Jak si vyložit jeho chování?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
433
8.2.26 13:22
@Keyllah píše: Více

Každý je zodpovědný za sve chování.

Nebudu omlouvat profesní přešlapy typu urážky a řvaní tím, že ho zakladatelka neměla naštvat.

Pokud mela nemístné poznámky, ostatní si pomyslí o ní, že je mimon. Ale fakt tím nejde omlouvat jeho chování. A ano, on je za šaška a slabocha a moc dobře to ví

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Millie893
8.2.26 13:36

@Krákora997 nezlobte se na me vsichni… ale jestli zakladatelka ho tam pomlouva u vedeni a resi jeho pwnize, jeho bonusy… neni ji do toho nic a kdyz se spolu pohadaji a rekne ji ze se chova jako krava… tak za me to tajovy preslap neni. Preslap za me je spis to, ze si necha takovou osobu pripustit k telu a pak se divi ceho zeny jsou schopne kdZ jim nekdo kopne do ega.. pochopila jsem to spise ze se pohadali mezi sebou a jen ona sla za vedenim a pomluvila ho za to a nabonzovala ho.. ale to jsou jen diskuze, protoze toho zakladatelka moc nenapsala… me cela osobnost zakladatelky smrdi, hrala si s zenacem, ohrozila tim jeho rodinu, buh vi co si dala za cil a buh vi co za tim bylo… z jeji strany myslim… a buh vi jak to vnimal on… slysime jwn jwdnu stranu.. ale pokud on si s ni psal ve srande, spis mi to pripada jak chovani zastydleho pubertaka, ktery si najednou uvedomil co vse muze ztratit a tak dal zpatecku, coz tady zakladatelka neunesla tak sla resit jeho penize aby z nej dostala nejakoi reakci a pospinila ho u vedeni… a pak si jen nenechal slapat po penezich a ozval se.. mohl to udelat slusne ale jsme lidi.. nevim… mam k nemu pochopeni, pracuji s muzi, vim jak premysli a urcite to nema takovou promyśenost a hloubku jako mame my zeny.. pro nej to podle me byla jen sranda v praci.. ktera se prehoupla a doma mel asi problem.. ale to je jen moje domenka :D :D

• Citovat
  • Upravit
69129
8.2.26 13:37
@Krákora997 píše: Více

Ale no tak… že se nakonec zachoval jako hulvát, je asi pravda, ale zakladatelce není jasný, PROČ se zachoval jako hulvát. No proč asi. Krom toho, že ona z něj před vedením dělala blbce, tak velmi pravděpodobně už měl doma slušné peklo od manželky, že s kolegyní po nocích flirtuje po telefonu. Kolegova reakce byla asi dost vyhrocená, ale zakladatelka je tak totálně sociálně tupá, že musí zakládat diskuzi na emiminu, aby se ptala, co vlastně udělala ona špatně a jestli je od ní tak strašně odtažitý, protože se zamiloval, to jako fakt? Ona ho potopí před vedením a on na ni řve, protože je do ní zamilovaný? Jestli někdo s takovouhle „schopností“ vcítit se do lidí vede tým, tak teda potěš koště.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Millie893
8.2.26 13:41

@ugluk asi tak :nevim: on rozhodne zamilovany nebyl. Ona nepovazuje za flirt jeji chovani ale mysli si ze on byl zamilovany… jediny zamilovany a zhrzeny mi prijde zakladatelka… je mi lito rodiny, ktera ji doma musela resit a pravdepodobne se kvuli ni hadat… protoze nezlob se na me zakladatelko, prijdes mi fakt mimo misu…

• Citovat
  • Upravit
433
8.2.26 14:33

@ugluk

Ja netvrdim, ze je do zakladatelky zamilovany vzdyt jsem explicitne rekla ze neni.

No, tak je to mlada flirtujici zenska, no… Jesltinsi mysli ze je do ni zamilovany, tak je cwlkdm jasny, ze neni.

Je on se zachoval hooodne neprofesionalne je jasny. A je to jeho ostuda.

Zakladatelky se nezastavam, ale nemam rada kdyz se hulvátství a slabist muze svaluje na zenu. Tohke bylo proste za caru.

A pak tu nekdo tvrdi, ze sla za managementem a spinila ho. To ja treba z textu vubec nevyčetla. A kdyz si budu domyslet jako vy, tak si taky dovedu oredstavit, ze se ho na tohle zeptala při meetingu managementu a on udelal scénu. Pokud si za svym rozhodnutim toji, tak tohle snad zvladne, ne? Neni treba delat si ostudu a rvat na ni, že potřebuje prachy, protože ceka dítě 😂. Tohle je fakt jeho ostuda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8830
8.2.26 14:42

Ale zakladatelka uvedla, že se ji musel před vedením omluvit - takže si musela jít postěžovat, že ji nazval kra.ou nebo myslíš, že se on sám šel naprášit? :think: plus zakladatelka se montovala do něčeho, co není její starost - proč? Proč se nestará o sebe a svoje lidi? Proč řeší cizí peníze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69129
8.2.26 14:56

Počkej, ale zakladatelka se ptá, PROČ on se takhle chová? A odpověď je zcela prostá - její chování je tak totálně mimo, že vyvolalo i mimo reakci. Neřeší se tu, nakolik je jeho reakce nepřiměřená, ale proč vůbec byla. Holt poučení - budu-li se chovat jako idi.ot, může to přinést i velmi vyhrocené reakce.
A jako že je v pohodě na poradě managementu napadnout kolegu, že měl bonusy ve svém týmu rozdělit jinak? Ne, není. A i kdyby tahle debata proběhla soukromě, nějak se k vedení ta jeho reakce donést musela, když měl nařízeno se jí omluvit. Takže buď se to řešilo přímo před vedením, nebo ona jeho rekaci vedení napráskala, obojí je mimo. Normální člověk by si po takové reakci řekl - ups, ječet tak na mě nemusíš, ale asi jsem to fakt hodně přepískla, stáhnu vocas a budu se kát. Jí to ale vůbec nedochází, že by ona něco udělala blbě. Ani s tím flirtováním, esemeskama, srdíčkama, ani s debatou o penězích. A pokud byl ten člověk dlouhodobě v pohodě a tohle ho nas.alo, asi nebude on ten hlavní mimoň.

No, znovu bych vypíchla větu, co jsem napsala v prvním příspěvku - pokud ty děláš něco blbě, je celkem jedno, jak na to bude reagovat protistrana. Pokud přiměřeně, pitom.ec jsi jenom ty. Pokud nepřiměřeně, tak OBA. Ale v obou případech jsi pito.mec tak jako tak.
A já teda být vedením a dozvědět se, jak mi dotyčná víří vody na pracovišti, tak to opravdu nesmetu ze stolu s tím, že je to mladá flirtující ženská, no bože.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2311
8.2.26 14:57
@izabe píše: Více

Ona celou tu situaci o penězích nepopsala úplně přesně. Jen, že se řešily peníze, ona měla tu hlášku, on ji nazval krávou a vedení chtělo, aby se omluvil. Nemohlo k celému tomu výstupu dojít za přítomnosti všech, při hromadné schůzi? Tedy bez toho, že by ona si šla stěžovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
8.2.26 14:58

@ugluk
Vždyť za to mohli oba.
Paní je žena, tak se citově zaháčkovala, to tak bývá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
433
8.2.26 15:01
@izabe píše: Více

Tohle jsou vsechny dohady. A pokud si budu vytvaret domenky jako ostatní, tak si dovedu představit, ze na managementsky schůzce na to prisla rec a ona se podivila, ze neodmenil tym, ale sebe (a ona odmenila i tym).

To se samozřejmě nedozvime. Ale tohle bylo prvni co me napadlo. Každopádně je to jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69129
8.2.26 15:08
@MamaZBrd píše: Více

Jo. Ale on nejspíš věděl, že to není OK, tak se stáhnul. Ona ještě po tom všem přemýšlí, kde je problém, když doteď to bylo tak super, debaty o sexu, noční esemesky, selfíčka a srdíčka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Millie893
8.2.26 15:10

H

• Citovat
  • Upravit
463
8.2.26 15:20
@ugluk píše: Více

No jasně, protože se do něj zbláznila… Ženy no..
Aspoň on dostal včas rozum

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.2.26 15:24

Panejo.. jestli to takto tady tesite to s tema penezma.. tak prvne jsem to rekla na recepci jemu pred vsema a pak jsem to rekla vedoucimu.. vedouci asi s tim za nim sel a rwkl mu to a on pak sel za mnou do iancelare a vynadal mi… a na to mi volal majitel firmy a ja mu to rekla, ze tady na me takhlw rve a nadava mi, protoze co si to dovoluje… neni mi 20 aby na me nekdo takhle tady hejkal.. a majitel rekl vedoucimu at se mi omluvi…
Nepovazuji to za donaseni, nen nsem rwkla jak to bylo…
Nicmene ja s nom neflrituju a nikdy neflirtovala a prestal se sěnou bavit uz pred hadkou… a ja reaim jeho chovani prwd hadkou :nevim: áe to je fuk, vy jste tady vsichni vyhroceny proti me

• Citovat
  • Upravit
2311
8.2.26 15:24
@MamaZBrd píše: Více
.

Příspěvek upraven 08.02.26 v 15:29

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...