Zkazila jsem rande a nevím, zda mu mám napsat nebo čekat

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Velryba černá
1.2.26 16:35

Podle mě si normálně myslí, že ti s ním nebylo hezky.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.2.26 16:39

@Velryba černá ale co teď s tím? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Velryba černá
1.2.26 16:40
@Anonymní píše: Více

Jestli mu chceš napsat, tak to udělej, beztak ti to bude pořád strašit v hlavě.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.2.26 16:42

@Velryba černá vůbec ale nevím jak to podat, abych ho to neodradilo úplně. Zas si ale říkám, že kdyby nechtěl tak mě na konci neobejme

• Citovat
  • Upravit
2091
1.2.26 16:44

Jasně vím proč, ale jak jsi to utla? A jak je to dlouho co rande bylo a on se neozval. Věř, že i ten chlap je nejistý a čeká, jestli se ti líbí…? Já bych prostě chlapovi, který nenapíše sám nepsala sama. Ale jestli má důvod si myslet, že on se nelíbí tobě je to zase jiné…
Já jsem třeba příteli na prvním rande na rozloučenou dala pusu, žádné líbání, ale prostě jen pusu, protože už jsme si skoro měsíc hezky psali, bylo mi krásně, bylo to přirozené hezké, pozval mě na večeři, přinesl růži, plánoval divadlo (= dal najevo, že chce další rande), chtěl mě doprovodit domů…prostě mě to nějak napadlo jako projev toho „že je mi dobře, že se mi líbí, že děkuju za večer, kytku…“, no a 2 hodiny než napsal (než dojel domů) jsem přemýšlela, jestli to nebylo špatně, že to asi bylo blbé a moc…No a naopak je to jeden z okamžiků, který oba budeme mít jako jednu z nejdůležitějších a nejhezčích…
Třeba naopak tvoji upřímnost a přiznání nervozity ocení…Prostě dělej to co cítíš…
Vždycky je v tom nervozita, nejistota…A když je někdo tak seběvědomý, že je mu to jedno úplně…tak tro nebývá dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Velryba černá
1.2.26 16:47

Tak v tom ti těžko někdo poradí. Jen ti říkám, že pokud přes psaní jsi byla veselá, energická a pak mu na rande dorazil úzkostný uzlík, který od něj po hodině pláchnul, je nejspíš zmatený. Úplně nevím, co přesně poradit, mně se chlapi po schůzce vždycky nějak ozvali.
Tak se ho zeptej, jestli má zájem o další schůzku nebo ne.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.2.26 16:47

@pisisvori řekla jsem, že už si nic dalšího nechci objednavat, zaplatil, venku jsme se rozloučili, on mě obejmul a šla jsme si každý po svém.

• Citovat
  • Upravit
36219
1.2.26 16:48

Napiš něco v tom smyslu, že ti nebylo dobře a jestli by chtěl zkusit si dál psát nebo se znovu sejít. Přinejhorším napíše, že ne, nebo vůbec :nevim: Nic horšího se nestane

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.2.26 16:49

Asi záleží na tom jakým způsobem se to rande ukončilo :roll:. Jestli máš pocit, že by to mohlo být na podruhý lepší tak mu napiš! Můžeš se zeptat na něco. Nevím, jestli už dodělal, dočetl, viděl. Nebo naopak ty, že si viděla něco co on. Nevím jak jste byli naladění. Úzkostnou poruchu nemám. Takže bych se zeptala jestli náhodou nepůjde s partou do clubu třeba. Že ty tam budeš.
Možná postačí obyčejné ahoj, jak ses dneska měl. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.2.26 16:49

@Velryba černá ani přes ty zprávy jsem tak asi nepusobila, poznal na mě, že jsem spíš introvert, dělal si i legraci z toho, že mu dá zabrat mě rozmluvit

• Citovat
  • Upravit
Velryba černá
1.2.26 16:50

No jo, když ono to pak při osobním setkání může působit hůř.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.2.26 16:52

@Velryba černá působilo to o dost hůř, celou dobu jsem byla jak na trní :zed:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.2.26 16:53

A z čeho?

• Citovat
  • Upravit
Velryba černá
1.2.26 16:54

Zkus si to představit z jeho pohledu. Jaký dojem bys z někoho takového měla? To není o sebeobviňování, jen si uvědomit, jaké pocity to mohlo vyvolat v něm.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.2.26 16:54

Úplně se mi vybavily rande, kde jsem musela táhnout konverzaci a byla z toho uplně vyšťavená. Máte společné zájmy? Druhé rande zkuste něco podniknout, ať máte víc společných témat k hovoru.
Otázka je, zda se mu do toho bude chtít.
Kdy to rande bylo?
A ještě měla jsi už nějaký vztah? Dokážeš se v přítomnosti partnera pak více uvolnit? Jak dlouho ti to trvalo posledně?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky