Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak se ho trochu vyptej, jestli má už nějaké zkušenosti, že jsi na amatérech nova a nevis, co po tom kafi vlastně očekávat ![]()
@Valinka1988 píše: Více
Vždyť on sám píše, že má přítelkyni, ne manželku! Přítelkyň může mít kolik chce, manželka může být jenom jedna a je to přece jen určitý závazek, na rozdíl od přítelkyně, od které může vyfičet kdykoliv a bez jakýchkoliv formalit. ![]()
@jege Jasně, protože mít dvě děti a partnerku znamená mít volnou ruku posílat fotky a chodit za jinými. Super logika…
Hranice se nestanovují papírem, ale respektem a důvěrou.
Zjevně nemáte vztah v pořádku. Asi by chtělo na tom zapracovat. Zamysli se, zda ho chceš ještě víc rozbíjet nějakou drsnou konfrontaci?
Vzpomnela bych si na všechny hezké chvíle, které jste prožili. A pak bych mu popravdě řekla, co jsi udělala a proč. A dohodnete se, jestli chcete vše tkusit opravit. A hledejte cestu. Pro nás to byl terapeut. Meli jsme štěstí na skvělou a zkušenou terapeutku, která nám pomohla se dostat z mnohem větší krize než možná máte vy. Ale musíte pro to něco dělat a není to hned.
To co zažíváte se ve vztazích objevuje běžně. Nemyslím, že je to taková tragédie.
@TaLucie píše: Více
Ty jo, to slyším snad poprvé, že by někomu, kdo to měl na kusy, pomohl terapeut. Pokud je z Prahy, tak bych uvítal na ní kontakt. ![]()
Spíš se jen přiučil.
Jestli jsi drsňák, jdi na to kafe, přijď o trošku dýl, až si budeš jistá, že tam je. Udržuj ho třebas zprávami, že jsi se zdržela, že už letíš.
No a pak mu polož na stůl kavárny rozvodové papíry. Měj se, ty amatére.
@TaLucie píše: Více
Co je ještě větší krize než to, že její přítel prcá všude možně bez jejího souhlasu?
Normálně bych mu to řekla, tím nějak jeho vina není smytá. Řekla bych, že mi bylo divné, že pořád mobil nosí sebou a okatě ho schovává, tak mi bylo jasné, že něco přede mnou schovává.
To by bylo to poslední, co by mě trápilo. Nemusíš mu vysvětlovat nic. Jestli tohle nadhodí, tak to už je teda mega drzost.
@Kfětoslava píše: Více
Nic bych mu nevysvětlovala. Hodně lidí při konfrontaci reaguje tak, že se snaží hodit vinu na toho druhého. On přece nic nedělá, a ona porušila jeho soukromí, vina je na její straně…
To už tvůj prohřešek že jsi mu vlezla do mobilu je totální prkotina oproti tomuto.
O mobilu bych ani necekla, jeste to otoci proti ni, to je jasny a drsny a dost smutny… aspon ne v prvni konfrontaci kdy bude padat hnuj, ne driv nez prvni emoce opadnou…
zakladatelka si nezaslouzi poslouchat ze je to jeji vina protoze se podivala do mobilu…
ptacci povidali, nekdo mi rekl, prisel mi anonym… mlzit, tutlat…
zakladatelko pevny nervy preju
Tak přesně to jsem zažila. Můj muž tam je taky, a taky jsem na to přišla „omylem“, zůstal přihlášený na PC, který jsme měli společný. Taky jsem si založila profil, a on mi odepsal, že se rád potká, chtěl vyměnit fotky, když jsem mu poslala svoji, tak jsme si o všem promluvili. Na setkání by prý klidně šel, ale vzhledem k tomu, že většina setkání z amatérů prý nedopadne, tak ani nepočítal s tím, že by to bylo doopravdy. Ukázal mi konverzace, dal mi heslo, abych se mohla kouknout na co jsme potřebovala, mohla jsem do telefonu.
Byl a stále je na amatérech proto, že má větší sexualitu než já a kouká tam na věci které já nechci dělat. Pro někoho nepřekonatelné, mě to nevadí. Stále má stejné heslo a stále se můžu všude podívat, i když je pravda, že už jsem to nějaký rok neudělala. ![]()