Nevím, co a jak dál

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
1.6.20 10:02
@olino píše:
Přesně tak…nohy na ramena a utííííkej, jak ti místní horákyně radí!!! Určitě už na tebe čeká nějaký vzrušujicí rošťák se zlým kukučem z kterého se ti budou podlamovat kolena a šimrat motýlci v břiše a občas ti načechrá budku, aby vaše štěstí bylo dokonalé…jedině s takovým má smysl si pořídit cypíska!!!

Prosim, proč ten sarkasmus? Já to tady řeším vážně. Jestli máš potřebu rýpat, tak jdi jinam.

• Citovat
  • Upravit
69142
1.6.20 10:03

Já nevím. Mám za sebou s mužem dvacet společných let a představa dalších dvaceti či více mi činí radost. Umíš si představit, že vedle něj strávíš dalších pár desetiletí, když už jsi na tom takhle na začátku? Bez ohledu na to, zda je či není na obzoru někdo další, tady bych se do svatby nehnala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7571
1.6.20 10:05

Jak uz napsali jsi s nim jen ze zvyku, protoze se bojis byt sama, mozna i trochu z litosti, ale vasi situaci to nijak neresi.

Obcas je nutne vykrocit z komfortni zony, udelat radikalni krok a celit tak svemu strachu, protoze jedine tak se muzes posunout dal. V opacnem pripade te ceka promrhany zivot, kde si muzes jen stezovat a litovat se, jak to mas naprd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
1.6.20 10:05
@Anonymní píše:
Plánujeme, ale já nevím, nechce se mi do toho, když mám nynějšího přítele…

Rozejdi se a s tímhle slibotechnou přes písání to dobromady nedávej. Rozmysli si, co chceš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.6.20 10:07
@Russet píše:
Rozejdi se a s tímhle slibotechnou přes písání to dobromady nedávej. Rozmysli si, co chceš.

A myslíš, že je to slibotechna? Co když to myslí vážně? Dokonce by byl ochotný se přistěhovat blíže…

• Citovat
  • Upravit
40815
1.6.20 10:09
@Anonymní píše:
A myslíš, že je to slibotechna? Co když to myslí vážně? Dokonce by byl ochotný se přistěhovat blíže…

Toho bych opravdu brala vážně, až ho uvidím, zatím o něm víš jen to, co Ti řekl, pravda může být jinde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
1.6.20 10:09

Nutno rict, ze tak, jak vas vztah licis, to vypada spise (nez na lasku) na zvyk a strach z noveho a neznameho, strach z ostreho rezu. Otazkou ovsem je, jak moc objektivne jsi ted schopna vas vztah vnimat, protoze je evidentni, ze jsi zakoukana jinde, touto optikou na nej naziras a pak casto i drobne problemy nabyvaji obrich rozmeru. Na virtualniho pritele bych se prilis neupinala, spis nez realneho cloveka ted vidis svou vyprojektovanou (a tedy idealni) predstavu o nem. O to vetsi naraz pak muze prijit ve stretu s realitou.

• Citovat
  • Upravit
7571
1.6.20 10:10
@Anonymní píše:
A myslíš, že je to slibotechna? Co když to myslí vážně? Dokonce by byl ochotný se přistěhovat blíže…

Jak se muze nekdo zamilovat do nekoho, kdyz te ani nepotkal? :think:

Maximalne do nejake predstavy o tobe, ktera toho bude mit hodne malo spol. s realitou a to je mozna horsi, nez kdyby byl jen slibotechna…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
elibro
1.6.20 10:11

Nerozumíte si, nespíte spolu a nemáte vůči sobě závazky. Buď ten vztah nějak zkonsolidujte nebo se rozejděte, co na tom chceš vymýšlet? Nějaký týpek na chatu s tím absolutně nesouvisí. Přítel může být hodný chlap, to ještě neznamená, že se k sobě hodíte. Anebo hodíte, teď přišla krize - tak by to místo flirtu chtělo na vztahu zamakat.

Pokud to takhle na pohodlíčko necháš, vezmete se, budete mít děti… Příštích x let nebudeš mít pořádný sex, doma starýho, co ti poleze na nervy a rozvedeš se stejně, bolestně, s majetkem a dětmi…

• Citovat
  • Upravit
53518
1.6.20 10:11
@Anonymní píše:

Hele, dospělý příčetný chlap nevrní do telefonu zadané ženské před svatbou, že je zamilovaný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
1.6.20 10:17
@olino píše:
Přesně tak…nohy na ramena a utííííkej, jak ti místní horákyně radí!!! Určitě už na tebe čeká nějaký vzrušujicí rošťák se zlým kukučem z kterého se ti budou podlamovat kolena a šimrat motýlci v břiše a občas ti načechrá budku, aby vaše štěstí bylo dokonalé…jedině s takovým má smysl si pořídit cypíska!!!

když je holka uragán, co pořád potřebuje nějakou akci, musí si najít někoho, kdo je pořádnej ork(g)án :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26729
1.6.20 11:50

Doma znudena a otravena (zda se ze opravenene), to se to pak lehce zamilovava treba jen do predstavy. :think: Soucasny partner je fakt mimo, ale jinak radim, trochu se brzdi. At to nedopadne stejne. Toho noveho do rozhodovani, co s zivotem, vubec netahej. Buh vi, jestli o to vubec stoji. A pro priste, komunikuj vic. Vubec nechapu, jak muze nekdo sex nechat dojit do faze, ze je z toho kratky zasun a jeste to spis boli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
480
1.6.20 12:31
@Anonymní píše:
Spíš si říkám, jestli neudělám největší chybu. Jestli nechci moc prostě… je to můj první takhle vážný vztah a nevím, jestli to třeba není normální…
No, jednou jsem ho viděla plakat a fakt jsem z toho byla špatná…

Je to Tvůj život. Tak když ho chceš přežít tímto způsobem s postupným zhoršováním… chceš dát svým dětem takový vzor…
Myslím, že už sama víš, jen se Ti odpověď nelíbí… nechce se Ti do změny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7692
1.6.20 12:41

Ty seš letadlo uvázené ke kůlu. Proč jste si spolu začínali? Ty potřebuješ párty a hrátky, on klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí