Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A není ta manželova „kontrola“ oprávněná?? Máš bokovku, a to většinou druhý vycítí. Myslím, že prostě chceš jít za novým chlapem a chceš to tady tak nějak posvětit od ostatních. Ale třeba je problém na tvé straně.. ![]()
@AdaNaty budu cekat, ale uz jsem s realitky doma, vypada to nadejne ![]()
Rejpalky at nepisou
ale je mi jastne ze se najdou takze urcite nemam povahu spinit, ale je to kazdeho vec nazoru
neznamena ze je novej chlap ze s nim neco mam adt a ze je to bokovka, je to jen a jen kamos a tak to zustane ![]()
@myšička03 píše:
Rejpalky at nepisouale je mi jastne ze se najdou takze urcite nemam povahu spinit, ale je to kazdeho vec nazoru
neznamena ze je novej chlap ze s nim neco mam adt a ze je to bokovka, je to jen a jen kamos a tak to zustane
Já nemyslím, že bys manžela špinila. Prostě ti vadí, že tě kontroluje. Mně by to taky vadilo, ale já nemám „kámoše“
A pak, každý vztah nějak začíná, některý i pouhým kamarádstvím. Ne, ni proti, ale pokud máš důvod, že tě třeba chce někdo vídat a tobě to není prosti, tak máš větší motivaci vztah bořit. Myslím, že platí: Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce hledá důvody. ![]()
@ivunak to ano, ale to bych musela vse vypisovat jak to chodi, to byla jen malinka cast, s tou kontrolou…:)
@myšička03 píše:
Omlouvam se za chybi…jsem 6let s manzelem s toho 2roky manzele, mame dcerku 10mes.jsem uplne nestatsna, ma to cenu byt s nim kvuly male? proste neklape to, radci bych byla sama kdyz odesel na 3dny do prace bylo to super byt s malou doma sama proste bez hlidani-sms, volani kde jsi co delas adt, nemuzu skoro nicjako naprk. jit s prateli ven, takovej vztah me nebavi a krom toho kazde dva roky ho musim jako nakopnout at neni az takovej
me to uz nebavi, tak jsem uvazovala prodat zahradu, a kdyz se proda najit si byt, zaridit a odstehovat se, on vy ze chci odejit dela vse proto abych zas neodesla ale me uz to nebavi…jsem s toho utahana…a krom toho se i obevil muz, co chce za nama jezdit, travit s nama cas…ja fakt nevim co delat
mama my uz pomohla jednou po svadbe jsem chtela odejit, odesla jsem ale zas jsem se vratila
rika ze jsem blba, ale pomuze mi
Pálí tě asi dobré bydlo, se mi zdá. A vzhledem k tomu, že jsi o něm nic špatného nenapsala, tak je to asi pravda. Jsi z něj otrávená a líbí se ti jinej chlap. To je opravdu důvod k rozvodu a vytržení dítěte z rodiny jak fík. A nebo napiš víc o svém manželovi. Takhle to dobře pro tebe zrovna nevypadá.
… tak nejdřív bys asi měla malinko zapracovat nad mateřským jazykem. Komenský se musí v hrobě obracet.
Jste spolu už dlouho, sama musíš vědět, co chceš. Nemá cenu třeba za vztah trochu zabojovat a oba se snažit pracovat na tom hezkém? Bije tě? Je k tobě sprostý? Miluje tě, věnuje se tobě a dceři? Je něco, co kdyby změnil, bude to dobrý? Odpověz si na tyto otázky a komunikuj s ním. Ovšem jestli už jsi rozhodnutá, nic to nezmění. Když budeš sama s dcerkou, nebude se ti po něm stýskat?
@myšička03 píše:
Rejpalky at nepisouale je mi jastne ze se najdou takze urcite nemam povahu spinit, ale je to kazdeho vec nazoru
neznamena ze je novej chlap ze s nim neco mam adt a ze je to bokovka, je to jen a jen kamos a tak to zustane
Jsi si jistá, že ten kámoš to bere stejně jako ty?
Moc nevěřím ani tomu, že je ti až tak šumák, když o něm píšeš jako o „novém“.
Na mě to zatím působí spíš tak, že si hledáš alibi, jak si pro sebe omluvit rozchod - najít si to racionální odůvodnění (kontrolu), které přece všichni pochopí.
Evidentně manžela nemiluje. Má zůstat ve vztahu bez lásky??? Co to je za názory??? Musí se ospravedlňovat za to, že manžela přestala milovat? Pokud se cítí dost silná vztah s manželem ukončit, tak ať to ukončí. Měly bysme si z ní vzít příklad (ovšem ne ve znalostech českého jazyka). Mnoho žen by to mělo udělat, ale neudělají to, protože jsou zbabělé a líné začít svobodně a jinak. Přitom je to jen prodlužování agónie. Ony svůj život nežijí, pouze přežívají… některým to dřív nebo později dojde, ale většina na to nikdy v životě nepřijde. Je to moc smutné, ale jejich hloupost ![]()
@Anonymní píše:
Evidentně manžela nemiluje. Má zůstat ve vztahu bez lásky??? Co to je za názory??? Musí se ospravedlňovat za to, že manžela přestala milovat? Pokud se cítí dost silná vztah s manželem ukončit, tak ať to ukončí. Měly bysme si z ní vzít příklad (ovšem ne ve znalostech českého jazyka). Mnoho žen by to mělo udělat, ale neudělají to, protože jsou zbabělé a líné začít svobodně a jinak. Přitom je to jen prodlužování agónie. Ony svůj život nežijí, pouze přežívají… některým to dřív nebo později dojde, ale většina na to nikdy v životě nepřijde. Je to moc smutné, ale jejich hloupost
To se za svůj názor stydíš?
@Anonymní píše:
Evidentně manžela nemiluje. Má zůstat ve vztahu bez lásky??? Co to je za názory??? Musí se ospravedlňovat za to, že manžela přestala milovat? Pokud se cítí dost silná vztah s manželem ukončit, tak ať to ukončí. Měly bysme si z ní vzít příklad (ovšem ne ve znalostech českého jazyka). Mnoho žen by to mělo udělat, ale neudělají to, protože jsou zbabělé a líné začít svobodně a jinak. Přitom je to jen prodlužování agónie. Ony svůj život nežijí, pouze přežívají… některým to dřív nebo později dojde, ale většina na to nikdy v životě nepřijde. Je to moc smutné, ale jejich hloupost
Je to čtyři roky stará diskuze. Myslim že zakladatelka je dávno v trapu.
@Anna766 píše:Mohla by dát vědět
Je to čtyři roky stará diskuze. Myslim že zakladatelka je dávno v trapu.
Jojo, taky by mně zajímalo, jestli zakladatelka manželovi nakonec utekla (typuji, že ano) a jestli třeba nějaký ten volný čas věnovala třeba češtině ![]()