Jak si vyložit jeho chování?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
463
8.2.26 10:20

Dopisuješ si v noci s ženatým mužem a divíš se, že to utnul…
Aspoň někdo má rozum.
Najdi si nezadaného a tohohle nech už hlavně být

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
8.2.26 10:21
@Anonymní píše: Více

Ty si nemáš večer nebo v noci co s ženatým vypisovat.. Pracovní věci se řeší v práci..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8830
8.2.26 10:25

Ale znovu se ptám, proč to řešíš ty?? Proč? On má svého nadřízeného a svůj tým. Maji se ozvat oni, ne ty. Fakt se divim, že ty se tomu furt divíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2311
8.2.26 10:26
@MamaZBrd píše: Více

Tak večer a v noci si posílají vtipná videa, což pracovní není. A navíc pořád odpovídá, že se tak děje s jeho souhlasem, takže ona může mít svědomí čisté. Od začátku diskuze ignoruje spoustu dotazů. Reaguje akorát na ty peníze a doplnila jen to, že mu poslala jednu fotku z baru. Za mě je to podezřelé a samo o sobě vypovídající ;) Já teď tápu, o co jí vlastně jde. O ty peníze? Že už se spolu nesmějí? Že si nepíší? Že je do ní zamilovaný? Nebo jen chce znát důvod, proč už nejsou kamarádi? :think:

Příspěvek upraven 08.02.26 v 10:29

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8830
8.2.26 10:27
@Mall126 píše: Více

Zřejmě neumí překousnout to, že on si ty peníze nechal a ona to rozdala. A teď kope.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TRG
5511
8.2.26 10:30

Jak si to vyložit? Překročila jsi postupně tolik hranic, že se to nedá spočítat na prstech jedné ruky. Jak jeho osobních, tak společenských, samozřejmě i obecné morální. Asi mu zároveň postupně došlo, že se choval nezodpovědně a bude lepší s tebou jako člověkem nemít nic moc společného. Cpala ses mu do rodinných i pracovních vztahů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.2.26 10:31

Na co nereaguji? Co od nej ocekavam? Ja nic.. nechapu prov to takhle najednou utnul, co se stalo a proc se nebavi.. jinak je mi to uplne u vite ceho… o ty penize mi vubec nejde, bylo to receny jen proste ze mi to neprijde fer.. on nasi recepcni rekl ze se chovam jak uhrzena milenka a musim ho spinit u vedeni.. ja ted mam vztah, jsem stastna a je mi to jedno. Jen to nechapu

• Citovat
  • Upravit
2311
8.2.26 10:34

My ti ale ty důvody píšeme od začátku. Vždyť v tom není žádná věda a je to naprosto pochopitelné. Co ti na nich nesedí? Že od něj nečekáš nic, byli jste jen kamarádi a že máš šťastný vztah, jsi přece mohla napsat hned. Vždyť ten dotaz zní jako od zhrzené milenky. A tvému příteli tvé noční psaní nevadí?

Příspěvek upraven 08.02.26 v 10:37

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8830
8.2.26 10:36

No, tady je chyba u tebe, že nevidíš něco, co je do očí bijící :nevim: s tím ti tady asi nepomůžeme, zvlášť, když jsi to do teď nepochopila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
8.2.26 10:40

Proč by se s tebou měl bavit? Co je potřeba pracovního, se vyřeší v práci. Zbytek není potřeba..
Možná bych si být tebou našla jinou práci, pokud nejsi schopna akceptovat odmítnutí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TRG
5511
8.2.26 10:41

Chováš se jako zhrzená milenka. Má pravdu. Není ti to jedno. A připrav se na to, že jestli se nepřestaneš chovat, jak se chováš, tak to s tebou utnou i ostatní v práci. Nikdo není zvědavý na takové lidi. Nikdo nebude čekat, až si do něj kopneš před vedením proto, že se nechová podle tvých představ a něco, co čeho ti nic není, ti přijde nefér.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41603
8.2.26 10:42

ale my ti to tu už x krát napsaly - shodila jsi ho před nadřízenými, nevhodně s ním komunikuješ a proto to utnul, prostě tě má za rohatý skot, co ho ponížil před nadřízenými, kecal mu do něčeho, co mu nepřísluší a doma měl kvůli tobě zbytečné dusno. Prostě jsi mu zpusobila víc problému než užitku a už v tom dál nechce pokračovat…logické :think: co z toho ti nedává smysl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41603
8.2.26 10:43

ale to má pravdu, omezil vaši komunikaci a ty jsi mu to vrátila před vedením :think: takový pocit z tvého chování bude mít víc lidí, když to budeš dál a dál řešit, místo toho, aby jsi to nechala být :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
433
8.2.26 10:43

Co presne jsi resila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69129
8.2.26 10:48

Sakra, kdybych zjistila, že si manžel po večerech vypisuje s kolegyní o sexu, taky bych se postarala o to, aby už ji tak maximálně pozdravil :mrgreen:

Budeš ještě asi hodně mladičká a životem nepolíbená, na čemž není nic špatného, ale dovol mi dát ti pár nevyžádaných rad, mohou se ti hodit:

• máme pravidla psaná a nepsaná. A i ta nepsaná se sakra vyplatí dodržovat, pokud ze sebe člověk nehodlá dělat deb.ila.
  • se zadaným chlapem se neflirtuje, a je zcela jedno, zda on to opětuje nebo ne - pokud ano, jste deb. ilové oba, ale tvou vinu to nesnižuje,
  • ano, flirtování je i povídání o sexu, posílání vtipných videí, mimopracovní esemesky, obzvlášť, je-li v té době doma se ženou, obzvlášť ve večerních hodinách, tuplem už jsou to srdíčka a selfíčka,
  • o penězích se nemluví, nejsme-li nejlepší kamarádi a obas tím v pohodě a i tak komentuji ty své, nikoliv ty jeho, a už vůbec jakkoliv nekomentuji to, jak s nimi ten druhý nakládá. Nikdy, ani v legraci. Tohle by mi přišlo přes čáru od nejlepší kamarádky, od kolegyně mi to přijde přes čáru stokrát tolik. Pracovní peníze jsou záležitost jen a jen jehoa vedení, maximálně do toho mohou kecat podřízení (s ním a vedením). Tobě do toho není absolutně nic a komentovat je to stejně nevhodné jako poslat zadanému chlapovi večer esemesku o sexu.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí