Nevěra, která nebyla

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16986
23.4.14 09:12

@SiriusGG presne tak, takove chodi jen kamenovat chlapy, zrejme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17311
23.4.14 09:26

Tak možná tvůj manžel z vlastní zkušenosti ví, že víno s kolegyní v cizím městě není tak nevinné, jak mu vysvětluješ. Třeba se mu to stává, že po nevinném pokecu skončí v posteli, v tom případě bych tuto jeho reakci pochopil. Doporučuji příště posezení přiznat, třeba i zpětně a sama od sebe, nebo dokonale utajit. Mimochodem, pokud jde chlap s atraktivní ženou na víno, v 90ti % si minimálně představí sex s ní a nebránil by se mu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
23.4.14 09:42
@zoidberg píše:
Tak možná tvůj manžel z vlastní zkušenosti ví, že víno s kolegyní v cizím městě není tak nevinné, jak mu vysvětluješ. Třeba se mu to stává, že po nevinném pokecu skončí v posteli, v tom případě bych tuto jeho reakci pochopil. Doporučuji příště posezení přiznat, třeba i zpětně a sama od sebe, nebo dokonale utajit. Mimochodem, pokud jde chlap s atraktivní ženou na víno, v 90ti % si minimálně představí sex s ní a nebránil by se mu.

„Dokonalé utajení“ neexistuje, vždy může přijít nějaká totální náhoda, která vše odhalí a hlavně si tedy myslím, že partnerství by tedy o žádném utajování být nemělo…
To co píšeš o manželovi tak být samozřejmě může, ale taky mu třeba jen vadí, že s ním manželka nejedná otevřeně. Mně by to v opačné situaci taky vadilo a to ne proto, že bych měla sama máslo na hlavě, ale proto, že je pro mne důležitá důvěra ve vztahu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1957
23.4.14 10:06
@zoidberg píše:
Tak možná tvůj manžel z vlastní zkušenosti ví, že víno s kolegyní v cizím městě není tak nevinné, jak mu vysvětluješ. Třeba se mu to stává, že po nevinném pokecu skončí v posteli, v tom případě bych tuto jeho reakci pochopil. Doporučuji příště posezení přiznat, třeba i zpětně a sama od sebe, nebo dokonale utajit. Mimochodem, pokud jde chlap s atraktivní ženou na víno, v 90ti % si minimálně představí sex s ní a nebránil by se mu.
..v 96% si představí sex. Ten 4% zbytek je na kluky. :andel: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17311
23.4.14 10:09
@vendulka72 píše: ..v 96% si představí sex. Ten 4% zbytek je na kluky. :andel: :mrgreen:

No mám tam v rezervě ještě zoofily, pedofily a sádlofily :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
23.4.14 10:24
@zoidberg píše:
No mám tam v rezervě ještě zoofily, pedofily a sádlofily :)

Jen pro zajímavost - ty si opravdu myslíš, že 90 procent mužů na víně s atraktivní ženou by v případě možnosti podvedlo svou partnerku? A zbytek jsou jen jinak orientovaní, lidé s úchylkou a katoličtí kněží? :) To by tedy byla dost smutná morální bilance pro vás muže… Jednak si to nemyslím a druhak mě dost překvapuje ta střelba do vlastních řad. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17311
23.4.14 10:35
@open mind píše:
Jen pro zajímavost - ty si opravdu myslíš, že 90 procent mužů na víně s atraktivní ženou by v případě možnosti podvedlo svou partnerku? A zbytek jsou jen jinak orientovaní, lidé s úchylkou a katoličtí kněží? :) To by tedy byla dost smutná morální bilance pro vás muže… Jednak si to nemyslím a druhak mě dost překvapuje ta střelba do vlastních řad. ;)

No možná jsem to s těmi procenty přehnal, ještě bych ubral čerstvě zamilované, ale tak zas nevidím jediný důvod, proč by jinak chodili večer s atraktivní ženou na víno. Pokecat si o práci? O vztazích? To zní jako opravdová chlapská zábava, fakt :(
Ještě bych pochopil vyloženě pracovní večeři, to je normální, ale v noci a povídání při víně??? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3977
23.4.14 10:43

Být tím manželem a dozvědět se, že chodí tajně na víno, pak přespává jakože u rodičů, tak si začnu dávat ihned prachy stranou. Případně ji zajedu tajně zkontrolovat. Pak s tou manželkou samozřejmě nebudu spát, protože je určitě nakažená. Nedejbože najít nějakou zprávu z urologie. No a pak si zajistit advokáta, vzít děti a odstěhovat se a hlavně si zajistit alíky a výživné. Stejně už ho štvala, protože nechtěla jezdit na výlety, tak co s ní. Jinak hezký den, je krásně. A ty názory jsou z jiných diskuzí, na které jsem si zrovna vzpomněl. A dvojí metr tu je stoprocentně. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17311
23.4.14 10:45
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1957
23.4.14 10:47
@zoidberg píše:
No mám tam v rezervě ještě zoofily, pedofily a sádlofily :)

No jo, ale ti by s atraktivní ženou na víno vůbec nešli. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
23.4.14 10:48
@zoidberg píše:
No možná jsem to s těmi procenty přehnal, ještě bych ubral čerstvě zamilované, ale tak zas nevidím jediný důvod, proč by jinak chodili večer s atraktivní ženou na víno. Pokecat si o práci? O vztazích? To zní jako opravdová chlapská zábava, fakt :(
Ještě bych pochopil vyloženě pracovní večeři, to je normální, ale v noci a povídání při víně??? 8o

Tak já na víně nevidím nic divného, mám ho ráda, takže si ho v restauraci objednávám docela často - a to ať už jdu s kamarádkou, nebo s kamarádem (mé chuťové buňky se nemění podle toho, s kým sedím ;) ). S kamarády se bavíme o ženských (když chtějí ode mne slyšet ženské hledisko na chování jejich vyvolené) i o mužských (když chci znát mužský náhled na věc já). Pak taky často o filmech a akcích našich společných známých (jsme výtvarníci - občas má někdo výstavu, jednou za rok jeden kamarád nadšenec natočí krátký film etc.) prostě pořád je co normálně přátelsky probírat, někdy se to protáhne do noci a fakt na tom nic zvláštního nevidím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17311
23.4.14 10:49
@vendulka72 píše:
No jo, ale ti by s atraktivní ženou na víno vůbec nešli. :think:

No právě, proto jen těch 90%, zbytek jsou bukvice a všichni ti divní týpci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
23.4.14 10:50
@vendulka72 píše:
No jo, ale ti by s atraktivní ženou na víno vůbec nešli. :think:
Šli - v případě že by měla doma zvířátko/dítě/velkou díži sádla… ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17311
23.4.14 10:52
@open mind píše:
Tak já na víně nevidím nic divného, mám ho ráda, takže si ho v restauraci objednávám docela často - a to ať už jdu s kamarádkou, nebo s kamarádem (mé chuťové buňky se nemění podle toho, s kým sedím ;) ). S kamarády se bavíme o ženských (když chtějí ode mne slyšet ženské hledisko na chování jejich vyvolené) i o mužských (když chci znát mužský náhled na věc já). Pak taky často o filmech a akcích našich společných známých (jsme výtvarníci - občas má někdo výstavu, jednou za rok jeden kamarád nadšenec natočí krátký film etc.) prostě pořád je co normálně přátelsky probírat, někdy se to protáhne do noci a fakt na tom nic zvláštního nevidím…

Jistě, pokud tvůj partner nevidí nic špatného na tom, že chodíš tajně s kolegou po nocích na víno a nepřespáváš doma, tak je vše v pořádku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
23.4.14 10:56
@zoidberg píše:
Jistě, pokud tvůj partner nevidí nic špatného na tom, že chodíš tajně s kolegou po nocích na víno a nepřespáváš doma, tak je vše v pořádku…

Počkej, tak to si nerozumíme, já rozhodně nechodím tajně - psala jsem výše, že v partnerství nic nezatajuji, manžel kamarády zná, ví že jsou to jen kamarádi a nemá s tím problém. Jsi si jistý, žes chtěl reagovat na můj příspěvek? Já chození někam na tajňačku neuznávám, což jsem tu psala… Můj příspěvek byl o tom, že mezi mužem a ženou může existovat přátelství bez bočních úmyslů jedné ze stran.

Příspěvek upraven 23.04.14 v 11:12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria