Nevěra, která nebyla

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1957
23.4.14 11:04

Ještě je tu jeden aspekt, stalo se to ve městě odkud pochází. Takže ji tam někteří znají, viděli ji v noci v šantánu s chlapem, který není její manžel… Takže to manželovi taky nepřidá. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17311
23.4.14 11:09
@open mind píše:
Počkej, tak to si nerozumíme, já rozhodně nechodím tajně - psala jsem výše, že v partnerství nic nezatajuji, manžel kamarády zná, ví že jsou to jen kamarádi a nemá s tím problém. Jsi si jistý, žes chtěl reagovat na můj příspěvek? Já chození někam na tajňačku neuznávám, což jsem tu psala…

Právě se mi zdálo, že si protiřečíš. Vím co jsi tu psala a to že jdeš na ohlášenou akci s partou přátel není to samé jako v podstatě rande na tajňačku. Vyjadřuji se pouze k tématu. A opravdu si myslím, že utajená noční schůzka prostě není nevinná, i když tak nakonec dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
23.4.14 11:22
@zoidberg píše:
Právě se mi zdálo, že si protiřečíš. Vím co jsi tu psala a to že jdeš na ohlášenou akci s partou přátel není to samé jako v podstatě rande na tajňačku. Vyjadřuji se pouze k tématu. A opravdu si myslím, že utajená noční schůzka prostě není nevinná, i když tak nakonec dopadne.

Není to vždy parta, někdy jdeme i jen ve dvou. Schůzku natajno odsuzuji, stejně jako dvojí metr. Od tebe ale zaznělo, že v 90 procentech (a zbytek jsou úchylové, gayové a divní týpci) by muž při schůzce u vína s atraktivní ženou stál o sex a kdyby tomu byla druhá strana též nakloněna a přítelkyni/manželku by podvedl. A na to jsem já reagovala se svou zkušeností že u nás to tak fakt nechodí. Že se může žena a muž přátelit bez bočních úmyslů - ovšem opakuji, nemělo by to být tajně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.4.14 11:41

@jipo Promiň, ale překrucuješ skutečnosti. U rodičů jsem spala, to manžel věděl. Nebylo to žádné rande „na tajňačku“, ale decka vína po práci s kolegou a povídáním o poměrech práci a našich dětech. Toť vše. Pak jsem si vzala taxik a jela domů.
 Zakl.

• Citovat
  • Upravit
17311
23.4.14 11:42
@open mind píše:
Není to vždy parta, někdy jdeme i jen ve dvou. Schůzku natajno odsuzuji, stejně jako dvojí metr. Od tebe ale zaznělo, že v 90 procentech (a zbytek jsou úchylové, gayové a divní týpci) by muž při schůzce u vína s atraktivní ženou stál o sex a kdyby tomu byla druhá strana též nakloněna a přítelkyni/manželku by podvedl. A na to jsem já reagovala se svou zkušeností že u nás to tak fakt nechodí. Že se může žena a muž přátelit bez bočních úmyslů - ovšem opakuji, nemělo by to být tajně…

No je to možné, ale já nejsem normální, takže to vidím jinak. Pokud bych si chtěl přátelsky s ženou poplkat (o čemž silně pochybuji), zašel bych s ní na oběd nebo na kafe. Noční dýchánek je podle mě rande 8) A od rande očekávám dříve či později sex.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
23.4.14 11:46

Složitá situace.
V podstatě chápu zakladatelko tebe i tvého muže. Každý máte svým způsobem pravdu a "důvodů cítit se ukřivdění.
Být tebou, tak by se mi velmi nelíbilo manželovo šmírování, prohledávání pošty, žárlení, urážení…to bez debat
Být tvým manželem, tak by se mi velmi nelíbilo domlouvání se s jiným chlapem na schůzku při víně, aniž bys mi to řekla - a tím, že jsi mi nic neřekla a šla bys na tajňačku, bych v tom čula něco víc.

Oba máte máslo na hlavě. Ty s ním máš jednat na rovinu a ne chodit někam potají a on tě nemá šmírovat.

Nechej ho vychladnout a potom si v klidu sedněte a proberte to. Tohle není a neměl by být důvod k rochodu, ale k promluvě na téma důvěra ve vztahu a k možné nápravě při chování vás obou.

• Citovat
  • Upravit
1957
23.4.14 11:47
@Anonymní píše:
@jipo Promiň, ale překrucuješ skutečnosti. U rodičů jsem spala, to manžel věděl. Nebylo to žádné rande „na tajňačku“, ale decka vína po práci s kolegou a povídáním o poměrech práci a našich dětech. Toť vše. Pak jsem si vzala taxik a jela domů.
Zakl.

Ale jistě, může to tak být. Nicméně manžel to tak nevnímá. Takže co s tím? Na just půjdu zas? Z manžela udělám žárlivce a magora?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
23.4.14 11:51
@Anonymní píše:
Zakl.

Ale na tajňačku to bylo. A o čem jste tam mluvili a že se nic nestalo víte jistě jen vy dva (ty a kolega), takže chápu, že to manžela štve. Ono kdybys to napsala už v úvodním příspěvku, žes to manželovi zatajila, asi by některé reakce zněly jinak… Chápu, že tě mrzí že jsi obviněna z něčeho, cos neudělala, ale zkus se na to podívat z druhé (manželovy) strany, zatajená schůzka je prostě podezřelá - vypadá jako že o něco šlo, když bylo třeba o tom pomlčet…
Druhá věc je, jestli manžel poskytuje pro pravdu podmínky - pochopení, nebo vyletí jak čert z krabičky když něco takového oznámíš, ale to by jste si měli předně ujasnit spolu…

Příspěvek upraven 23.04.14 v 11:56

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
23.4.14 11:55
@zoidberg píše:
No je to možné, ale já nejsem normální, takže to vidím jinak. Pokud bych si chtěl přátelsky s ženou poplkat (o čemž silně pochybuji), zašel bych s ní na oběd nebo na kafe. Noční dýchánek je podle mě rande 8) A od rande očekávám dříve či později sex.

Tak to to máš opravdu jinak, než jak to znám já… Ovšem tušila jsem, že jsou samozřejmě i muži, co to mají striktně takto. Nic proti tobě, alespoň už si teď rozumíme. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7631
23.4.14 12:01

Na Novinkách je dobře paranoidní článek, týkající se tématu :mrgreen: :mrgreen: http://www.novinky.cz/…zestupu.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
23.4.14 12:07
@jipo píše:
Být tím manželem a dozvědět se, že chodí tajně na víno, pak přespává jakože u rodičů, tak si začnu dávat ihned prachy stranou. Případně ji zajedu tajně zkontrolovat. Pak s tou manželkou samozřejmě nebudu spát, protože je určitě nakažená. Nedejbože najít nějakou zprávu z urologie. No a pak si zajistit advokáta, vzít děti a odstěhovat se a hlavně si zajistit alíky a výživné. Stejně už ho štvala, protože nechtěla jezdit na výlety, tak co s ní. Jinak hezký den, je krásně. A ty názory jsou z jiných diskuzí, na které jsem si zrovna vzpomněl. A dvojí metr tu je stoprocentně. :)

To bych ho chtěla vidět. Nikam by se s dětmi neodstěhoval, protože by ho děti nebavily. A hlavně by někde musel zařizovat byt, přitom se starat o děti, občas něco přeprat, najít třeba nové školy. Z toho by se zbláznil. To bude raději doma buzerovat manželku a on to přece vydrží!!! To není tak, že tohle všechno by manžel nemohl udělat, ale prostě neudělá a to proto, že na to nemá!!! Jeho hrdost zůstane na gauči s flaškou piva.

• Citovat
  • Upravit
1765
23.4.14 12:15
@Kaczenka píše:
Na Novinkách je dobře paranoidní článek, týkající se tématu :mrgreen: :mrgreen: http://www.novinky.cz/…zestupu.html

Tak to zírám, paranoia jako blázen! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1957
23.4.14 12:20
@open mind píše:
Tak to zírám, paranoia jako blázen! :)

já jsem asi divná, ale já nemám kamaráda, se kterým bych šla sama posedět. Když už, tak nás musí být víc. Stejně i tak to někteří pojali jako předehru :jazyk:.
Za mně ten článek platí. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
23.4.14 12:27
@vendulka72 píše:
já jsem asi divná, ale já nemám kamaráda, se kterým bych šla sama posedět. Když už, tak nás musí být víc. Stejně i tak to někteří pojali jako předehru :jazyk:.
Za mně ten článek platí. :nevim:

Souhlasím. A spousta mužů i žen má přece kamarády opačného pohlaví, se kterými probírá to, co s partnerem ne a přesto nechápou, že se to tomu (té)jejich doma nemusí líbit. A třeba flirtování je přece taááák zábavné a nic, vůbec nic, to přece neznamená. Všechno je to dráždění hada bosou nohou.

• Citovat
  • Upravit
1765
23.4.14 12:28
@vendulka72 píše:
Za mně ten článek platí. :nevim:

Každý to má jinak, to je jasné. U nás doma prostě panuje oboustranná důvěra a benevolence, proto se mi některé věci ze článku zdály opravdu paranoidní. Samozřejmě tam jsou i věci, co dávají smysl. S kamarády posedět chodím a řešíme jen a pouze „přátelské záležitosti“ o kterých jsem se zmiňovala výše…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí