Nevěrný a já těhotná

11
23.8.11 12:11

Nevěrný a já těhotná

Ahoj,
než jako diskuzi bych tohle nazvala zpověď. Jsme spolu s přítelem cca 5 let, i když jsme to neplánovali tak jsem nyní těhotná, přesněji v 8 měsíci. Ze začátku to byl šok, ale ani nás nenapadlo to dát pryč, věděli jsme, že to zvládnem a to i finančně. Pár měsíců co jsem zjistila, že jsem těhota šlo vše dobře, ale v dubnu přišel přítel domu s tím, že si už nerozumíme, že nemáme nic společného atd… podotýkam, že jsme měli hezky vztah, za celou dobu co jsme byli spolu jsme si měli stále co říct, ale nyní chápu proč to tehdy říkal… Nic méně, jsme si začali hledat větší byt, abych mimi mělo svůj pokoj a my také, na tu debatu jsme uplně zapoměli. Kdybych nepřišla na tu strašnou věc, myslela bych si, že máme vztah co nám může každý závidět, ale až do minulé neděle… Přišla jsme mu na nevěru, nezbývalo mu nic jiného, než se přiznat… nebyl to románek na jednu noc, ale on i ona se do sebe zamilovali… V tu ránu se mi zhroutil svět, nečekala jsem to, je to strašný šok. Seznámili se náhodně v dubnu, pak si občas napsali, často si volali, sešli se a zamilovali se… Hned v pondělí mi řekl, že je rád, že jsem na to přisla, že má duvod to skončil, a tak i udělala, prý!! Hned na druhý den sem ho nachytala jak si volají, prý o nic nešlo, že to chtěli jen dořešit, ale není to tak. Ona mu prý neustále píše, ale on se prý ovláda ji nepsat. Kdybych nebyla těhotná tak ho nakopu do prdele, vybrečím se a čau. Ale teď?? Čekáme chlapečka, přítel sám nikdy nepoznal otce… což je asi důvod proč semnou chce zustat… ale aby semnou byl jen z litosti, co když to neskončilo?? Jsem z nervama uplně nadně, nejím, nespím, zhubla jsem 4kg za ten týden. Snažím se soustředit na malé, ale nejde to… pořád se mi hlavou honí myšlenky…Nevím zda mu to dokážu odpustit, flirt ano, ale tohle se přejít nedá.. :cry: Nechci zustat sama, i přes to ho miluji, ale bojí se, že za nějáky čas mu začne chybět a vráti se k ní. Pokud někdo máte takovouhle zkušenost tak napište, člověk se musí rozhodnout sám, ale rád si přečte názor jiných…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
399
23.8.11 12:34

Tak to je mi tě holka moc líto. Těžko říct, jak by se kdo zachoval. Já bych to určitě nevydejchala, protože když už jsou v tom city, tak je to vážný, žádnej sex, ale láska!!! :-( Jak mu chceš dál věřit? Píšeš, že ho pořád miluješ. Víš, klidně mu dej ještě šanci,ale moc si od něj neslibuj, když ti tohle dokázal udělat ve chvíli, kdy jsi těhotná. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.8.11 12:50

Týýýjo…tak to teda ufff! to je situace na pytel! ale řeknu Ti svůj zážitek s bývalým partnerem a třeba si z toho něco vybereš. byli jsme spolu 9 let, krásnej vztah…jen on nikdy neuměl bý zcela věrný…ale vždy šlo „jen o flirt“ jednou a dost a byl rád, že má mě. bohužel v době, kdy jsme měli trochu krizi kvůli snažení o mimi…tak někoho potkal…zamilovali se oba. oba se to snažili skončit…ale nešlo to…bojovala jsem o něj půl roku a nemělo to smysl…furt mi tvrdil, že to není vztah, že je to zas „jen flirt“…no s tímhle flirtem je už 5 let! bohužel tahle chemie je něco jiného, než chtíč!!

blbý je, že čekáte dítě…nicméně…znám chlapa, kterej se zachoval pro všechny strany asi nejlíp…taky se něco takovýho stalo a tak svý partnerce s dítětem nechal byt, na kterej platí on hypotéku a posílá jí peníze na malýho a za mylým chodí a je mu dobrým tátou, ale je stou, který patří jeho srdce a ona má tu svobodu najít taky lásku a ne žít ve vztahu, kde jí někdo nemiluje a miluje někoho jiného…ono mezi námi to taky zrovna není dobrý příklad pro dítě… :think:

každopádně si nedovedu představit tohle prožívat v tom hormonálním rozpoležení…já tohle prožila sice taky pod hormonama…ale těma co se píchaj při IVF a nebyl to žádnej med…takže posílám hodně síly…drž se apřeju ať to dopadne nejlíp pro Tebe i prcka!! :hug:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.8.11 12:55

Co bych udělala???
tak hlavně bych nedávala jeho příjmení malému,pokud nejste maželé.....
Nikdy nevíš,jak to dopadne´a jestli pak nebudeš sama s prcekm,co nebude mít ani tvé jméno.
Miluješ ho…dej mu jasná pravidla…žádný kontakt s ní
Sedněte si,promluvte si řekni mu cos napsala sem,že jestli je s tebou jen kvili tomu,aby nebyla malej bez táty,že to ti prostě nestačí,že ho miluješ,ale že to bez něj zvládneš.....a věř tomu,že kdyby došlo na rozchod,že to opravdu zvládneš.
Těš se na miminko,to je to nejdůležitější,co ted máš :srdce:
Je mi strašně líto,co prožíváš,ale mysli ted hlavně na drobečka co nosíš.

• Citovat
  • Upravit
2673
23.8.11 12:59

Je mi tě moc líto :-( Já se v životě řídím heslem Udělal to jednou udělá zas.A je to prostě tak.S mojí povahou bych ho poslala do pr…Věděl že ty si doma těhotná,a chodil jinam,to je hnus teda.Mám kamarádku prožili skoro to samé,odešla od něj,byla s malou chvíli sama a po půl roce si našla přítele.Ten se k ní choval moc hezky,malou měl jako by byla jeho a vzali se.Pak jen děkovala,že jsme ji každý radil aby odešla.Vím že to je těžký,hlavně ať si i s miminkem v pořádku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31744
23.8.11 13:02

Tak tohle mě tak moc mrzí a úplně mě zamrazilo.Tohle si nezaslouží,žádná maminka-ani nikdo jiný.Tyhle lži,tohle podvádění už mezi vámi zůstane napořád,už mu nikdy nebudeš věřit.Být spolu jen kvůli dětem je holý nerozum,dětičky to vycítí,že maminka je nešťasná :-(
Toho tvýho chlapa bych umlátila,zmetka jednoho.Nezlob se,ale co je to za charakter,když ti tohle udělá když máš prožívat to nejkrásnější období???
Buď o něj bojuj,ale připrav se na nejhorší-jak už tu holky psaly,udělá jednou udělá zas,nebo se na něj vykašli a třeba začne bojovat on o tebe.
Ach jo,fakt ho dostat pod ruku.Ale i jí,mrchu jednu.Nebo jí snad neřekl,že jste v očekávání???
Moc držím pěsti,abys to ustála ty i miminko ve zdraví

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
23.8.11 13:07

Posledni dobou je to snad treti pribeh, kde byla podvadena tehotna zena. To se ti chlapi zblaznili nebo uz stoji za velky kulovy? Do pr*ele, maji ji byt velkou oporou a ne smacet pytlik jinde. Mam vztek za to jak se chovaji a cim dal vic si myslim, ze je v plno pripadech lepsi, kdyz zenska zije s kamoskou a ne s takovyma pitomcema jako nektery chlapi jsou :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Neprihlasena Jaruna
23.8.11 13:08
Anonymní píše:
Co bych udělala???
Nikdy nevíš,jak to dopadne´a jestli pak nebudeš sama s prcekm,co nebude mít ani tvé jméno.
Sedněte si,promluvte si řekni mu cos napsala sem,že jestli je s tebou jen kvili tomu,aby nebyla malej bez táty,že to ti prostě nestačí,že ho miluješ,ale že to bez něj zvládneš.....a věř tomu,že kdyby došlo na rozchod,že to opravdu zvládneš.
Je mi strašně líto,co prožíváš,ale mysli ted hlavně na drobečka co nosíš.

Jezisi,to je zase rada :roll: ,nedat prijmeni po otci.A proc jako ne?Co je na tom spatneho,nebo divneho,ze bude mit dite jine prijmeni,nez matka?Tak snad ma otce ne?Ale platit alimenty,to ano,ze?K takove ubohosti bych se nikdy nesnizila,prijde mi to,jak naschval.
Jinak je mi to moc lito,jak pises,stejne se budes muset rozhodnout sama,ale ja bych s nim nebyla,nesouperila s jinou o lasku chlapa,to ani nejde,kdyz uz je do te druhe zamilovany,prijde mi to zbytecna ztrata casu.Pokud se s ni nebude stykat,treba to zkusi,bude to pro vas jeste horsi,bude po ni touzit jeste vic,bude se mu styskat a mezi vama budou akorat hadky.
Pises,ze pritel nepoznal otce,ale to neznamena prece,ze pokud spolu nebudete,ze on za ditetem chodit nebude…vzdyt si ho normalne muze snad brat.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.8.11 13:09

věř že v tom nejsi sama a je nás hodně. Já to nezažila naštěstí s v těhu ale problémy začaly po porodu a postupně se to stupňovalo. S tím rozdílem že můj drahý zatloukal a obracel vše proti mě až jsem si jednu dobu myslela, že jsem ta špatná opravdu já. To do té doby než jsem na to přišla, že má milenku a tu miluje. Chtěl od nás odejít, odešel na týden a pak přišel zpět. Momentálně bojuji dál, ale jak to dopadne nedokážu říct. Několikrát už mě zklamal, hlavně svým nevyzrálým přístupem k věci a tím jak on ze sebe dělá chudáčka. Nehledě na to že po tom, co to údajně ukončil, jsem přišla na to že se stejně viděli. Dle jeho slov nezávazně, jen na pokec, ale to mu už teď bohužel nedokážu věřit.

Poradím ti asi jediné - okamžitě zajdi do manželské poradny, jsou tam psychologové kteří ti moc pomůžu už i kvůli tomu maličkému v bříšku. Pokud to půjde dotáhni tam i jeho. Zbytek už bude jen na vás dvou. A drž se je to pekelné období. Sama jsem se těšila jak prožiju krásnou mateřskou a téměř celé tři roky něco neustále řeším až mi to kalí ten krásný pocit z mojí vyrůstající dcery.

Drž se. :hug: :hug: :hug:

• Citovat
  • Upravit
31744
23.8.11 13:18

Já bych po něm taky nedala jméno-proč???jen proto,že je to jeho otec?Já jsem přece matka a má právo mít i jméno po mě.A předejdeš případným nedorozuměním ve školce,u doktora a podobně-nebudou tě oslovovat jiným příjmením.Podle mě je to DOBRÁ rada.Pokud zůstane sama bez něj,ale i teď dokud se to nevyřeší,jméno po mě.A pokud se uklidní situace,není nic lehčího zajít na matriku.A naschvály?Pokud to tak bereš,tak já bych byla svině neskutečná.Ať si to paňáček vyžere až do dna

Neprihlasena Jaruna píše:
Anonymní píše:
Co bych udělala???
Je mi strašně líto,co prožíváš,ale mysli ted hlavně na drobečka co nosíš.
Jezisi,to je zase rada :roll: ,nedat prijmeni po otci.A proc jako ne?Co je na tom spatneho,nebo divneho,ze bude mit dite jine prijmeni,nez matka?Tak snad ma otce ne?Ale platit alimenty,to ano,ze?K takove ubohosti bych se nikdy nesnizila,prijde mi to,jak naschval.
Jinak je mi to moc lito,jak pises,stejne se budes muset rozhodnout sama,ale ja bych s nim nebyla,nesouperila s jinou o lasku chlapa,to ani nejde,kdyz uz je do te druhe zamilovany,prijde mi to zbytecna ztrata casu.Pokud se s ni nebude stykat,treba to zkusi,bude to pro vas jeste horsi,bude po ni touzit jeste vic,bude se mu styskat a mezi vama budou akorat hadky.
Pises,ze pritel nepoznal otce,ale to neznamena prece,ze pokud spolu nebudete,ze on za ditetem chodit nebude…vzdyt si ho normalne muze snad brat.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.8.11 13:20

Jaruno…můj názor…
co je na tom ubohého???že se bude syn jmenovat jako máma???????
Která s ním třeba zůstane sama????
tím nechci říct,že to tak dopadne.....moc bych jim přála,aby se to srovnalo.
Mám kamarádku,co jí chlap opustil po porodu…všude s ním chodí sama a všude vyvětluje..joo jmenuje se tak a tak,ale ano,je můj…
Je z toho ted smutná protože „milenka“ jejího přítele brzy bude manželka a všichni 3 se budou jmenovat stejně…
A kamarádka ač matka dítěte se jmenuje jinak…

• Citovat
  • Upravit
10120
23.8.11 13:23

doprčic…co se to poslední dobou děje? Proč ti chlapi hledají pořád nějaká dobrodružství…mi přijde, že je to pro ně pak už zajetý stereotyp a oni se snad bojí, že už neprožijí něco adrenalinového…chjo… :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
23.8.11 13:29

Ona ví, že jsem těhotná, dokonce udělala ,,gesto,, ať zůstane semnou, že si na triko neveme, že dítě bude vyrůstat bez otce. To snad čeká, že jí za to poděkuju, to si měla uvědomit dříve, né až se to provalilo. Nechápu jak se ona ze sebe nemlže poblít, přeju ji, aby se jí stalo to samé, až bude těhotná, aby věděla, jak se cítím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Neprihlasena Jaruna
23.8.11 13:31

MARI a ANONYMNI,pokud to tak berete vy,prosim,je to kazdeho vec,ja bych se k tomu nesnizila.Pokud by se mnou partner byl,dam prijmeni po nem,pokud ne,dam po sobe,no to je jak v materske skolce,naschvaly,justy,no kazdy jsme jina povaha.Ja na naschvaly teda nejsem,jsem dospela a naschvalama se nic nikdy nevyresi,naopak,jen to bude situaci vzdy zhorsovat.
Proste se mi nelibi to,ze PRIJMENI nedam,ale ALIMENTY plat!!!
Jinak pro me jsou akorat neskutecne blaboly a musim se smat,kdyz slysim nebo ctu nazor:ze nekde nekomu budu vysvetlovat,ze dite ma jine prijmeni,nez ja.
Vzdyt je to dneska uz normalni,ja mam jine prijmeni,nez deti a nikdy v zivote se mi nestalo,ze by se me nekdo ptal proc to tak je,nebo ze by nekdo nevedel,jakym prijmenim me ma oslovit,nebo ze bych nekde neco mela vysvetlovat.Nikdy!Nikde ani pomalu nevedi,jak se doopravdy jmenuju,nikoho to zda se,ani nezajima,automaticky mi rikaji prijmenim,jako maji deti a vsude,jestli je to u dr.,ve skole,ve skolce a me to teda nevadi a nevadilo by mi to ani,kdyby jsem s otcem deti nebyla.

• Citovat
  • Upravit
926
23.8.11 13:31

Víš co, nejdůležitější je, co k Tobě cítí a jestli to mimčo opravdu chce. V každém případě nemá cenu o něj nějakým způsobem „bojovat“ … jen se tím budeš ponižovat a on bude vědět, že Tebe má vždycky jistou, a z dlouhodobého hlediska tyhle boje stejně končí rozchodem. Rozhodnout se musí on, bez Tvého přičinění. Ty mu jen v klidu řekni, že ho máš ráda, že mu odpouštíš (tedy, pokud to tak opravdu je a chceš ho zpět), ale on to musí rozseknout a buď odejít nebo zůstat s vámi bez kontaktu s onou doňou.

Je těžké k něčemu takovému přistupovat s chladnou hlavou a bez emocí, ale žádné hádky a scény a pláč ho nepřinutí zůstat, ba naopak, tohle chlapi blbě rozdýchávají a utíkají od toho.

A nějaké vydírání typu: prcek nebude mít tvé jméno … to je hovadina, to chlapa neudrží, jen ze sebe uděláš blbku, která kolem sebe nesmyslně kope. Přece nechceš, aby s vámi zůstával proti své vůli. Z takového vztahu bys nemohla mít radost.

Je mi už přes 40 let, takže taková stará moudrá makovice, už jsem toho dost zažila a některé věci týkající se vztahů bych udělala teď jinak. A z vlastní zkušenosti vím, že chlapa, který chce odejít, nic neudrží. Je lepší mu ukázat, že ty jsi ta nad věcí a zachovat si svou důstojnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí