Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj Holky, mám dilema. Potrebovala bych vedet vas názor…
Delši dobu jsem si všimla, že partner s k terým jsem už 14let, si vypíná mobil na noc, všude ho nosí sebou a doma má ztišené zvuky.. Mame dve dcery, prislo mi vse v pohode, i sex byl lepsi a lepsí.. ale, myslenky byly silnější než já, jednou usnul u hry na mobilu a mě to nedalo… nejsem na to pyšná, ale mozná je dobré že jsem to našla… v galerii mel fotky ženských, mé sousedky a i své nářadíčko. Koukla jsem na prohlížeč a tam Amateri… byl prihlasený no nestačila jsem se divit…
Udelala jsem si profil a napsala mu, no a chytil se napsal mi vse jak se jmenuje kde bydli, ze ma deti pritelkyni, dostali jsme se az k fotce a chce se sejit na kafe.. Mám jít s pravdou ven? Už to nezvládám… Děkuji za odpovedi..Asi jsem mu nemela psat já vím ![]()
Když se chytil takhle rychle, tak bych se spíš ptala, s kolika ženskýma už na to „kafe“ šel předtím. Každý má hranice nastavené jinak, ale pro mě by už samotný profil na seznamce a posílání intimních fotek bylo přes čáru. A určitě bych to s ním otevřela. A řekla mu že tohle víš. Klidně bych přiznala, že ten profil jsem já. Kdybych chtěla drámo, hrála bych jeho hru a na kafe přišla. Ten by čuměl. ![]()
@Melaniia píše: Více
Děkuji, taky mě napadlo, že bych mu napsala, že to kafe dáme a přišla bych tam, ten by asi koukal…
všechno mi to přislo divné..i on byl jiný všimavější i ten sex byl uplne jiný, asi maskoval
![]()
Dohraj to do konce a na to kafe mu přines žádost o rozvod. To bude hodně koukat.
@Valinka1988 To, že ti to přišlo divné, nebyla náhoda. Často se stává, že když má někdo „něco bokem“, tak je doma najednou pozornější a snaží se to vyrovnat, i tím sexem. Snažil se tím umlčet vlastní svědomí. Hlavně mysli na sebe a na to, co jsi ochotná dál unést. ![]()
@Melaniia píše: Více
A co mu mám řict na to, že jsem mu vlezla do mobilu?
když to nadhodí ![]()
Je mi hrozně
Myslela jsem si, že je všechno tak jak má být
a ono tohle
Nemusíš říkat, že jsi mu koukala do telefonu, mohla ti to poslat nějaká známá, nebo ta sousedka
@Valinka1988 Lezla jsem ti do mobilu, protože mi něco nesedělo a potřebovala jsem vědět pravdu. Kdyby všechno bylo v pořádku, nikdy bych do toho nešla. Sousedku nezmiňuj, mohl by jí to říct. Problém není v tom, že si se podívala, problém je v tom, co skrýval on.
@Valinka1988 Moc držím palce. Zítra buď pevná, mluv věcně a drž hlavu nahoře, zvládneš to. ![]()
@Parvaneh píše: Více
Jaký rozvod? Jsou jenom „přátelé“, tak proč by nemohl hledat na Amatérech třeba budoucí manželku?
![]()
@jege píše: Více
Přátelé? 14let, kteří mají spolu děti… domov atd?