Muž chce jet do Petrohradu. Jak byste reagovaly vy?

Anonymní
5.2.26 23:07

Muž chce jet do Petrohradu. Jak byste reagovaly vy?

Ahoj, muž obecně rád cestuje. Každoročně si vymyslí pro sebe výpravu do různých končin (opakovaně byl třeba v zemích Blízkého východu…) je tedy zcestovalý, domluví se, vyzná se. Teď touží více poznat Pobaltí a spojit to s cestou do Petrohradu. Nejsem z toho vůbec nadšená a dala jsem mu to najevo, mimo jiné mám o něj strach.. tváří se, že přeháním a je rozladěný. Jak byste se na takovou cestu tvářily vy? Díky za názory.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16006
5.2.26 23:38

Přes Petrohrad jsem dnes jel, ale ty asi nemyslíš ten u stavby D6… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.2.26 23:45

@Zumpa máš pravdu, myslím ten v Rusku.

• Citovat
  • Upravit
391
5.2.26 23:51

Vždyť ho tam ani nepustí, jsme nepřátelská země. A jestli ho tam náhodou pustí, tak ho zas nepustí zpátky. Rozmluv mu to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
391
5.2.26 23:51

Vždyť ho tam ani nepustí, jsme nepřátelská země. A jestli ho tam náhodou pustí, tak ho zas nepustí zpátky. Rozmluv mu to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5094
5.2.26 23:58

Pokud se mu podaří získat vízum, tak bych s tím neměla žádný problém. Chtěla bych jet s ním. Petrohrad je nádherné, historické město, které určitě stojí za to vidět. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9053
6.2.26 05:58

To bude nějaká provokace. Vždyt ho tam nepustí. Tady nás zas někdo trapně zkouší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.2.26 06:07
@alisekR píše: Více

Neni to provokace. Vygoogli si to, da se tam jet. Viz treba stranky ministerstva zahranicnich veci.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.2.26 06:10
@alisekR píše: Více

Nebo zadej dotaz zda se tam da jet v soucasne dobe treba do chatGPT… ale diky za reakci, proto sem pisu, ze to tezko snasim

• Citovat
  • Upravit
72
6.2.26 06:11

A jako co mu v Petrohradě hrozí oproti třeba Mostu? Dají mu do ruky kvér a odvedou ho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3076
6.2.26 06:27

Hrozit mu tam nic extra nehrozi, obecne je to asi krasne misto k navsteve, ale ja bych se ho hlavne ptala, jestli chce svymi penezmi podporovat zrovna tuhle agresorskou zemi a vadilo by mi to hodne :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9053
6.2.26 06:31
@Anonymní píše: Více

Provokace je to z tvé strany, protože jsi anonym a založíš takové téma. A ještě ho jdeš řesit sem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5027
6.2.26 06:39
@Parvaneh píše: Více
:mrgreen: :mrgreen: :jazyk: :mrgreen:

Tady někdo moc kouká na seznam :D boha jeho, vy teď musíte trpět kvůli Pavlovi s Turkem a macinka vás budí že spánku ;D (na ps. Macinka je ale slizoun:D, ne, že ne )!

Příspěvek upraven 06.02.26 v 06:41

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5027
6.2.26 06:40
@Beruska999999 píše: Více
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2424
6.2.26 06:42

Já bych taky chtěla vidět Petrohrad, ale za současné situace bych tam nepáchla ani za zlatý prase. Nikdy nevíš, co se stane, zavřou hranice a zůstane tam. Můj děda taky kdysi pracovně odjel do Ruska, všechno zdánlivě v klidu, a pak přišel srpen 1968 a najednou z něj byl nepřátelský občan a málem ho nepustili zpátky domů.

Takže ne. Sice tam těžko manžela „nepustíš“, ale byla bych rozhodně proti. Pokud tedy není proputinovec, to by asi byla jiná situace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí