Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Sice je to hnusný, ale zkusila bych to dělat taky. Komentuj hezkého chlapa v televizi, časáku,ukazuj mu to a říkej, jak má velký svaly, ploché břicho, hust= vlasy a pod.
A taky posil své sebevědomí, přece tě nemůže žádná hvězda z netu ohrozit! To je nesmysl.. já taky slintám nad old spice mužem ![]()
Asi to chlap moc poklon neskládá, nechválí? Jinak by jsi asi nepochybovala ![]()
Příspěvek upraven 22.08.11 v 10:43
Anonymka123 píše:Billi píše:Nevím, nic neříká, vždycky když jdu blíž k PC tak to hned vypíná, abych neviděla.Podle mně to neví a věří tomu, že jsou takhle nádherný.Já si pak přijdu hrozně když se mám před ním svléknout
Jsi si jistá, že neví, že jsou vyumělkované.Můj chlap se taky občas koukne, ale prohlašuje o nich, že by je doma nechtěl. Prý pokoukat ano, ale jsou pro něj moc vychrtlé, moc zmalované… Neviděla bych to jako tragédii.
Přiznám se, že se taky občas ráda pokochám pohledem na nějakého hezkého herce a nic špatného na tom nevidím.Hned mě napadne že začíná srovnávat, že já mám malá prsa atd…
ale nesrovnává, nebo už ti něco řekl? nestresuj se zbytečně, fakt to moc řešíš.Chová se k tobě hezky? jestli jo tak se v tom nehrab ![]()
Hele vždycky bude někdo hezčí, lepší prsa, zadek, vlasy, nos, oči, ale to je tak i u chlapů.
pikola píše:
Sice je to hnusný, ale zkusila bych to dělat taky. Komentuj hezkého chlapa v televizi, časáku,ukazuj mu to a říkej, jak má velký svaly, ploché břicho, hust= vlasy a pod.A taky posil své sebevědomí, přece tě nemůže žádná hvězda z netu ohrozit! To je nesmysl.. já taky slintám nad old spice mužem
JitkaHa píše:pikola píše:
Sice je to hnusný, ale zkusila bych to dělat taky. Komentuj hezkého chlapa v televizi, časáku,ukazuj mu to a říkej, jak má velký svaly, ploché břicho, hust= vlasy a pod.A taky posil své sebevědomí, přece tě nemůže žádná hvězda z netu ohrozit! To je nesmysl.. já taky slintám nad old spice mužem![]()
taky nad ním slintám
já neslintám, já vzdychám ![]()
ja si myslim ze chce koukat prave na ty vyumelkovany, protoze se mu ta konkretni fotka libi, nekouka na to kvuli ty osobe…
A co se domluvit s profi fotografem a vizazistou a udelat si fotky a dat mu je?
Hodaka píše:Anonymka123 píše:ale nesrovnává, nebo už ti něco řekl? nestresuj se zbytečně, fakt to moc řešíš.Chová se k tobě hezky? jestli jo tak se v tom nehrabBilli píše:Nevím, nic neříká, vždycky když jdu blíž k PC tak to hned vypíná, abych neviděla.Podle mně to neví a věří tomu, že jsou takhle nádherný.Já si pak přijdu hrozně když se mám před ním svléknout
Jsi si jistá, že neví, že jsou vyumělkované.Můj chlap se taky občas koukne, ale prohlašuje o nich, že by je doma nechtěl. Prý pokoukat ano, ale jsou pro něj moc vychrtlé, moc zmalované… Neviděla bych to jako tragédii.
Přiznám se, že se taky občas ráda pokochám pohledem na nějakého hezkého herce a nic špatného na tom nevidím.Hned mě napadne že začíná srovnávat, že já mám malá prsa atd…
Hele vždycky bude někdo hezčí, lepší prsa, zadek, vlasy, nos, oči, ale to je tak i u chlapů.
Nesrovnává, nic mi neřekl, jinak je v pohodě, rozumíme si, akorát mi to nabourává sebevědomí no, ale chlapi jsou asi takoví no, musím si zvyknout ![]()
Hodaka píše:JitkaHa píše:já neslintám, já vzdychámpikola píše:
Sice je to hnusný, ale zkusila bych to dělat taky. Komentuj hezkého chlapa v televizi, časáku,ukazuj mu to a říkej, jak má velký svaly, ploché břicho, hust= vlasy a pod.A taky posil své sebevědomí, přece tě nemůže žádná hvězda z netu ohrozit! To je nesmysl.. já taky slintám nad old spice mužem![]()
taky nad ním slintám
Hodaka píše:Anonymka123 píše:ale nesrovnává, nebo už ti něco řekl? nestresuj se zbytečně, fakt to moc řešíš.Chová se k tobě hezky? jestli jo tak se v tom nehrabBilli píše:Nevím, nic neříká, vždycky když jdu blíž k PC tak to hned vypíná, abych neviděla.Podle mně to neví a věří tomu, že jsou takhle nádherný.Já si pak přijdu hrozně když se mám před ním svléknout
Na to, aby tě s někým srovnával, nepotřebuje internet. Stačí procházka po městě. Ber to tak, že si vybral tebe. Je s tebou z nějakého důvodu.
Nebo tě nutí, abys mu chystala oběd v podpadcích a s dokonalým make-upem? Chce po tobě, abys šla na plastiku? Pokud ne, tak to neřeš. Prostě se dívá.
A jestli ti to opravdu tak moc vadí, buď si s ním o tom promluv nebo udělej, co ti tu holky už radily, oplať mu to stejnou mincí.
Anonymka123 píše:Hodaka píše:Nesrovnává, nic mi neřekl, jinak je v pohodě, rozumíme si, akorát mi to nabourává sebevědomí no, ale chlapi jsou asi takoví no, musím si zvyknoutAnonymka123 píše:ale nesrovnává, nebo už ti něco řekl? nestresuj se zbytečně, fakt to moc řešíš.Chová se k tobě hezky? jestli jo tak se v tom nehrabBilli píše:Nevím, nic neříká, vždycky když jdu blíž k PC tak to hned vypíná, abych neviděla.Podle mně to neví a věří tomu, že jsou takhle nádherný.Já si pak přijdu hrozně když se mám před ním svléknout
chlapi myslí jinak, tak se netrap ![]()
JitkaHa píše:Hodaka píše:JitkaHa píše:já neslintám, já vzdychámpikola píše:
taky nad ním slintám
![]()
![]()
A co chlapi z reklamy na jahodového Mrože???
jj taky pěkný ![]()
JitkaHa píše:Hodaka píše:JitkaHa píše:já neslintám, já vzdychámpikola píše:
taky nad ním slintám
![]()
![]()
A co chlapi z reklamy na jahodového Mrože???
Ta mi přijde jako pro gaye.
jizvíková píše:
nech se tak nafotit taky
vsak jsem ji to psala a odpoved zadna
to snad neni takovej problem dneska…a muze slintat nad ni a ona nad sebou taky ![]()
careynka píše:jizvíková píše:vsak jsem ji to psala a odpoved zadna
nech se tak nafotit takyto snad neni takovej problem dneska…a muze slintat nad ni a ona nad sebou taky
Myslíte?
No nápad je to dobrý
díky ![]()
Přesně tak. Domluv si nějakýho fotografa či fotografku, nech si zajistit vizáž, vše kolem co k tomu patří a pár fotek taky vytvoř. Uvidíš, jak se bude tvářit ![]()