Nevidím na postýlku

69
15.12.13 12:10

nevidím na postýlku

Ahojte mamky, omlouvám se za možná blbý dotaz, ale tak nějak mě to ted přepadlo… jedná se mi o umístění postýlky.. mám ji sice ve stejné místnosti, kde budu spát, ale od mojí postele ji dělí skříň… tedy přímo z postele na ni nevidím.. ted nevím, jestli jsem to nevyřešila spatne, jak moc je to nepraktické, když ji nemám hned vedle sebe… uz kvůli dozoru, vstávání atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11522
15.12.13 12:14

Me to neprijde neprakticke, vstavat budes tak ci tak :mrgreen:
nekdy bych toto i potrebovala, protoze dyz me dcera vidi v posteli tak vstava tim tuplem okamzite, tak by se jeste chvili alespon prevalovala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Medžika
15.12.13 12:17

Tak to prestehuj ne?

• Citovat
  • Upravit
12651
15.12.13 12:17

Pokud nemáš postýlku těsně u postele, tak do ní bez vstávání stejně neuvidíš.
Nehroť to. Přesunout, jak ti bude vyhovovat, jí můžeš vždy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
15.12.13 12:26

Me to nevadilo, Ela měla od začátku vlastní pokoj, tam jsem mela křeslo takový super pohodlný a velký a kolikrát jsme v něm usnuly :D vstávat budes muset stejně já zkoušela mít postýlku u sebe a stahnutou hrazdu, ale to mi nevyhovovalo protože jsem stejně vstát musela, jelikož vleze mi nešla vytáhnout :D pak taky jsem s přítelem chtěla mít „klid“ když jsme sami v posteli :-) takze jsme ji po 2 dnech přestěhovali zpátky do vlastního. A jak už bylo zmíněno když mě viděla ze koukám okamžitě vstala, takhle se jeste válela a něco si pro sebe povídala. Vyzkoušej sama co, se ti bude líbit víc :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12127
15.12.13 12:26

Ono si stejně moc nepomůžeš, mám postýlku hned vedle postele, čelem u mojí hlavy. Proto jsem chtěla plným čelem aby na mě dítě nevidělo. Jedinou výhodu vidím v tom, když jen vypadne dudlík, tak nemusím vstávat a jen natáhnu ruku. Pokud si stoupne tak už mám stejně smůlu a musím vstát taky. Nejradši bych ho šoupla úplně mimo ložnici, kdyby bylo kam :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101595
15.12.13 12:27

@Elka12 No, po zkusenostech se 2 nočníma jedlíkama mi přijde nepraktické jakékoliv umístění, kam nedosáhnu přímo z postele :mrgreen: ale jinak pokud takové umístění nejde, tak už je fuk, zda na postýlku vidíš nebo ne. A stejně tak můžeš mít mimčo, které bude spát celou noc a pak je to taky fuk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
15.12.13 12:28

Mě by to tak nějak psychicky vadilo, já bych to přestěhovala. já si to ale udělala až tak, že jsem nemusela vstávat, přirazila jsem postýlku k posteli, a vyndala ty 3 příčky, a vždycky jsem ho v případě řevu jen protáhla mezerou, a obsloužila ho :lol: akorát jak se začal okolo půlroka převalovat, tak se mi často v noci svalil ke mě do postele :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101595
15.12.13 12:30

@slavuska1 Tak to my zpočátku měli sundanou celou bočnici :palec: ale poté co na mě párkrát přistála, tak šla bočnice zpět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16783

Až bude větší tak se ti to bude hodit, já tenkrát musela mezi postel a postýlku dát dřevěnou desku aby na mě neviděl jinak dělal kraviny a nespal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka

Ja bych teda postylku jinde než přiraženou k posteli nebrala. Nemusela jsem se hnout z postele v noci hoodně dlouho :D

• Citovat
  • Upravit
69
15.12.13 12:32

No přestěhovat není kam, musela bych koupit třeba koš nebo nějakou cestovní postýlku, kde by třeba ze začátku spinkala v noci a ja ji mela hned u posele. tak právě nevím, jestli je toto nutné :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44193
15.12.13 12:36

NIkdy jsem neměla postýlku přiraženou k posteli, vstávání mi nevadilo..Noční jedlík byl pouze první, prostřední spávala celou noc téměř od začátku a nejmladší se v noci budila po 3 hodinách, potom už jen jednou během noci a cca od 8 měsíců vůbec..Taky jsem zjistila, že když nejsem přímo u nich, lépe spí, ale nedala bych dítě do vlastního pokoje.

Na postýlku jsem neviděla u prostřední, taky byla v druhém rohu místnosti a přepažená jiným nábytkem. Měla jsem v postýlce monitor, který dodal klid. Já bych to bez monitoru „nedala“, mám ráda na spaní úplnou tmu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
wra
1914
15.12.13 12:37

Po příchodu z porodnice jsem je měla těsně u postele, bála jsem se že se v noci nevzbudim :mrgreen:, já blázen… Čím jsou starší, tím dál je stehuji a teď už jsou ve svém pokoji, jinak bych se už vůbec nevy :cert: spala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
15.12.13 12:37

@Elka12 Ze začátku mimčo moc nevidí, takže jemu to bude jedno. A ty stejně budeš vstávat na kojení, podání dudlíka. Až uvidí a začne vnímat, tak když tě neuvidí, že jsi vzhůru, je větší šance, že nezačne prudit a zabaví se samo v postýlce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí