Milenka – pomsta, nebo dobrý skutek?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
78492
7.2.26 20:17
@Prelesta píše: Více

no ale to si nesmíš dovolovat se jí ptát, ať tě také nějak hezky neotituluje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1925
7.2.26 20:18
@Anonymní píše: Více

Dle používání anglických slov a ještě ve stavu,,fňuknoidnim,,… už o tobě obrázek mám…co myslíš že ti manželka řekne :D pozve tě na kávu a vytáhne z kapsy 100 litrů? :D ale jo… ztrapni se, aspoň ta chudera pozná co má doma a třeba vás kopne do p-del- hned mezi dveřma oba :D a bude mít klid :D ty discard :D :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78492
7.2.26 20:20
@Trojlístek píše: Více

přesně, to je podlé jednání a já s milenkami také nemám slitování

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78492
7.2.26 20:22

hajzl není jen ten chlap, ale i ona

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78492
7.2.26 20:24
@syslomil píše: Více

no právě, navíc teď už to nedává žádný smysl, když příspěvky promazala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2628
7.2.26 20:50
@syslomil píše: Více

Však nepíšu, že za nic nemůže. Psala jsem, že to psát neměla. Ale nebyla první, kdo někoho napadl. Holt se jí nepovedl úvodní příspěvek. A ty další teda taky moc ne. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78492
7.2.26 20:53

no třeba až se vyspinká z toho opojení, tak se bude sama divit, co to vyplodila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2311
7.2.26 20:57

Mně to tak právě připadá. Na každý komentář odpovídáš, že ale nebyla první, takže to zní tak, že za to, co píše, vlastně vůbec nemůže :nevim: Nepovedl se jí úvodní příspěvek, ani ty další, ale ostatní, kteří na ty příspěvky reagují, jsou zlí? Já za první napadení beru to její „si na hlavu“. Ta střízlivost před tím je přece reakce na to, že se jí nepovedl úvodní příspěvek a upřímně řečeno, tady na epipi je to ještě mírný výraz, který rozhodně neopravňuje k použití kreténů.

Příspěvek upraven 07.02.26 v 21:02

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2628
7.2.26 20:57
@stinga píše: Více

Ale tak podváděl ten chlap. Ona nepsala, že by byla zadaná. A pokud ji skutečně obral o cca 100k, tak bych to řešila. Minimálně bych se poradila s právníkem (teda pokud má nějaký důkaz).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150066
7.2.26 21:03

Můj názor je ten, že pokud milenka ví že spí se zadaným, tak se na podvodu podílí taky. I ldyž hlavní viník je ten co má doma rodinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2628
7.2.26 21:04

@stinga, @syslomil
Tak jsou mezi námi i lidé, kteří neumí dobře napsat text, nebo nemají moc vysoké IQ. To neznamená, že jsou pod „parou“. Možná je zakladatelka s nervama v „kýblu“ a není schopná dobře psát a uvažovat racionálně.

Ale už je to asi jedno, už sem nejspíš nenapíše, aby celou situaci objasnila. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3705
7.2.26 21:09
@Anonymní píše: Více

Nechápu, kdo koho teda finančně podporoval, když on tebe píšeš a pod tím, že ti dluží?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2628
7.2.26 21:11
@Anna766 píše: Více

Kdyby chlap nechtěl, mohla by se milenka „stavět na hlavu“ a ničeho by nedosáhla. To on má myslet na svou rodinu. Jeho jsou to nejbližší lidé, které by měl milovat a chránit. On k nim má zodpovědnost, ne ona.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2311
7.2.26 21:14
@Proto02 píše: Více

Ona už ti asi neodpoví. Od výměny názorů o důkazech už se nezapojila. Ale ještě předtím to tu psala:

„Chtěl abych skončila v práci. 6 měsíců dennodenního postupnýho přesvědčování. Potom- “Zlato, potřebuju odeslat na jednu fakturu v pondělí vrátím” protahování, “pozastavený účty”, nezaplacený poplatky z předchozího byznysu, který soud nakonec uzná snad jemu, ale jako věřitel v tom jsem taky. Pointa je, že celá ta jeho persona, byla divadýlko a on rozhazoval tisíce, zatím co za něj všechno táhla žena (o který mi říkal, že je na něm závislá……) Jsou na ni psaný i nějaký další firmy a majetek. Takže bych potřebovala vědět co a jak, než to budu řešit oficiální cestou.“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150066
7.2.26 21:15

Nikdo nepíše že chlap je chudák. A že to není jeho zodpovědnost, je to hlavně jeho zodpovědnost a píšu to naprosto jasně. Ale každý máme zodpovědnost i sám za sebe a své chováni. Pokud spím s chlapem,, který má rodinu a vím to, jedu v tom podvodu s ním. Hotovo. A můžu si to okecávat jak chci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí