nevěrný manžel?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
553
8.4.06 18:21

Jani, já sama si nedokážu představit, že by mi manža byl nevěrný - asi bych to hodně těžce nesla, ale napadla mě tato věc - nechci chování tvého manži nijak omlouvat, ale třeba je to právě tvým těhotenstvím… ono totiž dává zabrat nejen nám, ale i našim manžům a třeba si sám se sebou neví rady - a třeba si s tou starší ženskou opravdu rozumí, že ji má jako kamarádku ..... potřeboval podporu - a ona zneužívá situace - a to zralé ženské umí :(:( a dělá jí dobře zájem mladšího chlapa…
Možná by pomohlo zahájit protiútok - zeptat se ho, ať pohlídá dítě a ty si zajdi ke kadeřnici (nebo zaplavat, nakupovat) - prostě něco pro sebe - taky si pročistíš hlavu. Na tebe to taky nemůže působit dobře, když jsi doma s dítětem pořád sama a ještě těhu.. Dej mu najevo, že stojíš o jeho přítomnost :) .....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Radina
8.4.06 18:24

Můj bývalý manžel si také našel starou babu. Mně bylo 28 a jí skoro 50. Pořád jsem si říkala, že to musí být fakt „kus“ když mne takhle dokázal vyměnit… Pak jsem ji po pár měsících po rozvodu viděla na fotkách…no paní Paroubková bývala proti ní kočka!!! Asi nemá cenu rozebírat důvody proč se tohle děje, možná jenom hledají „mámu“.
Rozhodně bych nepátrala po tom, jestli je muž nevěrný nebo ne. Veř tomu, že je to pro chlapa velký problém a stres utajit milenku, zvlášť když neví, jestli jeho žena tuší nebo netuší, nebo jestli dělá že nic neví, nebo opravdu neví, když jen tak trošku naznačuje že to tuší, ale nedělá scény… . Podle mne všechno ukazuje na nevěru, ale nekaz si tím krásné jarní dny. Držím ti pěstičky, aby se situace vyvrbila ve tvůj prospěch a ve prospěch vašich dětí.
 Radka

• Citovat
  • Upravit
2733
8.4.06 21:14

já osobně bych taky po tom moc nepátrala, i když je mi jasné, jak to je těžké:( ale jak tu psal někdo přede mnou-těhotenství ženy a k tomu malé dítko doma, to je záhul nejen pro ženu, ale i pro muže. Ti se mohou cítit na vedlejší koleji, nepotřební… a i když pak svou ženu milují a rodinu nechtějí rozbít, mohou se uchýlit do náruče někoho, kdo je ničím nezatěžuje a s kým jim je dobře, byť je to ženská mnohem starší „za zenitem“. Ale i tady tě chápu, že se cítíš tímto ponížená, ale znám pár takových padesátnic, co mají šmrnc a jsou zábavné a přitom žádné krasavice, a ctitelů mají spoustu…
Navíc těch různých faktorů může být víc, to o jsem psala, se jen dohaduji, to je dost obecné, nevím o vás nic konkrétního…píšeš, že je to jeho nadřízená-třeba jí tímto způsobem jen leze do …
rozvedl se kvůli tobě, měl jiné ženské ještě předtím-může to být chlap, co prostě neumí být věrný, i takoví jsou, stejně jako některé ženy…
Ale na druhou stranu píšeš, že jste prožívali krásnou lásku s velkým L a já věřím, že ten vztah je silný a vydrží i takovouto zátěž. Otázka je, jak se to bude vyvíjet dál, jestli to je jen přechodná změna v jeho chování, anebo jak dál…možná bych zvážila návštěvu v manželské poradně.
držím palečky:)
 K.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andela
8.4.06 22:06

Ahojky,
nechci nikomu kazit naděje… vím že tu určitě jsou …
Ale dle mého - pokud zahýbal už i v prvním manželství, je dost pravděpodobné, že to dělá i teď..... a asi bych na něj uhodila, ať vyleze z pravdou ven. Já bych byla schopná ho i nějak sledovat … Nevěřím, že se chlapi jen tak rychle změní. Ale je to tedy od něj nezodpovědné - má doma ženu a dvě děti a třetí na cestě :cry: Jenže chlapi prostě asi nepřemýšlí, a nekoukají na následky … :cry:

• Citovat
  • Upravit
283
8.4.06 22:18

Ahoj Jano79,

problémy vidím hned dva:

1.) Věkový rozdíl 23 let
2.) Vždycky byl na ženské

Problém č. 1 mu dodává sebevědomí k problému č. 2. Tento stav VŽDY BYL, (stárnul a pak si našel Tebe - hezkou, mladou, tu, kterou mu chlapi závidí) a VŽDY BUDE (neb on takový je a svatbou se nezmění)!

Já měla stejný problém, vnitřně jsem se s ním nikdy nevyrovnala a po celou dobu trvání vztahu ve mne hlodala jediná otázka: již mi přinesl domů dárek všech dárků - AIDS????

Já se rozvedla, ale manželství bylo bezdětné, tak to nebyl problém. Přeji pevné nervy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1138
8.4.06 22:27

Už jsem psala i do této diskuze https://www.emimino.cz/modules.php?… Docela by mě zajímalo, jak to že je ti manžel nevěrný, když spolu ted procházíte takovou krizí, jako je zneužívané dítě. Prosím Janu, aby mi odpověděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4610
9.4.06 07:48

Nejprve všem děkuju za názory doufám že ty které píšou že to může být mím těhotenstvím je pravda, asi bych se nikdy s tím nesmířila vážně je to přes svůj věk chlap na kterýho jsem snad čekala celý můj život, co píšete o ní je asi pravda je fakt že mi manžel řekl co udělala já vám to napíšu: koupili jsme si s manželem vysílačky, protože pracuje poblíž a nestojí mě nic kredity za telefon protože je prakticky neustále v práci i v sobotu a neděli, tak si tímto spůsobem voláme, seděli spolu v autě a pro něco jeli a ona vzala vysílačku a jelikož zrovna hráli v rádiu ploužák dala to k repráku a pustila mi to domů a dodala to je co? manžel jí prý vynadala at mě nechá napokoji, ale to bylo před měsícem a ted kdykoliv proti ní něco řeknu tak mi vynadá že tím že nadávám jí ubližuju jemu, ale snad je to jinak snad je to pořád ten můj princ z pohádky, věřím v to nechci to už ani vědět co jestli ano nebo ne.
LinkoK už jsem ti odepsala i tam, ale napíšu ti znovu Dominika mám z prvního manželství neni manželův syn, ale to je vedlejší má ho rád a snaží se pomoct v této situaci ale jak říkám tři měsíce se stim nic neděje a asi tři měsíce je manžel divný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2733
10.4.06 13:12

No Jani, je to divné…ted jsem nakoukla i do tvé diskuse o zneužívání Dominika-holka, máš ted pěkně blbé období:( jestli o tom vaši věděli a kryjí svého syna místo aby rázně zakročili, to je zlé…:( asi se ta změna v manželově chování shoduje s dobou, kdy jsi to zjistila, že? možná, že na něj je toho taky moc, třeba neunese takovou psychickou zátěž a hledá únik právě formou nějaké pochybné známosti…fakt nevím co ti poradit…osobně bych zvážila návštěvu odborníka, nějaké manželské poradny, kde jim řekneš vše, takhle když nám to sděluješ po kouskách, to člověk se víc domýšlí než aby mohl reálně něco posoudit…je mi hlavně líto, že tohleto prožíváš jako těhotná:((( chudák to mimčo v bříšku a taky je mi líto Dominička, moc se mu věnuj, musí to pro něj být hrozné:(((
držím palce a občas napiš, co je nového:)
 K.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4610
11.4.06 08:25

ahoj holky mám pro vás dobrou zprávu, s manželem jsem si promluvila z očí do očí. Vše jsme si vyříkali, zdělila jsem mu své pochybnosti a na to mi řekl, že mě úplně chápe že mě to vadí, že s ní opravdu nic nemá, že to na něj zkouší ale že nemá šanci, že šanci nemá žádná že jsem mu dala a dám to počem celý život toužil syna a ted čekáme druhé mimi. Omluvil se mi za vše čím mi ublížil a slíbil že se polepší, že mě nechce nervovat že už toho mám tak jako tak dost. Strašně se mi ulevilo a jsem štastná jak blecha jak děcko co dostane hračku. Všem moc děkuju za podporu jsem vám moc vděčná. Jana TP 11.10.2006 :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
456
11.4.06 08:33

Ahojky, já si myslím, že pokud byl na ženský, tak mu to jistě zůstalo. :(
Takovým chlapům je lepší se vyhýbat obloukem, mám s tím své zkušenosti . . .
Dřív nebo později je jejich žena " v domácnosti " omrzí a hledají zase jiný a zajímavější objekt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
11.4.06 15:00

Ahoj Jano79,
mě nejde do hlavy, že jsi se nebála toho, že když to udělal jednou Tvé předchůdkyni, že ti neudělá to samé?
Nechci být drsoňka, ale je vůbec možné, aby se člověk změnil, zvlášť, když člověku už není 20 a své životní postoje má dost zajeté?
Ale snad maluji čerta na zeď a je u Vás už vše v pohodě, což Vám moc přeji.
 Vali

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2602
13.4.06 21:01

Ahoj Jani79,
jenom bych ti chtela dodat trosku pochopeni v dane situaci. Je dobre, ze jste si s manzelem promluvili a vsechno vyrikali. Preju hodne stesti, nejenom s manzelem, ale hlavne s Dominikem a s miminkem v brisku. Vsechny tvoje deti potrebuji hlavne mamu, ktera bude v pohode.
A ted k holkam, ktere tvrdi, ze kdyz to udelal (tvuj manzel, ze behal za zenskymi) jednou, ze to udela zase…to je trochu silna kava to tvrdit, kdyz ho neznate…taky neverim, ze se clovek muze od zakladu zmenit, ale na druhou stranu, co kdyz byl pred tim ve fazi „hledani“? Nekdo najde svoji lasku ve 20 a nekdo v 50…ja bych mu dala sanci. Skoncit se to muze vzdycky.
Takze vsem preju hodne sily a pekne Velikonoce. :D 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
14.4.06 07:28

Holky moc děkuju za reakce jsou optimistické i méně optimistické a nedivim se ani jedněm z nich já jsem taky nevěřila proč zrovna já bych měla být výjimka od ostatních.
Jsou zde věci pro i proti, proti pracuje v prostředí mezi samými ženskými a doted se neodnaučil flirtovat s každou.
A pro je že jsem první se kterou je a je takhle mladá, a první se kterou se oženil dosud nebyl ženatý, vyhýbal se tomu jak čert kříže, potom se jedna z jeho spolupracovnic chystala ke svatbě a on přišel s tim a takto mě i požádal o ruku, at dojdu pro papíry ke svatbě vic nic. takže jsem na tom stejně jako vy s tim rozdílem že mu najednu stranu věřim a druhou ne. Jana

• Citovat
  • Upravit
483
25.4.06 10:03

Na tohle téma já mám jen jednu radu ............... nepátrat po tom! A nejlépe, ani si to nepřipouštět. Nedělám si iluze o věrnosti manželství až za hrob a nejsem ani žárlivá. Přesto, kdybych zjistila manželovu nevěru, rozhodilo by mě to. V případě, že tě podvádí, měl by mít alespoň tolik úcty a dělat to tak, aby nepadl ani náznak podezření. Protože až to zjistíš, budeš dělat co? Rozvod anebo to budeš přehlížet? Obojí je strašně složité. Asi tě tímhle nepotěším, ale povahy se nemění. Dělal to před tím ..........., ale třeba ne. Třeba máš právě strach pro to, že víš, že to dělal před tím a ted´ už chce jiný život.

Přeju pevné nervy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1614
25.5.06 19:47

Ahoj,
sice pozdě,ale přece.

Mám na to názor ten,že pokud tohle ženská vytuší má okamžitě spustit protiútok!!!!!!!!!!

Dělat všechno proto,aby ho nejvíc přitahovala právě ona!!Přece zná toho svýho chlapa líp něž ta ochechule!!!Dělala bych jen to co se mu líbí a zdůrazňovala to proč se do mě zamiloval:-))

Pokud si chlap nabrnkne jinou,má k tomu důvod,něco mu nevyhovuje tak jak by chtěl.Takže se má ženská zamyslet co to asi je a snažit se to rozumě odstranit .Pro ně je nejlepší nejjednodušší řešení:JINÁ!!!!

Řekne si tak jí nahradím a je to,přece jí nebudu říkat co se mi nelíbí a možná tím spíš,že je třeba těhu.
Jsou to jednoduchý stvoření,manželství vlastně drží pohromadě žena:-)))

Taky je dobrý prohodit::::jsem potkala dávnou lásku a nebo kamaráda a říkali,že mi to teď moc sluší a že by mě chtěli vidět častěji a hned se zeptat jestli to nevadí…někdy si jít sednout s někým jiným......
Každej chlap si řekne…co se mu tak líbí????????A začne to sám hledat,no a to je vyhráno!!!!Na milenku z vysoka prdí!Celej vztah by měla jednou za čas oživit nějaká ta nová událost,i když je vymyšlená.On přece taky lhal!!!

Držím všem palečky ať tohle nikdy nemusí dělat a ať máte nejlepší chlapi rpávě vy doma:-) :P :P :P :P :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová