Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Nevim jak nazvat tema ale potrebuji to ze sebe dostat…
Pracuji v urcite firme uz delsi dobou…a dost dlouho se mi libi kolega. V nedeli jsme o sobe zjistily ze se navzajem pritahujem. Piseme si a dost i hodne intimně…v praci na sebe koukame smejem se a obcas prohodime par slov. Ted mame oba dovolenou…v pondeli zaciname znova v praci makat. Jde o to ze chceme aby to bylo tajny…nikdo nic nevedel a netusil.
Doma mam skolkove dite a otec od zari nefunguje. Nas vztah nefunguje jiz cca 1.5roku…jsme spolu ze zvyku a male a to nechci. Po kolegovi silim desne a on po me take. Jak jste zvladly udrzet emice v praci aby nikdo nic nepoznal?Prožil nikdo z vas to same??? Chovam se jak pubertacka. Ale nemuzu si pomoc.
Anonymně protoze plno lidi me tu zna…
s kolegou to prece neni nevera,
dnes se tomu rika odborne „team building“,
jestli se nepletu
Proc tajne? Rozejdi se s pritelem a uzivej s kolegou. Ale to chce mit charakter.
@karkarka píše:
Proc tajne? Rozejdi se s pritelem a uzivej s kolegou. Ale to chce mit charakter.
Nekdo by Ti rekl,ze mit charakter znamena zustat s detmi a rodinou
…
Podobnou věc zažíváme v blízkém okolí. Ženská zblba začala si s kolegou a odešla od rodiny. Víš jak to dopadlo. Dítě je absolutně v háji, jenže ono je si těžké připustit, že jako matka máš v první řadě myslet na své dítě a až poté na sebe… Nu což veselé kupředu, jen hledej kvalitního psychologa pro dítě. Anonym nebo smazat.
Kolega je ženatý nebo svobodný?
Píšeš, že po něm strašně toužíš a že Ti doma vztah nefunguje, že chcete, aby vztah zůstal v tajnosti.
Pokud je on bez závazků a chce vztah v tajnosti, tak to znamená pouze jediné.
Buď se tomu přizpůsobit nebo jdi od toho.
Kdysi jsem spala s kolegou. Nebyla to žádná láska, prostě jen chemie a šukání. Chce to jen odpustit si projevy náklonnosti do soukromí a prasknout to nemusí
@7.straka píše:
Kdysi jsem spala s kolegou. Nebyla to žádná láska, prostě jen chemie a šukání. Chce to jen odpustit si projevy náklonnosti do soukromí a prasknout to nemusí
Ano, tohle je krásné a vzrušující, ale zdà se, že tohle zakladatelce nestačí, že chce něco víc nebo je to jen můj pocit?
Moje žena si taky začala s kolegou. Trvalo to tam dost dlouho, doma jsem viděl, jak jí strašně vadím, začala na mě být úplně alergická. A pak když se to provalilo a začali jsme řešit rozvod, tak se na ní ten její vykašlal a našel si jinou. Jsme rozvedení, bez dětí, ex žena bydlí sama, nikoho nemá, je jí 40 let a údajně nedávno před kamarádkou prohlásila, že si skrz postel trochu pokazila život. Byli jsme spolu 22. let.
Tak hlavně, aby Ti to za to stálo.
Příspěvek upraven 14.03.19 v 07:28
Proč si k té myšlence, že zůstat s chlapem kvůli zvyku a dítěti není správné až když máš novou větev? Odešla by jsi, ikdyby nebyl novej nabíječ?
Chlapi zahejbaj, tak proc by nemohli i zensky. Zkus to a uvidis, bacha aby ses nezabouchla…
@Micaella22 píše:
Chlapi zahejbaj, tak proc by nemohli i zensky. Zkus to a uvidis, bacha aby ses nezabouchla…
@Lama Lama píše:
Proč si k té myšlence, že zůstat s chlapem kvůli zvyku a dítěti není správné až když máš novou větev? Odešla by jsi, ikdyby nebyl novej nabíječ?
Presne..Taky mam ten pocit ze vsechno to spatny vetsina vidi az kdyz vidi jinej flek:D
Ja si zase myslim ze zacit si s kolegou nemuze prinest nic dobreho.Je jasny ze to bude rozvod..ze udrzet v utajeni to na vzdy nejde a v posledni rade kdyz to neklapne tak budes kazdej den chodit kolem toho debila..
@Anonymní píše:
Pracuji v urcite firme uz delsi dobou…a dost dlouho se mi libi kolega. V nedeli jsme o sobe zjistily ze se navzajem pritahujem. Piseme si a dost i hodne intimně…v praci na sebe koukame smejem se a obcas prohodime par slov. Ted mame oba dovolenou…v pondeli zaciname znova v praci makat. Jde o to ze chceme aby to bylo tajny…nikdo nic nevedel a netusil.
Doma mam skolkove dite a otec od zari nefunguje. Nas vztah nefunguje jiz cca 1.5roku…jsme spolu ze zvyku a male a to nechci. Po kolegovi silim desne a on po me take. Jak jste zvladly udrzet emice v praci aby nikdo nic nepoznal?Prožil nikdo z vas to same??? Chovam se jak pubertacka. Ale nemuzu si pomoc.
A hlavně - proboha nebuď z toho tak vypytlená
Tímto stylem se prozradíš. Vyspěte se spolu, klidně i vícekrát, ale žádnej vztah a podle toho se chovej.
Doma mam skolkove dite a otec od zari nefunguje. Nas vztah nefunguje jiz cca 1.5roku…jsme spolu ze zvyku a male a to nechci. Po kolegovi silim desne a on po me take. Jak jste zvladly udrzet emice v praci aby nikdo nic nepoznal?
Prožil nikdo z vas to same??? Chovam se jak pubertacka. Ale nemuzu si pomoc.