Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj, jdu s dotazem, při koupání syna 5,5 let sem si všimla že má na nehtu toto.. neříká že by ho to nějak bolelo, nic takového.. ani nevím že by měl někde nějaký úraz..
Zítra pro jistotu zajdu k mudr, nemá prosím někdo s tímto zkušenost?
Díky moc!
Normální „štěnice“, drobný výron krve pod nehtem, skřípl si prstík, ani si toho nemusel všimnout. Neplašila bych ![]()
S tímhle k doktorovi? Nikdy jsi neměla modřínu pod nehtem? Neblázni a neotravuj ho.
Má tam stinku -srazenou krev pod nehtem…i dle tojojze mi přijde že má nehet trochunodlomeny dost pravděpodobné nakopl třeba roh nábytku nebo tak něco…za chvíli na to zapomněl…nic to není, vstřebá se to…na doktora to fakt není ![]()
Všem moc děkuju, já jsem hroznej plašan, já tohle právě nikdy neměla a po vložení na Googlu na mě zase vyskočilo to nejhorší
![]()
@Gabca782 po vložení do googlu jakéhokoliv příznaku se většinou dozvíš, že máš nejmíň 3 zavazne infekcni choroby a minimálně 2 rakoviny a nejspis se nedozijes Vánoc… ![]()
@Gabca782 píše: Více
Od toho ta diskuzní fóra jsou. Akorát musíš seškrtat ty extrémy na obou stranách (jsi blbá, že to nevíš/to je zlomený nádor, okamžitě volej 155) a dát na ten střed. ![]()
MM
@Gabe76 píše: Více
Co nehet, ale nenosi moc uzke boty? Mne prijdou divne ty prsty.
@Tarena píše: Více
přesně to mě taky při pohledu na fotku zarazilo.