Zkazila jsem rande a nevím, zda mu mám napsat nebo čekat

Anonymní
1.2.26 15:49

.

.

Příspěvek upraven 03.02.26 v 13:38

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
292
1.2.26 15:56

To, jestli je někdo skvělý chlap, opravdu nepoznáš z jednoho rande a to, jakou máš ty povahu, on nemá šanci poznat z pár zpráv. Takže možná buď ráda. Člověk, co se hned tváří, jak moc ti rozumí a co a tebou souzní úplně hned a ve všem, je chodící červený prapor. Nech ho být, asi zjistil, že nejsi jeho cílovka. A možná je to dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1812
1.2.26 16:03

Nevím, nic bych si nevyčítala. Pokud chceš opravdu poznat člověka, který se k tobě hodí a bude ti s ním dobře, musíš být sama sebou a jemu se taková „musíš“ líbit. Jsi introvert ok, to není nic hrozného. Pokud znáš svoje problémy asi je lepší prvně na tom pracovat a pak se seznamovat…a mezitím jen tak pro sebe zkoušet rande, ale nic moc od nich nečekat, pak když se nebojíš, jestli s emu budeš líbit, jsi víc sama sebou…A o to tady jde…ty na to rande musíš jít s tím, že ty jsi dost dobrá a bát by se měl on, jestli dost udělá dojem:-). Není to o nafoukanosti, ale o svém pocitu a své hodnotě " jsme dost dobrá, aby o mě stál a já si vybírám…" Až tohle aspoň trošku budeš " umět" najde se ten správný. Pokud on sám po rande nenapsal hned, já bych mu určitě sama nepsala a když napíše za 2-3 dny asi bych ani neodpovídala…Ale to záleží podle toho, co by napsal… Prostě chlap se má snažit…ne, že bych jako ženská třeba, když jste si psali, nenapsala první, ale on se musí snažit a ty mu to dovolit, když se ti líbí…:-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33663
1.2.26 16:06
@Anonymní píše: Více

No bože, tak se nepovedlo první rande. Druhý nezkusíte? To by byla asi škoda, když píšeš že je to fajn chlap :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.2.26 16:08

.

Příspěvek upraven 03.02.26 v 13:38

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.2.26 16:10

.

Příspěvek upraven 03.02.26 v 13:40

• Citovat
  • Upravit
4153
1.2.26 16:11

Ale tak takova ses. Kdyz te nebude chtit, tak vis na cem jsi. Jak dlouho by ses dokazala pretvarovat, jak jsi zabavna a extrovertni? Kdyz jste si tak skvele psali, mohla jsi to probrat predem. Psani je vzdy jedbodussi. Ale zivot musis zit real

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.2.26 16:15

.

Příspěvek upraven 03.02.26 v 13:39

• Citovat
  • Upravit
2497

Napiš mu.. Co horšího se ještě může stát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35791

No možná by ses mohla první ozvat ty, jelikož podle toho tvého chování mohl usoudit, že nemáš vůbec zájem a vysvětlit mu to :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10863
1.2.26 16:16

A kdyby se te na stejne veci ptal na chatu, tak vis co rict?
Nejdůležitější je osobni setkani, ve vztahu jste spolu osobne a ne pres pismenka.
Ty jsi se s nim citila dobře?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.2.26 16:18

.

Příspěvek upraven 03.02.26 v 13:39

• Citovat
  • Upravit
972
1.2.26 16:18

Treba to vsechno byly signaly, ze ti s nim nebylo az tak dobre a nefungovalo by to. Je velky rozdil si s nekym psat a mluvit nazivo.
Takze si nic nevycitej, spousta lidi ze seznamky ti potvrdi, ze to tak proste je a ze tech “nepodarenych” rande zazijes pravdepodobne vice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1812
1.2.26 16:25

A jak jsi to utla? Může si z toho myslet, že se ti nelíbil? kdy bylo rande? Ano, to, že jsi se necítila uvolněně může být prostě jen tím, že by to s ním nebylo tak fajn, jak vypadalo psaní. Já jsem přes rok s přítelem a prostě první rande bylo skvělé v tom, že mi prostě bylo dobře, hodně dobře a od té doby je to jen lepší…Asi bych řešila tu úzkostnost a proč se tolik " bojíš" sama pro sebe…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.2.26 16:28

@pisisvori utla jsem to protože už jsem si cítila prehlcena, byli jsme spolu hodinu, dobře mi s ním bylo a věřím že na druhém rande už bych se dokázala více uvolnit. Ale nevím jestli vůbec bude z jeho strany zájem. Na konci mě sice objal, ale to udělal i na začátku a přišlo mi to spíš takové na rozloučenou, nedal nějak najevo že by chtěl další rande

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky