Byla jsem nevěrná s kolegou

Anonymní
14.3.19 00:42

Nevera s kolegou

Nevim jak nazvat tema ale potrebuji to ze sebe dostat…
Pracuji v urcite firme uz delsi dobou…a dost dlouho se mi libi kolega. V nedeli jsme o sobe zjistily ze se navzajem pritahujem. Piseme si a dost i hodne intimně…v praci na sebe koukame smejem se a obcas prohodime par slov. Ted mame oba dovolenou…v pondeli zaciname znova v praci makat. Jde o to ze chceme aby to bylo tajny…nikdo nic nevedel a netusil.
Doma mam skolkove dite a otec od zari nefunguje. Nas vztah nefunguje jiz cca 1.5roku…jsme spolu ze zvyku a male a to nechci. Po kolegovi silim desne a on po me take. Jak jste zvladly udrzet emice v praci aby nikdo nic nepoznal?

Prožil nikdo z vas to same??? Chovam se jak pubertacka. Ale nemuzu si pomoc.
Anonymně protoze plno lidi me tu zna…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8285
14.3.19 01:01
@Anonymní píše:
Pracuji v urcite firme uz delsi dobou…a dost dlouho se mi libi kolega. V nedeli jsme o sobe zjistily ze se navzajem pritahujem. Piseme si a dost i hodne intimně…v praci na sebe koukame smejem se a obcas prohodime par slov. Ted mame oba dovolenou…v pondeli zaciname znova v praci makat. Jde o to ze chceme aby to bylo tajny…nikdo nic nevedel a netusil.
Doma mam skolkove dite a otec od zari nefunguje. Nas vztah nefunguje jiz cca 1.5roku…jsme spolu ze zvyku a male a to nechci. Po kolegovi silim desne a on po me take. Jak jste zvladly udrzet emice v praci aby nikdo nic nepoznal?Prožil nikdo z vas to same??? Chovam se jak pubertacka. Ale nemuzu si pomoc.
Anonymně protoze plno lidi me tu zna…

s kolegou to prece neni nevera,
dnes se tomu rika odborne „team building“,
jestli se nepletu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.3.19 05:30
:mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
15137
14.3.19 05:54

Proc tajne? Rozejdi se s pritelem a uzivej s kolegou. Ale to chce mit charakter.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3248
14.3.19 05:58
@karkarka píše:
Proc tajne? Rozejdi se s pritelem a uzivej s kolegou. Ale to chce mit charakter.

Nekdo by Ti rekl,ze mit charakter znamena zustat s detmi a rodinou :nevim: …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.3.19 06:40

Podobnou věc zažíváme v blízkém okolí. Ženská zblba začala si s kolegou a odešla od rodiny. Víš jak to dopadlo. Dítě je absolutně v háji, jenže ono je si těžké připustit, že jako matka máš v první řadě myslet na své dítě a až poté na sebe… Nu což veselé kupředu, jen hledej kvalitního psychologa pro dítě. Anonym nebo smazat.

• Citovat
  • Upravit
Klopotkova
14.3.19 06:46

Kolega je ženatý nebo svobodný?
Píšeš, že po něm strašně toužíš a že Ti doma vztah nefunguje, že chcete, aby vztah zůstal v tajnosti.
Pokud je on bez závazků a chce vztah v tajnosti, tak to znamená pouze jediné.
Buď se tomu přizpůsobit nebo jdi od toho.

• Citovat
  • Upravit
1351
14.3.19 06:47

Kdysi jsem spala s kolegou. Nebyla to žádná láska, prostě jen chemie a šukání. Chce to jen odpustit si projevy náklonnosti do soukromí a prasknout to nemusí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
14.3.19 06:51
@7.straka píše:
Kdysi jsem spala s kolegou. Nebyla to žádná láska, prostě jen chemie a šukání. Chce to jen odpustit si projevy náklonnosti do soukromí a prasknout to nemusí

Ano, tohle je krásné a vzrušující, ale zdà se, že tohle zakladatelce nestačí, že chce něco víc nebo je to jen můj pocit?

• Citovat
  • Upravit
14.3.19 06:55

Moje žena si taky začala s kolegou. Trvalo to tam dost dlouho, doma jsem viděl, jak jí strašně vadím, začala na mě být úplně alergická. A pak když se to provalilo a začali jsme řešit rozvod, tak se na ní ten její vykašlal a našel si jinou. Jsme rozvedení, bez dětí, ex žena bydlí sama, nikoho nemá, je jí 40 let a údajně nedávno před kamarádkou prohlásila, že si skrz postel trochu pokazila život. Byli jsme spolu 22. let.
Tak hlavně, aby Ti to za to stálo.

Příspěvek upraven 14.03.19 v 07:28

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
14.3.19 07:01

Proč si k té myšlence, že zůstat s chlapem kvůli zvyku a dítěti není správné až když máš novou větev? Odešla by jsi, ikdyby nebyl novej nabíječ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3023
14.3.19 07:03

Chlapi zahejbaj, tak proc by nemohli i zensky. Zkus to a uvidis, bacha aby ses nezabouchla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
14.3.19 07:20
@Micaella22 píše:
Chlapi zahejbaj, tak proc by nemohli i zensky. Zkus to a uvidis, bacha aby ses nezabouchla…
:roll: dyt už je. Spis aby ji nezbounul. :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
14.3.19 07:34
@Lama Lama píše:
Proč si k té myšlence, že zůstat s chlapem kvůli zvyku a dítěti není správné až když máš novou větev? Odešla by jsi, ikdyby nebyl novej nabíječ?

Presne..Taky mam ten pocit ze vsechno to spatny vetsina vidi az kdyz vidi jinej flek:D
Ja si zase myslim ze zacit si s kolegou nemuze prinest nic dobreho.Je jasny ze to bude rozvod..ze udrzet v utajeni to na vzdy nejde a v posledni rade kdyz to neklapne tak budes kazdej den chodit kolem toho debila..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27281
14.3.19 07:56
@Anonymní píše:
Doma mam skolkove dite a otec od zari nefunguje. Nas vztah nefunguje jiz cca 1.5roku…jsme spolu ze zvyku a male a to nechci. Po kolegovi silim desne a on po me take. Jak jste zvladly udrzet emice v praci aby nikdo nic nepoznal?Prožil nikdo z vas to same??? Chovam se jak pubertacka. Ale nemuzu si pomoc.
Anonymně protoze plno lidi me tu zna…
  1. Maž konverzace
  2. Nemějte na sebe narážky před ostatními
  3. Vždy když se budete chtít sejít tak měj neprůstřelné alibi
  4. Jsi ženská, budeš to chtít někomu říct - svěř se jedné spolehlivé kamarádce, která ti občas i to alibi může dělat
  5. Dávej si megapozor aby vás nikdo nikde společně neviděl
  6. Vykašli se na randíčka a nějaká dostaveníčka - pustej sex a domu, žádný kecičky okolo
  7. Pokud se neplánuješ rozvádět tak do toho netahej city, buď dospělá

A hlavně - proboha nebuď z toho tak vypytlená :roll: Tímto stylem se prozradíš. Vyspěte se spolu, klidně i vícekrát, ale žádnej vztah a podle toho se chovej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí