Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
Manželka mu na to přišla. To je totiž sen každé ženy, mít muže, který s kolegyní řeší sex a vztahy a posílá si s ní noční videa.
Ty jsi nějak mentálně či jinak znevýhodněná? Nebo proč tohle praktikuješ s dětným kolegou? A možná by tě ani nezdravil, ale pozdravit je slušnost.
Asi doma dostal nůž na krk. A pak vyvolal hádku, aby měl důvod s Tebou povídání ukončit?
A čemu se jako divíš? Víš že má rodinu, a není ti trapný mu posílat vtipný videa, komentovat je i když je doma s rodinou? Pak řešíš něco, do čeho ti vůbec nic není, a divíš se že tě sotva pozdraví. Ty ho nevnímáš jen jako kamaráda že? Vůbec bych se nedivila, kdyby na vše přišla jeho žena a vadilo jí to.
Divím se, že se tomu divíš
fakt ti to nedochází? Přečti si to po sobě, klidně několikrát, pak ti to snad dojde.
Ok.. ale chápejte, že on se choval úpně stejně…i on psal mě, i on mi posílal videa.. ne jen já jemu.. a pak najednou přestal.. mě napadlo spis jestli se nezamiloval on a radsi to utnul
V práci si normálně pokecejte, ale psát mu, ještě i pozdě v noci, když má doma těhotnou ženu? Fakt ti to nepřijde přes čáru? Když nemá rozum on, měla bys ho mít ty. A ještě se plést co něčeho, co čeho ti nic není.
Nebo tobě by bylo příjemné, kdyby ti tohle dělal partner? Nebo kdyby kolega řešil něco, do čeho je mu úplný prd?
A nebo to zjistila manželka a on si kvůli vtipným videím nechce ničit manželství. Povídat si o sexu s kolegou z práce a posílat si v noci vtipná videa, mi nepřipadá normální a pochybuju, že tobě by se u přítele nebo manžela líbilo totéž. Ono přestat s někým komunikovat „najednou“ nebývá láskou, ale zjištěním, že je to špatně. Cítila ses s tím chlapem natolik jistá, že jsi řešila něco, do čeho ti nic není, což se mu samozřejmě nelíbilo. Myslím, že ses zamilovala ty a jeho utnutí si vysvětluješ jako strach ze zamilování, protože bys ráda, aby to tak bylo. Je totiž do očí bijící, že tě ani na vteřinu nenapadlo, že mu na to přišla žena, a proto je odtažitý. Jediné vysvětlení, na které jsi pomyslela je, že se zamiloval. On to možná měl jen jako zábavu, která lechtala jeho ego, ale ty srandičky s tebou mu nestojí za dusno doma.
Takže teď ruku na srdce. Chybí ti jen jako kamarád, se kterým jste se nasmáli, nebo ses zamilovala? A jak by sis to v tom případě představovala dál? To nemáš na noční vtípky někoho jiného? Víc svobodného a míň dětného?
Příspěvek upraven 08.02.26 v 08:54
Kdyby se zamiloval, tak to takhle neutne.
Prostě si on nebo manželka uvědomili, že jeho chování je přes čáru.
Hlavně si nenamlouvej že se do tebe zamiloval. Ne, nezamiloval.
Kvůli čemu jste se tedy pohádali?
Jinak nevidím důvod, proč bys měla ženatému kolegovi s těhotnou manželkou dělat noční zábavu, je to jen ztráta času.
Nejspíš jsi čekala víc? ![]()
@free333 resili se penize a ja rekla ze by jeho bonusy meli mit spis jeho kluci a ne on sam… rekl ze mu saham do penez ktery ma pro rodinu a ze si tady hraju na spravedlivou ale ze mi do toho je ho.vno.. byl strasne vulgarni a musel se pak omluvit
Ahoj všem!
Musím se tady svěřit a potřebuji poradit jak si vyložit chování jednoho muže.
Je to můj kolega z práce. Má téhotnou manželku a dítě. Seděli jsme spolu v kanceláři. Hodně jsme se spolu smáli, řešili opravdu všechno - sex, vztahy, jídlo, všechno. Byla fajt sranda. Posíali jsme si a komentovali vtipná videa i pozdě v noci. I když byl doma s rodinou. Pak najednou ale začal být čím dál víc odtažitější, už se tolik nebavil a došlo to do stádia, že se teď nebavíme vůbec. Je to po tom, že jsme se strašně pohádali. On se naštval hrozně. Protože jsem řešila něco do čwho mi nic není. A teď mě sotva pozdraví. Nechápu ale proč se postupně už před hádkou se mnou přestal bavit a pak ta hádka byla z jeho strany hodně vyhrocená…
Děkuji za názory