Milenka – pomsta, nebo dobrý skutek?

Anonymní
7.2.26 14:00

Milenka- pomsta nebo dobrý skutek?

Ahoj, ráda bych si poslechla další úhly pohledu. Měla jsem rok a půl cosi (sexu tam zase tolik nebylo) s člověkem, co má rodinu. Neměli jsme klasický vztah v pravým slova smyslu. Řešili jsme spolu byznys a časem se to překlenulo. On mi pomáhal finančně a trávili jsme spolu dost času, téměř každý den jsme byli v kontaktu. O ženě jsem věděla i když od začátku tvrdil, že jsou spolu aby nerozbil rodinu a že ona je na něm závislá, bez ambic, neschopnost…a proto jsem to taky nikdy nechtěla definovat závazně. Navíc tam byly obrovské rozdíly v povaze a hodnotách, ale hrozně moc mi pomáhal, až se z něj stal můj opravdu blízký člověk… No a teď po roce a půl vidím, že to byl typický případ narcistickýho zneužití. On mě úplně odstřihl od mého života- izolace- finanční závislost- diskard. Celá ta osobnost byla jen maska. Nejdůležitější člověk v jeho životě nemá ani jídlo. V nejhorší chvíli mě ze dne na den odstřihl. Dluží mi asi 100k. a nereaguje. Nejde mi o to, zničit jim vztah. Já toho hajzla samozřejmě nechci, ale vytáčí mě, že tu hystercim, svíjím se v slzách a on si doma leží a nechá si podstrojovat od ženy, kterou celou dobu ponižoval. Navíc jsem zjistila, že ho teď i živý. On ji podváděl už předtím a dělal hrozný věci. Říkala jsem si, že nemá sebeúctu, ale teď si myslím, že je prostě jen tak dlouho v zneužívajícím vztahu a nemá si s kým promluvit… Navíc bych s ní potřebovala probrat i právní záležitosti, protože z něj ty peníze chci dostat, ale on teď píše vše na ní a nechci ji způsobit problémy. Mám ji kontaktovat/ nemám? Protože ji to ublíží, ale chránit by ji měl především její chlap, tomu je to jedno. Třeba to nic nevyřeší a já budu za kravičku a on bude mít konečně argument, kterým mě může špinit. Ale třeba by ji to mohlo otevřít oči. Po 13 letech gaslightingu musí být těžký rozpoznat hranice. Help🫣

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1275
7.2.26 14:02

Beru si popcorn :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8830
7.2.26 14:04

Píšeš, že ti finančně pomáhal a pak, že ti dluží peníze. Kolik peněz do tebe nasypal? A ty máš nějaký důkaz, že jsi mu ty peníze dala/poslala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3056
7.2.26 14:04

Dokud neutrpělo tvoje ego, manželčino blaho nebo utrpení ti bylo u zádele.
Nevidím důvod proč se teď na ní jít hojit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cirrus fibratus
7.2.26 14:05

Asi nechapu, ze sis nechala od nej financne pomahat, pak “On mě úplně odstřihl od mého života- izolace- finanční závislost- diskard” a nakonec ti dluzi 100k? Jak se to stane?

• Citovat
  • Upravit
11200
7.2.26 14:05

On ti finančně pomáhal a dluží ti 100 tisíc? :think: nějak nechápu. Zbytek se vyjadřovat nebudu, byla jsi jen jeho milenka 8).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cirrus fibratus
7.2.26 14:06
@Kryptozoo píše: Více

Jo, dokud neutrpelo jeji ego a dokud sypal prachy. Zakladatelko, a ty mas sebeuctu?

• Citovat
  • Upravit
8149
7.2.26 14:08

A tobě jde teď o ní, nebo o sebe? Já to asi úplně nechápu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78489
7.2.26 14:09
@Anonymní píše: Více

až budeš střízlivá, napiš to znovu a česky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16006
7.2.26 14:09
@Cirrus fibratus píše: Více

Třeba očekávala, že ji bude podporovat o sto litrů více, vznikl tak virtuální dluh?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.2.26 14:11
@Kryptozoo píše: Více

Tak to pozor. Pokud jí někdy někdo bránil, tak já. Od začátku. On mi to definoval jako udržovací vztah, kvůli rodině. Já s ním vztah neměla a nechtěla jsem ho do budoucna. Znovu říkám, nejde mi o to, aby se rozešli. Potřebuju s ni probrat právní záležitosti a další věci o kterých bych i já chtěla vědět, jak ve skutečnosti byly

• Citovat
  • Upravit
Cirrus fibratus
7.2.26 14:11
@Levandulina píše: Více

O prachy a pomstu, do ktere slechetne zahrne i manzelku.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.2.26 14:12
@Cirrus fibratus píše: Více

Ano, přesně takhle funguje abuse cyklus. Období love boombing až po discard
Můžete se dovzdělat, materiálu je dost

• Citovat
  • Upravit
Cirrus fibratus
7.2.26 14:13
@Anonymní píše: Více