"Slintá" nad modelkami

22.8.11 10:10

"slintá"nad modelkami

Ahoj,potřebuji radu, nebo už se z toho mého chlapa zblázním.Pořád sedí u PC (má práci na PC) ale ve volných chvilkách kouká na netu na různé umělecké fotky modelek a nahotinek.Ne, že by mi to až tak moc vadilo, ale chci mu nějak taktně naznačit, že jsou vyumělkované (umělá prsa, řasy, prodloužené vlasy).Já jsem úplně obyčejná holka a chci mu naznačit, že oni prostě přirozeně krásné nejsou.Bojím se, že bude pak srovnávat a říkat si, jak jsem proti nim ošklivá.Vím, že mě tady hodně lidí „ukamenuje“ za hloupé téma, ale aspon jsem to zkusila :-) Moc díky. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13503
22.8.11 10:14

achjo, no jo chlap.
Zkusila jsi mu nekdy ukazat jak i ty „krasky“ vypadaji, kdyz jsou nenalicene a neupravene?
To pak vypadaji nektere z nich hur nez my.
Moje babicka rikavala, ze kazda z nas by vypadala jako hvezda, kdyby kolem sebe mela tolik lidi, kteri by se o nas starali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hodaka
22.8.11 10:15

Tak ať slintá, ty holky mu do postele nepolezou, horší by bylo kdyby slintal nad tvojí kámoškou, nebo třeba sousedkou :wink:

• Citovat
  • Upravit
12154
22.8.11 10:21

Tak slintej taky. To je nejlepší řešení - ukázat mu, jak ubohé a trapné to je. Slintej nad nádherným chlapem, hercem - prostě nějakým tvým „idolem“. A nahlas ho před ním vychvaluj, jaký on je to „bůh“…
A uvidíš, co se stane… :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .
Myslím, že ten tvůj toho slintání velmi brzo zanechá...... :think: :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.8.11 10:22
Hodaka píše:
Tak ať slintá, ty holky mu do postele nepolezou, horší by bylo kdyby slintal nad tvojí kámoškou, nebo třeba sousedkou :wink:

Jo, to je pravda, akorát mě to dost mrzí, protože vím, že ty holky tráví hodiny líčením a chlapi se z nich pak můžou zbláznit a nám to akorát ubírá sebevědomí.A oni to nevidí, že jsou hrozně vymělkovaný, nepřirozený.Chtěla bych mu to naznačit, ukázat někde na obrázku aby viděl, ale nic jsem nenašla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hodaka
22.8.11 10:23
radúna píše:
Tak slintej taky. To je nejlepší řešení - ukázat mu, jak ubohé a trapné to je. Slintej nad nádherným chlapem, hercem - prostě nějakým tvým „idolem“. A nahlas ho před ním vychvaluj, jaký on je to „bůh“…
Myslím, že ten tvůj toho slintání velmi brzo zanechá...... :think: :lol: .

jo a pak je dobrá reklama na Old spice, „podívejte se na mě, teď na svého muže, zase na mě, on není já…“ při pohledu na něj lehký povzdech :lol:

• Citovat
  • Upravit
399
22.8.11 10:25

Tak to tě úplně chápu, že ti to vadí, musí to být fakt nepříjemný a na sebevědomý to asi nepřidá. :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
22.8.11 10:25

Hele, i když mu ukážeš a povíš že jsou vyumělkované jak sama píšeš, stejně bude slintat dál, je to prostě chlap.Můj má taky plno modelek v mobilu, posílají si to s kámošem navzájem, ale ani mě to neštve, beru to tak, že jsou to prostě chlapi no 8-oNic bych mu neříkala, at se koukne.Ty máš pro něj určitě mnohem větší hodnotu než nějaký modelky na obrázkách, neboj :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hodaka
22.8.11 10:28
Anonymka123 píše:
Hodaka píše:
Tak ať slintá, ty holky mu do postele nepolezou, horší by bylo kdyby slintal nad tvojí kámoškou, nebo třeba sousedkou :wink:
Jo, to je pravda, akorát mě to dost mrzí, protože vím, že ty holky tráví hodiny líčením a chlapi se z nich pak můžou zbláznit a nám to akorát ubírá sebevědomí.A oni to nevidí, že jsou hrozně vymělkovaný, nepřirozený.Chtěla bych mu to naznačit, ukázat někde na obrázku aby viděl, ale nic jsem nenašla.

Hele mi neříkej že ty taky nekoukneš na hezkýho chlapa třeba na obrázku a nevzdechneš, než na nějakýho Pepu traktoristu v umaštěných montérkách :wink:
Je s tebou, tak tě má asi rád :hug: a věř že oví jak vypadají normálně, kolikrátkdyž je nějaká sélebrita vyfocená nenalíčená tak to určitě už viděl.

• Citovat
  • Upravit
35791
22.8.11 10:28
Anonymka123 píše:
Hodaka píše:

http://sweet-blog.blog.cz/…bez-make-upu
http://www.ahaonline.cz/…yste-je.html
http://revue.idnes.cz/…lidicky.aspx?…

Video, jak se taková fotka dělá
http://www.youtube.com/watch?…

Já bych si u toho hlavu nedělala, pokud těm fotkám fakt věří, bude realitou dost zklamaný :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
22.8.11 10:29

Jsi si jistá, že neví, že jsou vyumělkované. :nevim: Můj chlap se taky občas koukne, ale prohlašuje o nich, že by je doma nechtěl. Prý pokoukat ano, ale jsou pro něj moc vychrtlé, moc zmalované… Neviděla bych to jako tragédii.
Přiznám se, že se taky občas ráda pokochám pohledem na nějakého hezkého herce a nic špatného na tom nevidím.

• Citovat
  • Upravit
3478
22.8.11 10:31
Hodaka píše:
radúna píše:
Myslím, že ten tvůj toho slintání velmi brzo zanechá...... :think: :lol: .
jo a pak je dobrá reklama na Old spice, „podívejte se na mě, teď na svého muže, zase na mě, on není já…“ při pohledu na něj lehký povzdech :lol:

To jsem udělala já :lol: , samozřejmě jenom z legrace.. Ale jinak myslím, že taky se občas podíváme na pěkného chlapa :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
22.8.11 10:35

Mimochodem já si prohlídku i pěknou ženskou třeba v časopise a to neznamená, že mě přitahuje, takové sklony fakt nemám..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.8.11 10:36
Billi píše:
Jsi si jistá, že neví, že jsou vyumělkované. :nevim: Můj chlap se taky občas koukne, ale prohlašuje o nich, že by je doma nechtěl. Prý pokoukat ano, ale jsou pro něj moc vychrtlé, moc zmalované… Neviděla bych to jako tragédii.
Přiznám se, že se taky občas ráda pokochám pohledem na nějakého hezkého herce a nic špatného na tom nevidím.

Nevím, nic neříká, vždycky když jdu blíž k PC tak to hned vypíná, abych neviděla.Podle mně to neví a věří tomu, že jsou takhle nádherný.Já si pak přijdu hrozně když se mám před ním svléknout :oops: Hned mě napadne že začíná srovnávat, že já mám malá prsa atd… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35791
22.8.11 10:41

Sice je to hnusný, ale zkusila bych to dělat taky. Komentuj hezkého chlapa v televizi, časáku,ukazuj mu to a říkej, jak má velký svaly, ploché břicho, hust= vlasy a pod.

A taky posil své sebevědomí, přece tě nemůže žádná hvězda z netu ohrozit! To je nesmysl.. já taky slintám nad old spice mužem :mrgreen:

Asi to chlap moc poklon neskládá, nechválí? Jinak by jsi asi nepochybovala :think:

Příspěvek upraven 22.08.11 v 10:43

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria