Milenka – pomsta, nebo dobrý skutek?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
150066
8.2.26 23:00
@Prelesta píše: Více

Vždyť jo. O čem tady celou dobu hovoříme Mlho :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2628
8.2.26 23:09
@Janli píše: Více
„O čem to plácáš? Ukaž mi, kde jsem napsala, že ten partner za to nemůže nebo je jeho vina menší. Nikde! Tak proč to sem pořád taháš?“

Třeba tady:
„Jakmile se někdo spustí se zadaným partnerem, tak se ničení života druhýho podílí naprosto stejným způsobem.“

Právě, že si nemyslím, že ten podíl je stejný. Myslím si, že ten co podvádí, má ten podíl daleko vyšší. V podstatě hlavní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2628
8.2.26 23:14
@Anna766 píše: Více

To, že jsem někoho odmítla přece neznamená, že nemůžu vidět hlavní problém v tom chlapovi. To se přece nevylučuje.

Reagovala jsem hlavně na @Janli, která vidí podíl obou stejně - jak manžela, tak milenky. Což si nemyslím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9414
9.2.26 05:48

Se tady tak horečnatě obhajuješ, že musí bej všem jasný, že tím chceš zakrýt úplný opak - že když chlap přičichne k nové…, tak je z něj rázem zvíře až se už sám neovládá. A ona si ho může vodit jak medvěda v cirkuse na řetízku. :D Aspoň teda takový prototyp, se kterým máš tu čest se potkávat ty. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2628
9.2.26 06:33
@Takyjedna píše: Více

Nemusíš mě urážet. I když to je tu zvykem a nejsi první. Taky Ti nepíšu, že jsi nejspíš jedna z těch podvedených. Nevím, proč bych se s takovým prototypem měla setkávat. :nevim:

Nikde nepíšu, že se chlapi nechávají vodit na vodítku. Jen to, že pokud začnou podvádět, je to JEJICH svobodné rozhodnutí a volba. Psala jsem, že jsou dospělí a svéprávní, vědí, co dělají. „Nebo jsou chlapi nesvéprávná zvířátka?“, byla jen řečnická otázka. Kdyby oni nechtěli, nikdo s nimi „nehne“. Oni mají zodpovědnost za svůj vztah. Ne nikdo z venčí. Ale chápu, že je jednodušší nenávidět cizí ženu, než vlastního muže.

Myslím, že jsem to snad napsala jasně a nemusím to opakovat pořád dokola.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2311
9.2.26 06:51

Hele, máš pravdu, ale nechápu, proč pořád používáš tu větu „je jednodušší nenávidět cizí ženu, než vlastního muže“. Kdo tu psal o nenávisti k milence? Jestli mi něco neuniklo, tak se tady debata už poměrně dlouho točí na tvrzení, že i milenka má svůj podíl na podvodu. Jo, asi ne stejně velký, protože to není její rodina, která je ničena, ale jistá spoluúčast se jí rozhodně upřít nedá. Ale kdo tu svaluje veškerou vinu na milenku, zatímco manžel je nevinný chudák? :think: Takové tvrzení jsem tu neviděla. Jen to, že milenka také není bez viny. Ale že jediným padouchem je ona, zatímco podvádějící manžel je nadále milován a opečováván, to jsem tu nečetla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9414
9.2.26 07:15

Nemusím a taky neurážím. Jenom jsem si všimla, že musíš jako buldozerem protlačit svojí pravdu. Je to tak nápadný. Proč ho děláš? Odpověz si sama. Snažíš se něco potlačit, evidentně. Tím tu akorát budeš vytváret protitlak. Není to černobílé. Muži jsou zvířátka i rozumní tvorové, ženské jak rozumné, tak manipulátorky, i háravé feny, je to namíchané, co převáží, závisí na okolnostech, jakou má historii a zkušenosti, někdo dá spíš na novou „kořist“. Záleží na tom, jak kdo za jakých okolností se toho chopí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.2.26 08:21

Na nevěru musi byt vzdy dva. A nesnižuje to podíl jednoho ani druhého. Že ona nemá svoji rodinu, pokud tomu tak je. :nevim: ji neubírá nic na podílu viny na této situaci, stejne tak toho manžela, který je nevěrný své ženě.

• Citovat
  • Upravit
5027
9.2.26 08:46
@Anonymní píše: Více

Abuse cyklus, love boombing a discard

Co je? Však čeština je nádherný jazyk…nádherný..!

Nešlo napsat, že přesně takto funguje cyklus využívání, silné bombardující lásky a následně odstřihnutí?

Píšete jak negramot

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2628
9.2.26 09:03

@syslomil
Reagovala jsem potom hlavně na @Janli, že na tom mají oba stejný podíl, jak manžel, tak milenka, což si prostě nemyslím.

@Takyjedna
Nic nepotlačuju. Jen mám jiný názor, na což mám právo. Ano, záleží na okolnostech. Určitě daleko větší podíl má milenka, která je třeba kamarádka nebo sestra podváděné - tedy ubližuje SVÉ blízké osobě, než milenka, která s manželkou nic společného nemá.

Psala jsem to i z pohledu, kdybych teoreticky podváděla já (což v plánu nemám). Prostě bych to byla já, kdo by měl „máslo“ na hlavě. Milenci by mohlo být fuk, že si zničím vztah.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2628
9.2.26 09:06
@Anonymní píše: Více

Už jsem k tomu napsala dost. Mám prostě jiný názor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9414
9.2.26 09:11

Prostě sis vybrala z celé palety jednu možnost a tu sem chceš procpat, no :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2628
9.2.26 09:19

Nic sem procpat nechci. Jen píšu svůj názor a odpovídám nebo reaguji na ostatní, kteří mě oslovují. Ať má každý svůj pohled na věc, to je naprosto v pořádku - od toho diskuze jsou. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3367
9.2.26 09:20

Měla jsem zadané i ženaté milence a žádný pocit viny jsem nikdy neměla. Nějaké manželky a přítelkyně mi byly ukradené, když je ten chlap chtěl podvádět, bylo to jeho rozhodnutí a mně po něm nic nebylo. Tahat od rodiny jsem je nikdy nechtěla. Většina z nich po mně i přede mnou milenku stejně už měla. Špatný pocit jsem z toho nikdy neměla a to se nepovažuju za zlého člověka, ba naopak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150066
9.2.26 10:14

Tyhle dva tábory se nikdy nedomluví. Milenka nemusí být zlý člověk, může mít ráda zvířátka a posílat penize na nemocné černoušky v Africe. To se nevylučuje. Jen má v sobě tak málo morální sily že pro ni rodina, děti milence neznamená žádnou překážku v cestě za uspokojením.
Tim bych to za sebe uzavřela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria