Zkazila jsem rande a nevím, zda mu mám napsat nebo čekat

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1813
1.2.26 21:15
@Anonymní píše: Více
??? takze napsal?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.2.26 21:19
@pisisvori píše: Více

Ano, už odepsal, že o tom hodně přemýšlel a má z toho smíšené pocity, ale ze vedle sebe potřebuje někoho jiného než já.

• Citovat
  • Upravit
1813
1.2.26 21:28
:andel: :( :andel:
Je hezké, že je upřímný. Znám to jak je těžké tohle napsat, když ti muži nebyli špatní, nebylo tam nic nějak špatného, jen to nebylo ono…měla jsem s tím vždycky „problém“ trochu.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3755
1.2.26 21:50

Tak vidíš, teď už aspoň víš, na čem jsi a můžeš jít v klidu dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14615
1.2.26 21:58

No nevim, ja se běžně objímám i s mužskými kamarády, jeden je sám, tak chce trochu potulit, tak s tim o neco dele, a s dalšími proste ze zvyku :lol:

Příspěvek upraven 01.02.26 v 22:07

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14615
1.2.26 22:06

Podle me to intenzivní vypisování si před setkáním nemá vůbec smysl a je spíše ke škodě, než k užitku. Prohodit pár zpráv, domluvit schůzku a uvidí se. Po zprávách se člověk v konverzaci dostane zbytečně daleko a pak je ta schůzka kolikrát hodně rozpačitá a trapná, protože ve skutečnosti se vůbec neznáte, i když jste si toho o sobě hodně napsali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1813
1.2.26 22:12
@Semtex píše: Více

A nebo naopak:-), už je uvolněná a milá, protože se máš o čem bavit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2077
1.2.26 22:16

Nejspíš jste se k sobě opravdu nehodili, to se nedá nic dělat. Hlavu vzhůru, chlapů je na světě jako máku. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14615
1.2.26 22:18
@pisisvori píše: Více

Nojo, jenže podle zorav jsi uvolněna a těšíš se, jak pokecáte, jenže pak přijde clovek, ktery ti vubec nevoní, nesedi, dela divny dojem a tudiz nemate vlastne pokecat o cem. Presne tohle jsem zažila a to byl fakt velký trapas, kdyz jsem ho potkala, tak uz podle toho, co vyzařoval, kdyz ke mne přicházel, to bylo jedno velke NE. A pritom po zprávách super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1813
1.2.26 22:36

Tak jako ve všem každý to máme jinak. Natěšená můžeš být i podle fotek a toho co má v profilu…Mě to vyhovuje víc, když o tom druhém trochu vím, psaní trochu ukáže něco o něm, nebo třeba i zavolání si…A já jsem teda seznamování vždy brala spíš jako „vyjde fajn, nevyjde fajn“ nikdy jsme se neseznamovala s tím, že musím někoho najít…prostě spíš jak takovou " hru" poznat někoho s kým zajdu třeba do kina a buď to vyjde nebo ne…Takže jsme počítala s tím, že to ono být nemusí…A i vlastně potom s přítelem a kdysi s bývalým…ano pár týdnu může být fajn a když se víc poznáváš zjistíš, že jsou věci, které ti vadí…Nikdo neumřel, svět se nezboří, život jde dál…Chlapů je…A co se má stát bude…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14615
1.2.26 22:54

@pisisvori zajímave :lol: ja nerada něco zkouším a nerada riskuji, mam rada jistotu, takze kdybych mela nejaky pocit, ze to asi neni ono, tak na to rande radsi ani nepůjdu :lol: nastesti uz to nemusím řešit, jsem spokojene zadaná. Nemohu si ale nevzpomenout na nektera randicka z minulosti :D zase mi ale jen tak neco nevadilo, tedy pokud se z dotyčného nevyklubal principiální idiot, to mi pak vadilo vše na něm :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1813
1.2.26 23:06

Jistota? A tu má člověk, kdy v čem…Ano a to je přesně ono. Jak můžeš mít z dvou zpráv, profilu a fotky nějakou jistotu? Ta se naopak zvyšuje více zprávami, telefonem, více informacemi o daném…takže si to trochu protiřečí, ně? Já také nepotřebuji a na seznamkách jsme byla placených, takže jsem se tam s nějakou „tragédií“ nesetkakala a těch rande jsem tolik neměla…to by mě nebavilo…když by nevyšel přítel, tak bych to zase dala k ledu…Mě třeba vadili chlapi, kteří se chtěli okamžitě vidět, ty jsem vyřadila hned…Prostě komu stojím za to počkat a něco napsat ten nestojí jen o vzhled, ale zajímám ho…investuje čas…Můj názor.
Trošku mi to přijde jako když jedeš na dovolenou, projdeš fotky a 2-3 recenze a jedeš a máš radši jistotu :-).
Ale jak píšu…každý je jiný a je to dobře…Diskuze jsou o tom, že si zakladatel pročte názory a s něčím se s totožní a třeba o další, kdo čtou…Ne o tom někomu něco nutit…
Ale potvrdilo se, že když chlap nenapíše hned, zájem bohužel většinou nemá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
435
1.2.26 23:08

Tak aspoň odepsal..
Hlavně mu už nepiš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14615
1.2.26 23:55

@pisisvori tojo, kdyby zájem měl, tak by ho dal najevo. Ale tenhle ji vyloženě řekl, že nee, tak aspon ví, že se může poohlížet jinde, z toho už nic nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106336
2.2.26 05:22
@Taktinevím píše: Více

No většina, pokud je tam zájem píše hned…někdy nestihneš ani dorazit domů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí