Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Anonymka123 píše:careynka píše:Myslíte?jizvíková píše:vsak jsem ji to psala a odpoved zadna
nech se tak nafotit takyto snad neni takovej problem dneska…a muze slintat nad ni a ona nad sebou taky
No nápad je to dobrý
díky
muzu ti neco domluvit, segra foti, zalezi kde bydlis ![]()
Já myslím, že to není hloupé téma. Naprosto chápu tvé pocity, řešili jsme něco podobného.
Jsem si jistá, že tvůj partner VÍ, že ty fotky nejsou realita, a že by žádnou dokonalou modelku, která tráví 24 hodin denně péčí o svůj zevnějšek, doma nechtěl. Proto si taky vybral tebe, normální hoku, se kterou mu je fajn. Ale možná není od věci mu to (jak to je s těmi fotkami) připomenout.
Rozhodně tvůj partner ale NEVÍ, jak to jeho „slintání“ na tebe působí a jaké pocity to v tobě vyvolává. (Možná tuší, že by ti to mohlo vadit, ale chlapi to potřebují slyšet jasně.) Prostě mu to musíš říct. Jestli jinak máte pěkný vztah a má tě opravdu rád, nemůže tvoje pocity brát na lehkou váhu. A pro tebe bude určitě dobré slyšet, jak to zase vnímá on (chlapi to prostě berou jinak).
Ale je taky důležité, JAK mu to řekneš. Když budeš hysterčit a nadávat, akorát ho naštveš. Prostě mluv o svých pocitech.
A taky možná není od věci zmínit mu, že když budeš cítit, že pro něj nejsi dostatečně atraktivní, ovlivní to tvůj vztah k sexu.
Já slintání nesnáším, nelezu manželovi teda do PC ani mobilu (raději), přede mnou to nedělá, ale mám zkušenost s kolegou, se kterým jsem chodila na oběd. Bylo to něco hnusného. Při chůzi po chodníku se otáčel , mrkal, laškoval při „náhodné srážce“ atd. Přestala jsem s ním chodit, při pomyšlení, že by nás někdo považoval za partnery se mi dělalo nevolno.
@Jenika píše:
Já slintání nesnáším, nelezu manželovi teda do PC ani mobilu (raději), přede mnou to nedělá, ale mám zkušenost s kolegou, se kterým jsem chodila na oběd. Bylo to něco hnusného. Při chůzi po chodníku se otáčel , mrkal, laškoval při „náhodné srážce“ atd. Přestala jsem s ním chodit, při pomyšlení, že by nás někdo považoval za partnery se mi dělalo nevolno.
Je to hnusny, jak se nekteri panove neumeji ovladat
mam take kamarada a ten si muze pokazde hlavu ukroutit, kdyz nekam vyrazi
jinak se mi ted stalo, byli jsme s pritelem na kave a vedle nas u stolu sedel par…no ten chlap na me koukal asi 20min bez sklopeni hlavy nezd dopili a odesli…i muj partner uz se na neho otacel, jestli je v poradku
jen chudak jeho pritelkyne ci manzelka tohle mi chlap delat, tak to psychicky nevydrzim ![]()
Taky jsem znala podobného chudáka, ten se vždycky otáčel atd.
Bylo to ubohé a trapné…
@Sini píše:
Je to hnusny, jak se nekteri panove neumeji ovladatmam take kamarada a ten si muze pokazde hlavu ukroutit, kdyz nekam vyrazi
jinak se mi ted stalo, byli jsme s pritelem na kave a vedle nas u stolu sedel par…no ten chlap na me koukal asi 20min bez sklopeni hlavy nezd dopili a odesli…i muj partner uz se na neho otacel, jestli je v poradku
jen chudak jeho pritelkyne ci manzelka tohle mi chlap delat, tak to psychicky nevydrzim
Nadruhou stranu Tě může těšit, že se líbíš nejen svému partnerovi ![]()
Ikdyž je pravdou, že pokud na Tebe slintavě kouká hóódně dlouho, je to otravný. Notabene, pokud má s sebou dámskou společnost ![]()
@JitkaHa jo ty bych brala vsechny ![]()
Muj se taky furt kouka na super.cz a kouka kdo zas vystavil silikony nebo jak modelka drazdi na plazi nebo ta se vyfotila nahore bez… proste jsou to chlapi, vzdycky koukali, koukaji a koukat budou.. mimochodem ja jsem ted po porodu, mam rozpraskanou kuzi, povisle bricho a 8 kilo navic… nic moc, sama sobe se nelibim, tak jak moc se asi libim pritelovi, ktery kouka na modelky… ale vis co?? nkc si z toho nedelam.. kdyby chtel tak si tu modelku najde ale ne, chce byt se mnou tak proc se necim takovym uzirat…
@Tom087 Me je to uprimne docela fuk, ale partner se citi dulezite ![]()
@Kessynkaa Toho mojeho to tedy vubec nezajima a nikdy nezajimalo, cte si akcie, byznys a sport to dalsi stiham ja
…jinak me osobne by to ale vadilo, kdyby nejak upozornoval na prednosti jinych zen, ci si to nejak prehnane nacital, ale asi jsem na to prehnane citliva ![]()