"Slintá" nad modelkami

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19494
22.8.11 12:39
Anonymka123 píše:
careynka píše:
jizvíková píše:
nech se tak nafotit taky
vsak jsem ji to psala a odpoved zadna :-) to snad neni takovej problem dneska…a muze slintat nad ni a ona nad sebou taky 8-)
Myslíte? :lol: No nápad je to dobrý :palec: díky :palec:

muzu ti neco domluvit, segra foti, zalezi kde bydlis :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3542
22.8.11 13:00

tak to bych neřešila bud v klidu… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jaja.k
22.8.11 14:59

Já myslím, že to není hloupé téma. Naprosto chápu tvé pocity, řešili jsme něco podobného.
Jsem si jistá, že tvůj partner VÍ, že ty fotky nejsou realita, a že by žádnou dokonalou modelku, která tráví 24 hodin denně péčí o svůj zevnějšek, doma nechtěl. Proto si taky vybral tebe, normální hoku, se kterou mu je fajn. Ale možná není od věci mu to (jak to je s těmi fotkami) připomenout.
Rozhodně tvůj partner ale NEVÍ, jak to jeho „slintání“ na tebe působí a jaké pocity to v tobě vyvolává. (Možná tuší, že by ti to mohlo vadit, ale chlapi to potřebují slyšet jasně.) Prostě mu to musíš říct. Jestli jinak máte pěkný vztah a má tě opravdu rád, nemůže tvoje pocity brát na lehkou váhu. A pro tebe bude určitě dobré slyšet, jak to zase vnímá on (chlapi to prostě berou jinak).
Ale je taky důležité, JAK mu to řekneš. Když budeš hysterčit a nadávat, akorát ho naštveš. Prostě mluv o svých pocitech.
A taky možná není od věci zmínit mu, že když budeš cítit, že pro něj nejsi dostatečně atraktivní, ovlivní to tvůj vztah k sexu.

• Citovat
  • Upravit
Jenika
23.8.11 09:43

Já slintání nesnáším, nelezu manželovi teda do PC ani mobilu (raději), přede mnou to nedělá, ale mám zkušenost s kolegou, se kterým jsem chodila na oběd. Bylo to něco hnusného. Při chůzi po chodníku se otáčel , mrkal, laškoval při „náhodné srážce“ atd. Přestala jsem s ním chodit, při pomyšlení, že by nás někdo považoval za partnery se mi dělalo nevolno.

• Citovat
  • Upravit
935
29.4.15 07:46
@Jenika píše:
Já slintání nesnáším, nelezu manželovi teda do PC ani mobilu (raději), přede mnou to nedělá, ale mám zkušenost s kolegou, se kterým jsem chodila na oběd. Bylo to něco hnusného. Při chůzi po chodníku se otáčel , mrkal, laškoval při „náhodné srážce“ atd. Přestala jsem s ním chodit, při pomyšlení, že by nás někdo považoval za partnery se mi dělalo nevolno.

Je to hnusny, jak se nekteri panove neumeji ovladat :roll: mam take kamarada a ten si muze pokazde hlavu ukroutit, kdyz nekam vyrazi :lol: jinak se mi ted stalo, byli jsme s pritelem na kave a vedle nas u stolu sedel par…no ten chlap na me koukal asi 20min bez sklopeni hlavy nezd dopili a odesli…i muj partner uz se na neho otacel, jestli je v poradku :lol: jen chudak jeho pritelkyne ci manzelka tohle mi chlap delat, tak to psychicky nevydrzim :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40418
29.4.15 08:04

Taky jsem znala podobného chudáka, ten se vždycky otáčel atd.
Bylo to ubohé a trapné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tom-cat
29.4.15 09:29
@Sini píše:
Je to hnusny, jak se nekteri panove neumeji ovladat :roll: mam take kamarada a ten si muze pokazde hlavu ukroutit, kdyz nekam vyrazi :lol: jinak se mi ted stalo, byli jsme s pritelem na kave a vedle nas u stolu sedel par…no ten chlap na me koukal asi 20min bez sklopeni hlavy nezd dopili a odesli…i muj partner uz se na neho otacel, jestli je v poradku :lol: jen chudak jeho pritelkyne ci manzelka tohle mi chlap delat, tak to psychicky nevydrzim :nevim:

Nadruhou stranu Tě může těšit, že se líbíš nejen svému partnerovi ;)
Ikdyž je pravdou, že pokud na Tebe slintavě kouká hóódně dlouho, je to otravný. Notabene, pokud má s sebou dámskou společnost :D

• Citovat
  • Upravit
614
29.4.15 16:22

@JitkaHa jo ty bych brala vsechny :-D

Muj se taky furt kouka na super.cz a kouka kdo zas vystavil silikony nebo jak modelka drazdi na plazi nebo ta se vyfotila nahore bez… proste jsou to chlapi, vzdycky koukali, koukaji a koukat budou.. mimochodem ja jsem ted po porodu, mam rozpraskanou kuzi, povisle bricho a 8 kilo navic… nic moc, sama sobe se nelibim, tak jak moc se asi libim pritelovi, ktery kouka na modelky… ale vis co?? nkc si z toho nedelam.. kdyby chtel tak si tu modelku najde ale ne, chce byt se mnou tak proc se necim takovym uzirat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
935
29.4.15 18:47

@Tom087 Me je to uprimne docela fuk, ale partner se citi dulezite :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
935
29.4.15 18:51

@Kessynkaa Toho mojeho to tedy vubec nezajima a nikdy nezajimalo, cte si akcie, byznys a sport to dalsi stiham ja :lol:…jinak me osobne by to ale vadilo, kdyby nejak upozornoval na prednosti jinych zen, ci si to nejak prehnane nacital, ale asi jsem na to prehnane citliva :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí