Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@dalmatinka 123 píše:
Presne..Taky mam ten pocit ze vsechno to spatny vetsina vidi az kdyz vidi jinej flek:D
Ja si zase myslim ze zacit si s kolegou nemuze prinest nic dobreho.Je jasny ze to bude rozvod..ze udrzet v utajeni to na vzdy nejde a v posledni rade kdyz to neklapne tak budes kazdej den chodit kolem toho debila..
Souhlasím. Těžko se utají vztah na společném pracovišti, zvláště pokud je zakladatelka do něj totálně zabouchlá. Jen si nadělá problémy.Zbytečně se neříká, co je v domě, není pro mě.
„Nas vztah nefunguje jiz cca 1.5roku…“
opravdu nefunguje, nebo je to jen tvoje výmluva?
Co od toho očekáváš?
Hledáš nového partnera ? Ale převozníci nefungují!
Chceš jen přežít stávající krizi, ale vztahu dáváš možná poslední ránu, jak jinak to může dopadnout než rozchodem.
Už jsi na stávající vztah rezignovala. Pak může být bokovka jen ztrátou času.
A na kecy, že se to dá utajit nevěř. Chování se vždy změní, vždy se najde nějaká dobrá duše … . Druhá možnost je, že je to stávajícímu partnerovi už jedno.
hmm zamilovanost může vnímání reality dost deformovat. příběhy o tom je zde plno. takže opatrně
Ok, tak si rozmlať rodinu, protože tě svrbí frnda. Ale pak sem nechoď bulet. ![]()
Že s manželem vztah nefunguje je sice zajímavé, ale neřekla si proč. A zda vůbec pracuješ/pracujete na nápravě. Teda vlastně počkej, teď už spravíš leda velké prd.
Já nechápu, proč se všechny baby zabouchnou do svého kolegy v práci. Kdyby ho potkaly někde na ulici nebo diksotéce, ani okem o něj nezavádí. Kdyby to byl jejich soused, řeknou mu jen „dobrý den“. Kdyby to byl známý, se kterým se chodí do hospody, nepřitahoval by je.
Ale stačí je zavřít do jedné budovy na dostatečně dlouhou dobu a je to naprostá tutovka, že se spolu časem vyspí. A je úplně jedno, jestli on je ženatej, nebo ne. Stačí jeden vánoční večírek, nebo teambuildingová akce, kde najednou zjistí, že se vlastně strašně milují.
Všechny moje bývalý přítelkyně dřív chodily s nějakým svým kolegou z práce. Jedna mě s kolegou z práce podvedla. A všechny pak brečely, protože po rozchodu s ním ho musely každý den potkávat práci. Vsechny příznaly, že zpětně netuší, co na něm viděly. Až si potom nabrnkl další jejich kolegyni, tak to bylo teprv peklo.
A to nemluvím o tom, že každého dalšího potencionálního přítele spolehlivě odradí věta „pracuji se svým ex“.
Já už si začínám myslet, že je to pozůstatek nějakýho pudu z doby, kdy lidé žili ještě v tlupách. Žena se podívá na svých deset kolegů (členů kmene) a řekne si: Tenhle je moc starej, tenhle tlustej, tamten zase nesnesitelnej, dále pak ošklivej, hloupej, malej, trapnej, chudej a línej. A zbývá jeden, kterej se „jakž takž“ dá (chápej jako podobný věk, normální postava a vystupování). A po nějaký době je pro ni ten „jakž takž“ najednou úžasnej a dokonalej.
No, asi se budu při seznamování s dívkami radši ptát, jestli pracují v ženském, nebo smíšeném kolektivu.
@Tomkins ja uz sem teda nejaky cas doma,ale pracovala sem prevazne v muzskem kolektivu navic ve spolecnosti kam chodili nakupovat a jinak obchodovat jen muzi a muzu ti odprisahnout ze i kdyz me nahaneli a poslouchala sem same krasne veci tak nikdy me ani na vterinu (tak mozna na vterinu jo) nenapadlo si z nekym neco zacit
.Brala sem je jako zvedac sebevedomi,jako kamarady,obcas vyuzila ze za me neco udelali nebo neco dovezli,ale nevosedlala sem si ani jednoho ![]()
Myslim ze normalni zena dokaze predem videt co se muze vsechno stat kdyz to neklapne a u sousedu vzdy vypada trava zelenejsi:) ale neni to tak..
Ano je to jenom o sukani s pritelem nejsem pouze sdilime domactnost nic vice. City do toho tolik tahat nechci..moc se prave neuvidime od dubna protoze budeme chodit proti sobe…
@Anonymní píše:
Ano je to jenom o sukani s pritelem nejsem pouze sdilime domactnost nic vice. City do toho tolik tahat nechci..moc se prave neuvidime od dubna protoze budeme chodit proti sobe…
No a proč to teda chceš tajit? Proč to s přítelem doma neukončíš?
@Lama Lama píše:
No a proč to teda chceš tajit? Proč to s přítelem doma neukončíš?
Já myslim, že spíš myslela jak to utajit v práci, aby nebyly pak drby a ostatní kolegové je pak neprobírali u oběda?…ale to neměla rozvádět dál to, že je vdaná bla bla… ![]()
@Tuco píše:
Já myslim, že spíš myslela jak to utajit v práci, aby nebyly pak drby a ostatní kolegové je pak neprobírali u oběda?…ale to neměla rozvádět dál to, že je vdaná bla bla…
@Lama Lama píše:Hele, jestli je zabouchlá, tak je krávovina to táhnout na obě strany, se budou trápit všichni zůčastnění. Jestli je nespokojená v manželství a chce to řešit šu.ka bokem, tak je největší krávovina píchat s kolegou. Tak jestli chce kolegu, tak at to ukončí s manželem a nemusí vymejšlet vylomeniny, jak utajit neutajitelné.
Psala, že chce jen šukat.
Teda já nevím jestli se to vylučuje nebo ne, po pár týdnech na e-mimču už se ničemu nedivím. ![]()
@Lexter píše:
Psala, že chce jen šukat.Teda já nevím jestli se to vylučuje nebo ne, po pár týdnech na e-mimču už se ničemu nedivím.
Tak jestli chce jen sukat, tak ať si najde nabíječe, co bydlí ve vedlejším městě a jinak s ní nemá nic společný ho. Nijak si nevypisujou, sraz každý úterý v 15:0p na jednom místě, vrznou si a domů…
Jsem taky neverna a mam dite. Ale s manzelem nechci byt z jinych duvodu nez je milenec. To je jen tresnicka. Tak si to poradne rozmysli, jestli chces byt s milencem i za cenu ze se na tebe po rozchodu se soucasnym vykasle. Protoze je to dost mozne.