Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Přes Petrohrad jsem dnes jel, ale ty asi nemyslíš ten u stavby D6… ![]()
Vždyť ho tam ani nepustí, jsme nepřátelská země. A jestli ho tam náhodou pustí, tak ho zas nepustí zpátky. Rozmluv mu to.
Vždyť ho tam ani nepustí, jsme nepřátelská země. A jestli ho tam náhodou pustí, tak ho zas nepustí zpátky. Rozmluv mu to.
Pokud se mu podaří získat vízum, tak bych s tím neměla žádný problém. Chtěla bych jet s ním. Petrohrad je nádherné, historické město, které určitě stojí za to vidět. ![]()
To bude nějaká provokace. Vždyt ho tam nepustí. Tady nás zas někdo trapně zkouší.
@alisekR píše: Více
Neni to provokace. Vygoogli si to, da se tam jet. Viz treba stranky ministerstva zahranicnich veci.
@alisekR píše: Více
Nebo zadej dotaz zda se tam da jet v soucasne dobe treba do chatGPT… ale diky za reakci, proto sem pisu, ze to tezko snasim
A jako co mu v Petrohradě hrozí oproti třeba Mostu? Dají mu do ruky kvér a odvedou ho?
Hrozit mu tam nic extra nehrozi, obecne je to asi krasne misto k navsteve, ale ja bych se ho hlavne ptala, jestli chce svymi penezmi podporovat zrovna tuhle agresorskou zemi a vadilo by mi to hodne ![]()
@Anonymní píše: Více
Provokace je to z tvé strany, protože jsi anonym a založíš takové téma. A ještě ho jdeš řesit sem.
@Parvaneh píše: Více
Tady někdo moc kouká na seznam
boha jeho, vy teď musíte trpět kvůli Pavlovi s Turkem a macinka vás budí že spánku ;D (na ps. Macinka je ale slizoun:D, ne, že ne )!
Příspěvek upraven 06.02.26 v 06:41
Já bych taky chtěla vidět Petrohrad, ale za současné situace bych tam nepáchla ani za zlatý prase. Nikdy nevíš, co se stane, zavřou hranice a zůstane tam. Můj děda taky kdysi pracovně odjel do Ruska, všechno zdánlivě v klidu, a pak přišel srpen 1968 a najednou z něj byl nepřátelský občan a málem ho nepustili zpátky domů.
Takže ne. Sice tam těžko manžela „nepustíš“, ale byla bych rozhodně proti. Pokud tedy není proputinovec, to by asi byla jiná situace.
Ahoj, muž obecně rád cestuje. Každoročně si vymyslí pro sebe výpravu do různých končin (opakovaně byl třeba v zemích Blízkého východu…) je tedy zcestovalý, domluví se, vyzná se. Teď touží více poznat Pobaltí a spojit to s cestou do Petrohradu. Nejsem z toho vůbec nadšená a dala jsem mu to najevo, mimo jiné mám o něj strach.. tváří se, že přeháním a je rozladěný. Jak byste se na takovou cestu tvářily vy? Díky za názory.