Zkazila jsem rande a nevím, zda mu mám napsat nebo čekat

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
1.2.26 16:57

@Velryba černá já si to právě uvedomuju, proto nad tím tak váhám. Nechci se před ním ještě více shodit ale ani v něm vyvolat nějaký další negativní pocit.

• Citovat
  • Upravit
Velryba černá
1.2.26 16:58
@Anonymní píše: Více

No jo, tak mu napiš: vyrazíme ještě někam, nebo jsem to minule pohřbila úplně?

• Citovat
  • Upravit
8531
1.2.26 17:00

To přes psaní a jedno setkání hned víš, že je to skvělý chlap? 8o Na to se musíte poznat o kapku víc, ne?
Klidně mu zkus napsat, uvidíš, jestli se chytne. Jestli poznal jaká jsi přes zprávy, tak by mohl pochopit, že ten rozjezd bude potřeba pomalejší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35872
1.2.26 17:02

Napsala bych mu, že mi s ním bylo dobře, ale byla jsem hrozně nervózní. A chtěla bych se znovu vidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3021
1.2.26 17:04

Vždycky to můžeš podat tak, že nebudeš nikoho shazovat.
Třeba napsat že byť ses na schůzku hodně těšila, asi poznal žes nebyla ve svojí kůži protože nevím..ti vždy chvilku trvá se v nových situacích uvolnit a za sebe bys byla ráda kdybyste si znovu vyšli.
Všechno je lepší než to nechat divně viset ve vzduchu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1813
1.2.26 17:11
@izabe píše: Více

Věř, že někdy to jde:-). Ten pocit je prostě úplně jiný :-). Ale neznamená to, že když tohle necítíš bude to špatně…a ani asi to, že když máš pocit, že je to ono, že to musí vyjít…Ale u nás s přítelem to tak bylo. Na seznamce mi psalo xxx chlapů během 14 dnů, psala jsme si asi 6-8, na rande byla se 3 a prostě s přítelem to bylo naprosto jiné. A jsme spolu přes rok a je to krásné víc než bych si dokázala představit…Není to o tom, že by byl nějak extra krásný proti jiným nebo by mě extra přitahoval. Je to takový zvláštní pocit, že jsi naprosto sama sebou a nepřemýšlí co říct, vše jde nějak přirozeně…Fakt bych to každému přála zažít…a i kdyby nám to časem nevyšlo…stálo to za to ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.2.26 17:11

@Kryptozoo spíš se fakt vojim, že to pro něho bylo až moc, ale na druhou stranu, kdyby nechtěl tak mě přece na rozloučenou neobejme

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.2.26 17:13

Neřeš pořád to odejmutí. Asi se tak vítá a loučí.
Klidně mu napiš, ale ne kvůli odejmutí.

• Citovat
  • Upravit
Velryba černá
1.2.26 17:13

Tak je asi lepší vědět, na čem jsem.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.2.26 17:14

Kolik je ti let a kdy bylo to rande? Už jsem se ptala a neodpověděla jsi.

• Citovat
  • Upravit
8531
1.2.26 17:20

Obejmout tě mohl jen ze zdvořilosti, zase bych v tom neviděla hned něco extra. Vůbec, neřeš obejmuti, to je tady fakt to poslední ;) napiš mu a budeš modřejší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3169
1.2.26 17:24

A to jsi vždy tak šíleně nervózní? zas si říkám, že kdyby ti s ním bylo tak fajn, jak píšeš, nervozita by přece přirozeně opadla sama…, ne..? :think: :nevim:

Jinak, najevo bych tedy nějakým způsobem ještě zájem dala, ale pokud by ho měl i on, už by se ozval.. Kdy jste to rande měli..? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.2.26 17:25

Kamarád je taky velice kontaktní. Obama všechny. S každým se tak vítá i loučí. Pokud by to neudělal musel by ho dotyčný opravdu vytočit, být velice nesympatický.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.2.26 17:36

@Zwetta Rande bylo včera. No právě, na jednu stranu vím, že jsem se nechovala úplně vhodně a on si mohl myslet že nemám zájem, na druhou stranu kdyby ho on opravdu měl, tak se ozve sám

• Citovat
  • Upravit
535
1.2.26 17:41

Jak uz tu nademnou nekdo napsal, napis mu pravdu, a potom uvidis… ale ne kazdy chlap na takove zacatky ma - odradi ho to… ale ve zpravach ti psal, ze je otevreny tve introverzi… ale aby si to nespletl s nezajmem, no :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí