
24.1.15 22:00
@Anonymni píše:
tak to se mi stalo taky a reknu ti jedno ze pokud to budes tolerovat tak on si tak bude zit spoustu let, nebude mit nejmensi duvod to na jedne nebo na druhe strane ukoncit, tohle totiz nekterym chlapum bohuzel vyhovuje, ja jsem mu dala proste podle psycholozky nuz na krk rekla jsem si datum a do toho se musi rozhodnout, je to drasticke ale psycholozka mi to poradila, protoze kdyz to neudelas tak to opravdu muze byt porad, prestan byt obetava pro rodinu, dbej na sebe, svoje konicky a jasne a zretelne mu rekni ze s tim proste nesouhlasis ze se ti to nelibi, ale musi to byt bez place … proste bez emoci co ty na to?

Přesně tak, pod to bych se mohla klidně podepsat. držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
24.1.15 22:05
@Anonymni píše:
Ahoj, zajímalo by mě jak se vyvíjí situace…?
Jsem na tom totiž úplně stejně jako Ty :o) přiznaná nevěra a následně snaha o maximální domácí zázemí (jak píše jeden manž. poradce - vymýtit dusno z nevěry, dělat jakože nic), tolerance,plný domácí servis.Večer když za ní odjel pak opuštěné slzy do polštáře…
Po 4 měsících se to ve mě zlomilo a vyzvala ho aby se odstěhoval „rozhodnout se“. Odstěhoval se k ní..... zatím je to všechno ve vývoji, vývinu… nevím co bude dál, ale přeci jen si dovolím radu od mého tatínka:
Víš jak se nelíp pomstíš milence co Ti odvedla chlapa? Nechej jí ho.Hlavu vzůru :D
K čemu je Ti chlap co se za Tebe nepostaví, nebojuje o Tebe a vědomně Ti ubližuje..to přeci není láska, to je sobectví.Egoismus. Sebestřednost. (rady a slova mé kamarádky)

Sdílím úplně stejný názor. Základ úspěchu ve vtahu je, aby se chlap celý život tak trochu bál, že tě může kdykoliv ztratit, zkrátka že tě nemá jistou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.11.15 16:21

Jak to dopadlo?

Chtěla bych vědět, jak to u zakladatelky dopadlo…  :nevim:

• Citovat
  • Upravit
3.11.15 13:31

Něvěra nbo ne ?nevim čemu věřit

Ahoj, mám přitele se, kterým budeme mit každou chvíli chlapečka, ale mám pocit že mě podvadí se svou ex. S přitelem jsme o tom už mockrát mluvili, ale vždy mi tvrdil, že s ni nic nemá, že je s ni jen kamarád. Vše začalo tim když jsem přiteli oznámila, že jsu těhotná. Nebyl zrovna doma ale služebně na Slovensku asi tři týdny. Asi po měsici mi z ničeho nic přišla zpráva od jeho ex jestli je pravda že jsu těhotná a či to vůbec je, nejdřiv jsem to ignorovala ale asi po dvou měsících se ozvala znovu to už jsem bydlela s přitelem u jeho rodiny.Byla jsem zrivna nachcipaná a nakazila jsem i přítele, tak jedno odpoledne kdy jsem přišla domu tam nebyl a ani se mi neozval. Napsal mi až večer že je u svých prarodičů abych to nechytla zpátky a že tam přespí. Jenže ještě ten večer mi psala jeho ex, dělala jsem jako nic ale druhý den mi napsala znovu že si to s mým přitelem včera rozdali a pořadně si zapicháli což už jsem nevydržela a odepsala ji a chvilku jsme se hadali. Nakonec mi řekla že ona zná mojeho přutele dlouho a že on udělá vždy co ona bude chtít. Tak jsem se od něj odstěhovala a pak jsme spolu nějakou dobu nebyly a ani spolu nekomunikovali. Teď jsme spolu ale vim že za ni můj přitel jezdí vždy když má ta fuchtla nějáký problém sám mi to vždy řekne a přisahá že nic nebylo. Nevim nemužu si pomoct, ale mám strach že mě s ni podvadí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.5.16 23:54

Ahojte, omlouvám se za anonym, ale je to pro mě citlivé téma. Včera jsme byli na akci s manželem kde byla jedna hezká slečna, která tam s každým flirtovala. Slyšela jsem jak se mého manžela ptala, jestli si s ní zatancuje a potom zda se s ní půjde projít. Neřešila jsem to, protože mě nenapadlo že by byl něčeho manžel schopný. Jen že jsem si půl hodiny povídala s kamarádkou a poté zjistila, že manžel tam nebyl a nebyl ani venku a ani ta slečna. Sla jsem dovnitř se zeptat, jestli někdo neví kde je a nikdo nevěděl. Mezitím manžel došel a o chvilku dýl i ta slečna. Ríkal že se byl projít a od té chvíle začal být odtažitý a skoro se semnou nebavil. Ta slečna na něj po zbytek večera koukala a usmívala se. Dneska mi manžel říkal, že si ho přidal na facebooku do přátel jeden kluk z té akce, jen že jsem později zjistila v maželovém e-mailu (chodím tam kvůli fakturám) že si ho chtěla přidat i ta slečna, což mi on neřekl. Vím, že jsem blbá, ale chtěla jsem se kouknout zda si jí přidal a zjistila, že má najedou manžel jiný heslo. Holky, řekněte mi prosím naroviu jestli si myslíte že mě podvedl nebo jestli si to jen vsugerovávám. Manžela jsem se včera ptala jestli byl s ní a řekl že ne že je to pipina, tak že rady at se ho zeptám jsou zbytečné

• Citovat
  • Upravit
Everyone
30.5.16 00:04

Je to asi zbytečný teď zpětně řešit, ale taky by mi červíček hlodal. Nicméně jen ty víš, jaký máte s manželem vztah.
To tě nic netrklo v momentě, kdy se s ním chtěla jít projít? Trochu divné, ne?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.5.16 00:08

@Everyone vím že je to zbytečné, ale jak si sama napsala hlodá červíček. Upřímně jsem to v tu chvíli neřešila, měli jsme v sobě už dost alkoholu

• Citovat
  • Upravit
184
30.5.16 00:10

No jestli tě nepodvedl tak je to přinejmenším divný a dost podezřelý. Nedivím se, že se bojíš. Slečna je teda pěkná coura a kdybych slyšela jak některá nabízí mému manželovi, aby se šel projít, zakročila bych :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1065
30.5.16 00:11

No mně takhle lákat nějaká manžela na vycházku, asi bych se neudržela :?.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí