Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@pisisvori píše: Více
Ano, už odepsal, že o tom hodně přemýšlel a má z toho smíšené pocity, ale ze vedle sebe potřebuje někoho jiného než já.
@Anonymní píše: Více
Tak vidíš, teď už aspoň víš, na čem jsi a můžeš jít v klidu dál.
No nevim, ja se běžně objímám i s mužskými kamarády, jeden je sám, tak chce trochu potulit, tak s tim o neco dele, a s dalšími proste ze zvyku ![]()
Příspěvek upraven 01.02.26 v 22:07
Podle me to intenzivní vypisování si před setkáním nemá vůbec smysl a je spíše ke škodě, než k užitku. Prohodit pár zpráv, domluvit schůzku a uvidí se. Po zprávách se člověk v konverzaci dostane zbytečně daleko a pak je ta schůzka kolikrát hodně rozpačitá a trapná, protože ve skutečnosti se vůbec neznáte, i když jste si toho o sobě hodně napsali.
@Semtex píše: Více
A nebo naopak:-), už je uvolněná a milá, protože se máš o čem bavit…
Nejspíš jste se k sobě opravdu nehodili, to se nedá nic dělat. Hlavu vzhůru, chlapů je na světě jako máku. ![]()
@pisisvori píše: Více
Nojo, jenže podle zorav jsi uvolněna a těšíš se, jak pokecáte, jenže pak přijde clovek, ktery ti vubec nevoní, nesedi, dela divny dojem a tudiz nemate vlastne pokecat o cem. Presne tohle jsem zažila a to byl fakt velký trapas, kdyz jsem ho potkala, tak uz podle toho, co vyzařoval, kdyz ke mne přicházel, to bylo jedno velke NE. A pritom po zprávách super.
Tak jako ve všem každý to máme jinak. Natěšená můžeš být i podle fotek a toho co má v profilu…Mě to vyhovuje víc, když o tom druhém trochu vím, psaní trochu ukáže něco o něm, nebo třeba i zavolání si…A já jsem teda seznamování vždy brala spíš jako „vyjde fajn, nevyjde fajn“ nikdy jsme se neseznamovala s tím, že musím někoho najít…prostě spíš jak takovou " hru" poznat někoho s kým zajdu třeba do kina a buď to vyjde nebo ne…Takže jsme počítala s tím, že to ono být nemusí…A i vlastně potom s přítelem a kdysi s bývalým…ano pár týdnu může být fajn a když se víc poznáváš zjistíš, že jsou věci, které ti vadí…Nikdo neumřel, svět se nezboří, život jde dál…Chlapů je…A co se má stát bude…
@pisisvori zajímave
ja nerada něco zkouším a nerada riskuji, mam rada jistotu, takze kdybych mela nejaky pocit, ze to asi neni ono, tak na to rande radsi ani nepůjdu
nastesti uz to nemusím řešit, jsem spokojene zadaná. Nemohu si ale nevzpomenout na nektera randicka z minulosti
zase mi ale jen tak neco nevadilo, tedy pokud se z dotyčného nevyklubal principiální idiot, to mi pak vadilo vše na něm ![]()
Jistota? A tu má člověk, kdy v čem…Ano a to je přesně ono. Jak můžeš mít z dvou zpráv, profilu a fotky nějakou jistotu? Ta se naopak zvyšuje více zprávami, telefonem, více informacemi o daném…takže si to trochu protiřečí, ně? Já také nepotřebuji a na seznamkách jsme byla placených, takže jsem se tam s nějakou „tragédií“ nesetkakala a těch rande jsem tolik neměla…to by mě nebavilo…když by nevyšel přítel, tak bych to zase dala k ledu…Mě třeba vadili chlapi, kteří se chtěli okamžitě vidět, ty jsem vyřadila hned…Prostě komu stojím za to počkat a něco napsat ten nestojí jen o vzhled, ale zajímám ho…investuje čas…Můj názor.
Trošku mi to přijde jako když jedeš na dovolenou, projdeš fotky a 2-3 recenze a jedeš a máš radši jistotu
.
Ale jak píšu…každý je jiný a je to dobře…Diskuze jsou o tom, že si zakladatel pročte názory a s něčím se s totožní a třeba o další, kdo čtou…Ne o tom někomu něco nutit…
Ale potvrdilo se, že když chlap nenapíše hned, zájem bohužel většinou nemá.
@pisisvori tojo, kdyby zájem měl, tak by ho dal najevo. Ale tenhle ji vyloženě řekl, že nee, tak aspon ví, že se může poohlížet jinde, z toho už nic nebude.
@Taktinevím píše: Více
No většina, pokud je tam zájem píše hned…někdy nestihneš ani dorazit domů.