Jak si vyložit jeho chování?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2311
8.2.26 11:11
@Krákora997 píše: Více
„resili se penize a ja rekla ze by jeho bonusy meli mit spis jeho kluci a ne on sam… rekl ze mu saham do penez ktery ma pro rodinu a ze si tady hraju na spravedlivou ale ze mi do toho je ho.vno.. byl strasne vulgarni a musel se pak omluvit“
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TRG
5511
8.2.26 11:13

Zakladatelka bude mít minimálně narcistické rysy, pokud teda rovnou netrpí nějakou formou narcistické poruchy. Evidentně není moc empatická, přeceňuje svoje postavení, má silnou potřebu pozornosti, je přecitlivělá na kritiku, tím chlapem chtěla manipulovat co se financí týče… Tady bude vysvětlování zbytečné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59426
8.2.26 11:14
@Anonymní píše: Více

jasně, je tě to úplně jedno a proto zakládáš diskuzi. Má tě plný zuby a chce mít klid :lol: neřeš ho a nevšímej si ho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
433
8.2.26 11:18

Typek je dobrej šašek 😂. Na dotaz proc nedal prachy tymu a vse shabl sam se zacne vztekat ze je potřebuje pro rodinu, pak te pozurazi. Nasledne se samozřejmě za tu svoji ostudu musi omluvit, a to jeho ego nenese dobre.

Hele, zakladatelko, nesnaz se s nim vzrah zlepsit. On je urazenej, vůbec se neomlouvej a nehledej chybu v sobe. Tenhle člověk nema v managementu co delat. A hlidej si ted zada, je celkem mozny ze te bude chtit nejak sabotovat.

Jinak pro příště - zadny reci s kolegy o sexu, žádný noční vypisování.

To se ale naučíš, beztak jsi mlada tyhke veci ještě nevíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1523
8.2.26 11:28

To nemyslíš vážně??? :lol: Byla jsi kolegyně v práci, pak jsi začala strkat nos, do věcí po kterých ti bylo houby, tak si uvědomil co jsi za krávu a kontakt utnul. Víš že je ženatý má dítě, druhé na cestě a nevadí ti posílat mu v noci videa? Udělat to mě, mohla bys, do výměny manželek, protože bys neměla zuby :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.2.26 12:21

To spíš zakladatelka nemá v managementu co dělat a vsadím boty, že se tam moc dlouho neohřeje.
Mám AS, už jsem taky byla z práce odejita, protože jsem byla moc upřímná a řešila, co mi nepřísluší, ale tohle je síla i na mě. Nejprve strká prsty do čeho nemá a pak se diví že ji kolega odstřihl a řeší, jestli se do ní náhodou nezamiloval. Ne, nezamiloval, jen pochopil, že bude lepší si od zakladatelky držet odstup.

• Citovat
  • Upravit
25194
8.2.26 12:32
:zed: jsi normální?? jo, je celkem ok si poslat OBČAS (přes den) s kolegou či kolegyní nějaký vtípek, ale otravovat ho v noci, když má těhotnou manželku a je ženatý, posílat mu své fotky a srdíčkovat jeho odpovědi :zed: je puberťácké, nedospělé a hodně za hranicí běžné kolegiality!
Být jeho manželkou, tak ti od plic napíšu, ať si laskavě vypisuješ s někým nezadaným, jinak ti ho i s alošema a taškama přistavím před dveře!! tohle se fakt nedělá a chováš se jak puberťačka… takhle se chová managerka, jo?? aha :zed:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3705
8.2.26 12:37
@Takco píše: Více

Mě by spíš zajímalo, co to bylo za téma :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
433
8.2.26 12:38

No ano, nezamiloval, ale ze jemu ruplny nervy a on na ni rvala byl sprosty,.tak to jde ciste za ním.

Nevim co je to za oraci, když ina ma na starost tym holek a on kluku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2311
8.2.26 12:41
@Proto02 píše: Více

Ty peníze, ne? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41603
8.2.26 12:41

tak jemu ruply nervy proto, že naprosto nevhodně řešila před vedením způsob jakým rozděluje odměny ve svém týmu a to se prostě nedělá a hlavně jí do toho nic není!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2311
8.2.26 12:46
@Keyllah píše: Více

To jo, ale přece jenom nazvat kolegyni v přítomnosti vedení krávou, je přes čáru. Když už, tak mohl říct „co je ti (sakra) do toho“ :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TRG
5511
8.2.26 12:46

Na těch týmech není nutně nic divného. Jestli je to například poradenská společnost, tak on může vést tým ajťáků a ona účetních.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41603
8.2.26 12:51
@syslomil píše: Více

to určitě, já jen reagovala na to, proč mu ruply nervy a jestli i ona má ve vyšším managementu co dělat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2311
8.2.26 13:07
@Keyllah píše: Více

Já vím, na co jsi reagovala. Krákora 997 psala právě o tom, že jeho vulgarita jde za ním. Ale tvůj komentář trochu vyzněl tak, že za tu krávu může ona, protože mu ruply nervy kvůli ní ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí