Jak si vyložit jeho chování?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8830
8.2.26 08:56
@Anonymní píše: Více

Měl pravdu :nevim: s tím ty nemáš nic společného, tohle má řešit jeho nadřízený, popř ti, kteří na ty peníze mají mít nárok. Ale tím neříkám, že měl byt na tebe vulgární, to nebylo nutné si myslim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2311
8.2.26 08:59

A to jsi řekla z legrace, nebo jsi to myslela vážně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40536
8.2.26 09:04

Tak vidíš, aspon máš představu, jak řeší rozdílnou výměnu názorů :)

Jestli je takhle hned vulgární, tak to by bylo za trest ho mít doma.
Zřejmě sis ho předtím zidealizovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Millie893
8.2.26 09:15

No to jsou stories tohle to ti povim…
V prvni řadě chudák jeho manželka.. ona zehotna a typek si vypisuje s holkou z prace… :poblion: v druhy rade nechapu tebe.. co jsi od toho ocekvala?
A on? Mozna typicky chlapsky si to nechal prejit pres hlavu. Myslel ze je sranda a nedoslo mu ze to muze mit nasledky..

Btw. Pripomina mi to jednu diskuzi, kde si pani stezovala ze chlap si pise s holkou z prace, ze ji rikal ze si uz nepisou ale psali si dal a nakonec to tedy utnul ale skoro po roce a ona z toho ze ji nevyslysel a rval po ni ze je hormonove precitlivela atd skoncila na antidepresivech.. uz je to ale par mesicu co jsem tu diskuzi procitala.. ale bylo tam presne ze si psali vecer, o vsem, ze ona byla krasna mlada holka z prace, manzel taky krasny chlap s charismatem a rad ai povidal.. a ze zena si to spatne vysvetlila asi a posilala mu selfies a srdicka apod.. nejsi to ty? :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.2.26 09:17

@free333 rekl ze se chovan jako krava… a vedeni chtelo po nem za to omluvu.. ze se vulgarne nemluvi mezi kolegy.. ale ty penize dostal.. nevim,,, jsem z toho ted otravena…

• Citovat
  • Upravit
59426
8.2.26 09:18

To si teda nemyslím :lol:. Pokud byl na mobilu i doma tak manželka začala tušit a nejspíš mu dala na výběr a asi představa o co by přišel a kolik by ho tahle sranda stála peněz to raději utnul komplet a ty to neřeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41603
8.2.26 09:19
že ty peníze dostal on a ne někdo jiný? :think: takže jsi veřejně a před vedením začala řešit, jak rozděluje peníze ve svém týmu a že to dělá blbě? :think: a divíš se, že se s tebou nebaví? :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59426
8.2.26 09:19

proč řešíš jeho peníze? Asi ho to vytočilo a nejspíš že se mu cpeš do života až moc tak možná pochopil a raději to utnul sám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1390
8.2.26 09:20

Ty kráso, je mi z tebe docela blivno :poblion: víš, že má rodinu, víš, že je manželka těhotná… A není ti hloupý s ním řešit sex a všechno. Z tvýho popisu mi přijde, že si o sobě dost myslíš. Na něj sis dělala zálusk, což ti nevyšlo. A nakonec mu vyčteš prachy 8o :roll: borec měl štěstí, že mu to manželka brzo zatrhla. S tebou by to vyhrál.
Doufám, že až sama budeš mít manžela a budeš těhotná, okusíš, jaký to je. Když ti jiná vědomě svádí chlapa :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40536
8.2.26 09:21

Nejlepší bude, když omezíš kontakt na nutné pracovní věci a jinak žádné psaní, stejně není o co stát.

Divím se, že ho ještě řešíš, když Ti oznámil, že se chováš jako kráva, škoda každé myšlenky a energie jeho směrem 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2311
8.2.26 09:30

Chápu, že se musel omluvit. Ale nechápu, co je tobě po těch penězích. Já myslela, že jsi to řekla jako srandu mezi vámi dvěma, ale ty jsi řešila jeho peníze před vedením. Co tě to proboha napadlo? Nebo ty můžeš spolurozhodovat o tom, komu jdou jeho bonusy? Nedivím se, utnul kontakt. Tohle si „kamarádi“ opravdu nedělají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34393
8.2.26 09:32

Moznosti je hodne, ale byt tebou tak se v tom nevrtam. Vypisovat si s nim i v noci, resit kde co. Tobe by to nevadilo? Kolegove v praci, sranda v prac dobe ok. Kasli na to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.2.26 09:34
@Millie893 píše: Více

To by me zajimalo. Prosim, zkusis najit tu diskuzi?
ja mu nejaky selfiecko poslala no, srdicko asi taky..
jinak damy, on kdyby nechtel tak to nedela… ja jsem byla v tu dobu svobodna :nevim:

• Citovat
  • Upravit
41603
8.2.26 09:36

tak to, že ti nevadí flirtovat se zadaným chlapem s manželkou a dětmi jsme pochopily :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2311
8.2.26 09:39

Tvoje svoboda s tím nemá co dělat. Víš, že je ženatý a má děti, přesto si s ním v noci vypisuješ. Pořád jsme se nedozvěděli, co jsi od toho čekala. Že s tím souhlasil je sice pravda, ale on to nemusel dělat proto, že se do tebe zamiloval. A teď se rozhodl, že to stačilo. To fakt nebude tím, že tě miluje. Ty jeho ano? Jestli mu posíláš selfíčka a srdíčka, chichotáš se s ním po nocích, tak je to stejně jasný. Nebo ty takhle píšeš i kamarádkám? Takže jak sis to představovala dál?

Příspěvek upraven 08.02.26 v 09:42

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria