Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dopisuješ si v noci s ženatým mužem a divíš se, že to utnul…
Aspoň někdo má rozum.
Najdi si nezadaného a tohohle nech už hlavně být
@Anonymní píše: Více
Ty si nemáš večer nebo v noci co s ženatým vypisovat.. Pracovní věci se řeší v práci..
Ale znovu se ptám, proč to řešíš ty?? Proč? On má svého nadřízeného a svůj tým. Maji se ozvat oni, ne ty. Fakt se divim, že ty se tomu furt divíš.
@MamaZBrd píše: Více
Tak večer a v noci si posílají vtipná videa, což pracovní není. A navíc pořád odpovídá, že se tak děje s jeho souhlasem, takže ona může mít svědomí čisté. Od začátku diskuze ignoruje spoustu dotazů. Reaguje akorát na ty peníze a doplnila jen to, že mu poslala jednu fotku z baru. Za mě je to podezřelé a samo o sobě vypovídající
Já teď tápu, o co jí vlastně jde. O ty peníze? Že už se spolu nesmějí? Že si nepíší? Že je do ní zamilovaný? Nebo jen chce znát důvod, proč už nejsou kamarádi? ![]()
Příspěvek upraven 08.02.26 v 10:29
@Mall126 píše: Více
Zřejmě neumí překousnout to, že on si ty peníze nechal a ona to rozdala. A teď kope.
Jak si to vyložit? Překročila jsi postupně tolik hranic, že se to nedá spočítat na prstech jedné ruky. Jak jeho osobních, tak společenských, samozřejmě i obecné morální. Asi mu zároveň postupně došlo, že se choval nezodpovědně a bude lepší s tebou jako člověkem nemít nic moc společného. Cpala ses mu do rodinných i pracovních vztahů.
Na co nereaguji? Co od nej ocekavam? Ja nic.. nechapu prov to takhle najednou utnul, co se stalo a proc se nebavi.. jinak je mi to uplne u vite ceho… o ty penize mi vubec nejde, bylo to receny jen proste ze mi to neprijde fer.. on nasi recepcni rekl ze se chovam jak uhrzena milenka a musim ho spinit u vedeni.. ja ted mam vztah, jsem stastna a je mi to jedno. Jen to nechapu
My ti ale ty důvody píšeme od začátku. Vždyť v tom není žádná věda a je to naprosto pochopitelné. Co ti na nich nesedí? Že od něj nečekáš nic, byli jste jen kamarádi a že máš šťastný vztah, jsi přece mohla napsat hned. Vždyť ten dotaz zní jako od zhrzené milenky. A tvému příteli tvé noční psaní nevadí?
Příspěvek upraven 08.02.26 v 10:37
No, tady je chyba u tebe, že nevidíš něco, co je do očí bijící
s tím ti tady asi nepomůžeme, zvlášť, když jsi to do teď nepochopila
Proč by se s tebou měl bavit? Co je potřeba pracovního, se vyřeší v práci. Zbytek není potřeba..
Možná bych si být tebou našla jinou práci, pokud nejsi schopna akceptovat odmítnutí.
Chováš se jako zhrzená milenka. Má pravdu. Není ti to jedno. A připrav se na to, že jestli se nepřestaneš chovat, jak se chováš, tak to s tebou utnou i ostatní v práci. Nikdo není zvědavý na takové lidi. Nikdo nebude čekat, až si do něj kopneš před vedením proto, že se nechová podle tvých představ a něco, co čeho ti nic není, ti přijde nefér.
ale my ti to tu už x krát napsaly - shodila jsi ho před nadřízenými, nevhodně s ním komunikuješ a proto to utnul, prostě tě má za rohatý skot, co ho ponížil před nadřízenými, kecal mu do něčeho, co mu nepřísluší a doma měl kvůli tobě zbytečné dusno. Prostě jsi mu zpusobila víc problému než užitku a už v tom dál nechce pokračovat…logické
co z toho ti nedává smysl?
ale to má pravdu, omezil vaši komunikaci a ty jsi mu to vrátila před vedením
takový pocit z tvého chování bude mít víc lidí, když to budeš dál a dál řešit, místo toho, aby jsi to nechala být ![]()
Sakra, kdybych zjistila, že si manžel po večerech vypisuje s kolegyní o sexu, taky bych se postarala o to, aby už ji tak maximálně pozdravil ![]()
Budeš ještě asi hodně mladičká a životem nepolíbená, na čemž není nic špatného, ale dovol mi dát ti pár nevyžádaných rad, mohou se ti hodit: