Nevěra nebo něco jiného?

1.2.26 22:16

Nevěra nebo něco jineho?

Ahoj Holky, mám dilema. Potrebovala bych vedet vas názor…
Delši dobu jsem si všimla, že partner s k terým jsem už 14let, si vypíná mobil na noc, všude ho nosí sebou a doma má ztišené zvuky.. Mame dve dcery, prislo mi vse v pohode, i sex byl lepsi a lepsí.. ale, myslenky byly silnější než já, jednou usnul u hry na mobilu a mě to nedalo… nejsem na to pyšná, ale mozná je dobré že jsem to našla… v galerii mel fotky ženských, mé sousedky a i své nářadíčko. Koukla jsem na prohlížeč a tam Amateri… byl prihlasený no nestačila jsem se divit…
Udelala jsem si profil a napsala mu, no a chytil se napsal mi vse jak se jmenuje kde bydli, ze ma deti pritelkyni, dostali jsme se az k fotce a chce se sejit na kafe.. Mám jít s pravdou ven? Už to nezvládám… Děkuji za odpovedi..Asi jsem mu nemela psat já vím :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
63
1.2.26 22:32

Když se chytil takhle rychle, tak bych se spíš ptala, s kolika ženskýma už na to „kafe“ šel předtím. Každý má hranice nastavené jinak, ale pro mě by už samotný profil na seznamce a posílání intimních fotek bylo přes čáru. A určitě bych to s ním otevřela. A řekla mu že tohle víš. Klidně bych přiznala, že ten profil jsem já. Kdybych chtěla drámo, hrála bych jeho hru a na kafe přišla. Ten by čuměl. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.2.26 22:36
@Melaniia píše: Více

Děkuji, taky mě napadlo, že bych mu napsala, že to kafe dáme a přišla bych tam, ten by asi koukal… :( všechno mi to přislo divné..i on byl jiný všimavější i ten sex byl uplne jiný, asi maskoval :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
1.2.26 22:41

Dohraj to do konce a na to kafe mu přines žádost o rozvod. To bude hodně koukat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
1.2.26 22:43

@Valinka1988 To, že ti to přišlo divné, nebyla náhoda. Často se stává, že když má někdo „něco bokem“, tak je doma najednou pozornější a snaží se to vyrovnat, i tím sexem. Snažil se tím umlčet vlastní svědomí. Hlavně mysli na sebe a na to, co jsi ochotná dál unést. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.2.26 22:45

A co mu mám řict na to, že jsem mu vlezla do mobilu? :( když to nadhodí 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.2.26 22:46

Je mi hrozně :( :( Myslela jsem si, že je všechno tak jak má být :( a ono tohle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
1.2.26 22:49

Nemusíš říkat, že jsi mu koukala do telefonu, mohla ti to poslat nějaká známá, nebo ta sousedka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
1.2.26 22:54

@Valinka1988 Lezla jsem ti do mobilu, protože mi něco nesedělo a potřebovala jsem vědět pravdu. Kdyby všechno bylo v pořádku, nikdy bych do toho nešla. Sousedku nezmiňuj, mohl by jí to říct. Problém není v tom, že si se podívala, problém je v tom, co skrýval on.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.2.26 22:56
@Rézinka píše: Více

Jenže, ty fotky měl v galerii v mobilu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.2.26 22:57

Moc děkuju zítra mu to vyčiním…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
1.2.26 23:00

@Valinka1988 Moc držím palce. Zítra buď pevná, mluv věcně a drž hlavu nahoře, zvládneš to. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36378
1.2.26 23:05
@Parvaneh píše: Více

Jaký rozvod? Jsou jenom „přátelé“, tak proč by nemohl hledat na Amatérech třeba budoucí manželku? ;) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.2.26 23:07
@jege píše: Více

Přátelé? 14let, kteří mají spolu děti… domov atd?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.2.26 23:08

Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie