Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Pořád nechápu, jak jsi mohla přijít o těch 100K, když tě finančně podporoval ![]()
@ruzovasrnka píše: Více
Chtěl abych skončila v práci. 6 měsíců dennodenního postupnýho přesvědčování. Potom- “Zlato, potřebuju odeslat na jednu fakturu v pondělí vrátím” protahování, “pozastavený účty”, nezaplacený poplatky z předchozího byznysu, který soud nakonec uzná snad jemu, ale jako věřitel v tom jsem taky. Pointa je, že celá ta jeho persona, byla divadýlko a on rozhazoval tisíce, zatím co za něj všechno táhla žena (o který mi říkal, že je na něm závislá……) Jsou na ni psaný i nějaký další firmy a majetek. Takže bych potřebovala vědět co a jak, než to budu řešit oficiální cestou
@Anonymní píše: Více
Já se tě neptám, zda tě miloval
, ale proč ti dluží 100 tisíc, když ti finančně pomáhal!?
Asi mas dobry matros ci dost vina, nicmene ti ponicil zakladni funkce = srozumitelne popsat problem bez napadani ostatnich. Jestli chces tady psat pomatene vykriky tak klidne pokracuj, nesmyslnych prispevku je tu dost, to se ztrati. Jestli chces poradit tak prvne doporucuji vystrizlivet. Zatim to zel budi dojem urazene a odkopnute milenky co zoufale touzi po pomste, naklopila do sebe flasku vina a pise ve vzteku a opilosti zminene nesmysly.
No a co? Je to jejich manželství, tak jestli nasekal dluhy, tak se to týká jich. S tebou to nemá nic společného.
Jeho manzelka ti nic nedluzi, ani penize, ani vysvetleni cehokoliv. Jak te vubec napadlo, ze bys ji do toho zatahla? Vzpamatuj se a priste si nezacinej s zenatyma. Boze
Takže těch 100 tisíc je tvůj ušlý zisk v práci? To těžko vyreklamuješ
Plus tedy půjčka na splacení jedné faktury? Ta byla kolik? Tu bys zpátky třeba získat mohla.
@Grety píše: Více
Protože, když začnu řešit nějaký věci právně, tak vzhledem k tomu, že teď přepsal většinu svých zakázek na ní, tak bude…
Děvče to ty nerozumíš psanému textu
To s tím důkazem jsi prostě nepochopila!
![]()