Nevěra manželky se ženou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18232
8.2.26 11:22

Ono je asi jedno, jestli je nevěrná s ženou nebo mužem. Prostě je to nevěra, a ta bolí. Jen teda nechápu, proč jsi odešel od dětí? Jestli je nevěrná ona, tak ať si to jde za paní zkusit a ty zůstaň doma s dětmi, ne?
Ty pořád řešíš manželku, ale kam se ztratily ty malé děti? Já bych zabojovala o to být s nimi a chtěla bych, ať teda odejde ona, když je to ona, co to rozbíjí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
456
8.2.26 11:29
@Midaku píše: Více

On se do toho dostal, ani nevěděl jak. Ona byla nevěrná, jí lze vyčítat, že nemyslela na děti a byla sobecká. Děláš, jako kdyby si byli nevěrní navzájem. Ne. Tohle jde za ní, ona to musí vyřešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9272
8.2.26 11:36

@Parvaneh tak jasne, ze vina je u ni. Ale aspon on by tedy mohl mit rozum. Tím, ze odešel, ulehčil jen sám sobe. Co prožívají ty deti, kdyz se jim rodice hádají, mama je myšlenkama kdo ví kde a táta odešel pryc… Ale treba maji vsechno domluvené, jen to tu nenapsal. Koneckonců mi do toho nic neni, jen me to proste napadlo z toho jeho psaní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11708
8.2.26 11:37
@Parvaneh píše: Více

Kvůli líbačce s kolegyní zahodit 11 letý vztah? 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
456
8.2.26 11:42
@Bytsamsebou píše: Více

Tohle nebude jen líbačka s kolegyní. To už bude daleko dál, když to řeknu otevřeně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40780
8.2.26 11:43
@Anonymní píše: Více

Proč píšeš, že stojíš stranou jako otec dětí?

To jsi dopustil sám, za mě to je špatně.

Řešíš jen sebe, svoje pocity, svou ukřivděnost, úzkosti, nejistotu a děti jsi hodil přes palubu a odešel.

Jak jim asi musí být?

Pokud jsi trochu chlap, tak se ještě dnes vrat a bud doma pro ně a při případném rozchodu zabojuj o střídavku.
Dospělí situaci musí zvládnout, ale děti potřebují pomoct a ne, že tatínek práskne do bot…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9317
8.2.26 11:44
@Bytsamsebou píše: Více

To asi nebude jen libačka :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11708
8.2.26 11:45
@izabe píše: Více

Proto se ho ptám, zda už spolu prcaly ty dvě ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37107
8.2.26 11:46

Já sem co se týče nevěry celkem tolerantní, ok může se nějaký uklouznutí stát, po 40 nejsem úplně naivní. Ale když se ten druhý zamiluje jinde a neví co teda chce, tak to by pro mě byla konečná. Ať si teda jde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
640
8.2.26 11:57

Já bych si tedy připadala jako blbec, čekat, jestli něco s tou ženou bude nebo nebude… tj. jít stranou, a čekat až se ta nevěra rozvine, protože dokud ona to nezkusi, tak to bude porad ve vzduchu… jako na jednu stranu chápu i ji, asi po těch letech má chuť experimentovat, zkusit něco jiného, něco ji k ní pritahuje,…ale z tvé strany jako „čekatele“ je to dost nefér… klidně se odstěhuj, ale děti neopouštěj, ber si je na výlety, trav s nimi čas… ony za nic nemůžou

Příspěvek upraven 08.02.26 v 12:15

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
795
8.2.26 12:09

Řeš v první řadě svůj vztah k dětem, jejich zázemí, pocit bezpečí a jejich budoucnost. V druhé řadě počítej s velmi reálnou možností rozchodu, je úplně jedno, s kým nevěra probíhá, znám několik případů, kdy se vdaná žena a matka rozhodla opustit manžela a začala žít s jinou ženou. Řeš tedy schopnost samostatného fungování a rozumného rozdělení společného majetku v případě definitivního rozpadu vztahu. S psychickým stavem ti může pomoci psychoterapeut.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.2.26 12:28

@Midaku my mame deti vyresene. Rek sem jim ze musim pracovne odjet na tyden, dalsi tyden budou u babicky na jarnich prazdninach a pokud ani 2 tydny ji nebudou stacit tak to pak budem resit dal.. zatim jim nechcem motat hlavu kdyz neni vse rozhodle a neresime nic pred nima vzdycky sme zavreni bokem

• Citovat
  • Upravit
75
8.2.26 12:43
@Anonymní píše: Více

Tvá žena by musela mít neuvěřitelný morální kompas, aby ji 2 týdny v této situaci stačily :zed:. Ale z toho, co píšeš, žádný kompas tam nevidím, jen klasické sobectví. Je úplně jedno, s kým ti byla nevěrná, s mužem by to probíhalo stejně, jen výmluvy by byly jiné.

Žádná rada ti nepomůže, hlavně dej maximálně na sebe, ať pak nikomu nic nevyčítáš. Ale pokud tedy nějakou radu chceš - vrať se domů k dětem, ať jde ona tam ven - zjišťovat, zda je trávník zelenější někde jinde, třeba nad septikem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.2.26 12:44

Musím říct, že zníš jako celkem rozumný chlap.
Návštěva psychologa je dobrý nápad - i kdyby ten terapeut podobnou situaci nezažil, tak ti pomůže trochu získat stabilitu.
Nejspíš je tvoje žena okouzlená, přitahuje ji nepoznané, polichotil jí zájem té ženy, prostě se jí splašily hormony a je zamilovaná. Samozřejmě ale také může zjistit, že je na ženy a dojde k rozvodu. Ta nejistota pro tebe je hrozná, ale vždycky říkám „počítej s horším, doufej v lepší“. Takže počítej s tím, že končíte, přemýšlej o péči o děti a rozdělení majetku a budoucím bydlení. Tak asi takový je na to můj názor.
Podle toho jak píšeš, jsi z Moravy, já taky - nevím, odkud a z jak velkého města, ale třeba tady u nás (menší město) se vztahy dost řeší a třeba dvě lesby odsud odešly raději do Prahy. To píšu proto, jestli to třeba u vás není podobné a pokud spolu zůstanou, jestli by se chtěly třeba stěhovat někam dál.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.2.26 12:57
@Kuff píše: Více

Ja nad tim taky premyslel ze by sla ona a ja byl s deckama ale znam svoje deti sou na nu hrozne fixovany a vim ze by je to rozdrtilo kdyby nebyla doma. U me vedi ze uz sem parkrat byl takhle mimo domov pracovne a srovnavaji se s tim lip kdyz vedi ze se vratim

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky