Neviditelný profil na fb

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
31.8.21 12:48

neviditelný profil na fb

Ahoj,

potřebuji založit stránku na fb - stránka mojí třídy. Ale nejsem na fb. Dočetla jsem se, že si musím nejprve založit osobní profil. Já ale chci, aby ho nikdo neviděl. Mám to jen jako most ke stránkám třídy.
Lze to nějak udělat? Jakože profil uvidím jenom já, ale moje stránky pak uvidí ti, co je pozvu?

Díky moc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1380
31.8.21 13:02

@Zuzka111111 neviditelný profil nejde. Já to mám udělaný tak, že tam nemám jméno + přijmení, ale jen jméno, takže pokud já si někoho nepřidám, tak ten člověk nezjistí, že já jsem já :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3902
31.8.21 13:02

No profil neviditelný nebude. Profilovou fotku a jméno uvidí všichni, nic jiného vyplňovat nemusíte. Pokud tam nebudete dávat žádné příspěvky, tak nemusíte zamykat zeď - ale jde to že nastavení soukromí bude „pouze já.“
Pokud nechcete aby vás na fb někdo našel, tak uveďte nějaké falešné jméno, třeba „Cojeti Potom“ a máte to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.8.21 13:05

@LilyJane to je dobrý nápad, dát si tam nějaké smyšlené jméno. Díky moc za radu. A v soukromí mám tedy všude dát jenom já?
A co znamená to uzamčení zdi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3902
31.8.21 13:20

@Zuzka111111 Na fb máte takzvanou „zeď.“ Je to místo, kde přidáváte svoje příspěvky a nebo naopak vidíte příspěvky svých přátel.
Co se týče vašich příspěvků, můžete si nastavit úroveň soukromí - od těch co můžou vidět všichni, po ty co vidíte pouze vy. V případě toho druhého tomu říkám zamčená zeď, protože profil se pro cizího stává úplně prázdným.
Ale pokud nebudete přidávat na svůj profil žádné příspěvky, ani informace, tak tam stejně nebude nic, co by si o vás někdo mohl zjistit, tak nemusíte nutně všechno blokovat.
Pokud pak tu stránku vaší třídy založíte jako soukromou skupinu, tak z ní nepůjde nic sdílet ven a zároveň se nebude nic ukazovat na vaší zdi.
Když si dáte smyšlené jméno a neurčitou fotku, tak vás nikdo nenajde :)
Rozhodně si pak projděte nastavení a najdete tam takovou kombinaci, která by vám vyhovovala i kdyby jste se rozhodla fb používat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.8.21 13:23

Děkuji moc :) stránku jsem založila, jen nevím jak ji udělat soukromou 😄 zatím ji mám tedy pro jistotu nepublikovanou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37113
31.8.21 13:47

Jmeno a profilovka vidět bude, leda tam dát nějaké jiné jméno než svoje, zbytek informací si pak musíš nastavit, aby nebyly pro ostatní viditelné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák