Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
Šmarja, nech to být.
Chápu, že dopisování v tobě něco vyvolalo, my ženy to tak míváme, ale schůzka se nepovedla.
Napsala jsi mu, on odepsal, že nechce pokračovat (jinak řečeno), tak se v tom přestaň šťourat a jdi o dům dál.
Vždyť ti jasné napsal, že v tom šanci nebudu, jen mu proboha znova nepiš. To už by bylo opravdu dolejzání a to snad nechceš.
@pisisvori píše: Více
No já mám zase zkušenost, že se mi přítel bál napsat hned druhý den po výměně čísel, aby to nebylo moc brzy, aby nebyl moc vlezlý… No já to vzala do vlastních rukou, protože se mi číslo neuložilo. Tak jsem za ním rovnou zašla a on mě zase doprovodil domů
Ale je pravda, že pak už psal první často. A občas zase já, protože jsem v době seznámení vstávala dříve, tak jsem mu přála dobré ráno, ale to už je o něčem jiném. Jen si myslím, že ne vždy musí být pravidlo, že kdo má zájem, musí napsat hned první ![]()
No já si to myslela, už podle tvých zpráv, že se v tom budeš furt vrtat. Mám takovou obsesiivní kamarádku. Vždy se zacyklila na nějakém chlapovi a řešila a řešila a furt sama i ve 40.
Ale my jsme tady psaly, ze jako u vseho mohou byt vyjimky, ale jsou to fakt vyjimky:).
@Justin Case píše: Více
No a?
ja jsem nepsala, ze jsi na chlapce
![]()
Napsal, že vedle sebe potřebuje spíše někoho jiného. Myslím, že tím to uzavřené je. To bys ho musela prosit, aby ti dal druhou šanci a věnoval ti ještě jedno rande. A to udělat nechceš. Tak jak by to mohlo mít šanci? I kdybyste se sešli znovu, byla bys stejná jako při komunikaci přes zprávy, nebo bys zase byla nervózní? ![]()
@syslomil píše: Více
A hlavně to nemusí být jen povaha, ale i vzhled, jen to napsal slušně a ohleduplně
Vždyť ti zcela jasně napsal, že nemá zájem, jenom hezky
měl ti snad raději napsat, že konverzace nestála za nic, ty jsi škaredá a už s tebou nechce mít nic společného?
@Semtex píše: Více
Souhlas, napsal to hezky, tím se vše u něj i ukončilo. Stejně by se to mělo ukončit i u zakladatelky. Ta se zřejmě zasekla v těch zprávách, kdy si “rozuměli”. Fakt bych to nekazila tím, že by chtěla další kontakt, setkání….radeji ať hleda dál, než aby se zasekla v minulosti
@Taktinevím píše: Více
Ta nejlepsi, protoze se drzim hesla Werichova “ kdyz se s bl….hadas vic jak dve minuty, uz se hadaji bl… dva”, takze toho se zasadne vzdy vyvaruji
.
Vím, že pro něj už to s největší pravděpodobností skončilo, ale zároveň z toho mám takový neuzavřený pocit. Určitě už mu nic psát nebudu, ale pořád se v tom vrtam a mám pocit že by to ještě šanci mít mohlo.
Zakl.