Má cenu být s manželem kvůli dceři dál?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1972
27.3.14 10:01

A není ta manželova „kontrola“ oprávněná?? Máš bokovku, a to většinou druhý vycítí. Myslím, že prostě chceš jít za novým chlapem a chceš to tady tak nějak posvětit od ostatních. Ale třeba je problém na tvé straně.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.3.14 11:35

@AdaNaty budu cekat, ale uz jsem s realitky doma, vypada to nadejne :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.3.14 11:39

Rejpalky at nepisou :) ale je mi jastne ze se najdou takze urcite nemam povahu spinit, ale je to kazdeho vec nazoru :) neznamena ze je novej chlap ze s nim neco mam adt a ze je to bokovka, je to jen a jen kamos a tak to zustane :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1972
27.3.14 11:44
@myšička03 píše:
Rejpalky at nepisou :) ale je mi jastne ze se najdou takze urcite nemam povahu spinit, ale je to kazdeho vec nazoru :) neznamena ze je novej chlap ze s nim neco mam adt a ze je to bokovka, je to jen a jen kamos a tak to zustane :)

Já nemyslím, že bys manžela špinila. Prostě ti vadí, že tě kontroluje. Mně by to taky vadilo, ale já nemám „kámoše“ ;) A pak, každý vztah nějak začíná, některý i pouhým kamarádstvím. Ne, ni proti, ale pokud máš důvod, že tě třeba chce někdo vídat a tobě to není prosti, tak máš větší motivaci vztah bořit. Myslím, že platí: Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce hledá důvody. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.3.14 11:48

@ivunak to ano, ale to bych musela vse vypisovat jak to chodi, to byla jen malinka cast, s tou kontrolou…:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
27.3.14 12:58
@myšička03 píše:
Omlouvam se za chybi…jsem 6let s manzelem s toho 2roky manzele, mame dcerku 10mes.jsem uplne nestatsna, ma to cenu byt s nim kvuly male? proste neklape to, radci bych byla sama kdyz odesel na 3dny do prace bylo to super byt s malou doma sama proste bez hlidani-sms, volani kde jsi co delas adt, nemuzu skoro nic :( jako naprk. jit s prateli ven, takovej vztah me nebavi a krom toho kazde dva roky ho musim jako nakopnout at neni az takovej :( me to uz nebavi, tak jsem uvazovala prodat zahradu, a kdyz se proda najit si byt, zaridit a odstehovat se, on vy ze chci odejit dela vse proto abych zas neodesla ale me uz to nebavi…jsem s toho utahana…a krom toho se i obevil muz, co chce za nama jezdit, travit s nama cas…ja fakt nevim co delat :( mama my uz pomohla jednou po svadbe jsem chtela odejit, odesla jsem ale zas jsem se vratila :( rika ze jsem blba, ale pomuze mi

Pálí tě asi dobré bydlo, se mi zdá. A vzhledem k tomu, že jsi o něm nic špatného nenapsala, tak je to asi pravda. Jsi z něj otrávená a líbí se ti jinej chlap. To je opravdu důvod k rozvodu a vytržení dítěte z rodiny jak fík. A nebo napiš víc o svém manželovi. Takhle to dobře pro tebe zrovna nevypadá.

• Citovat
  • Upravit
1590
28.3.14 00:09

… tak nejdřív bys asi měla malinko zapracovat nad mateřským jazykem. Komenský se musí v hrobě obracet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
5.12.16 09:56

Jste spolu už dlouho, sama musíš vědět, co chceš. Nemá cenu třeba za vztah trochu zabojovat a oba se snažit pracovat na tom hezkém? Bije tě? Je k tobě sprostý? Miluje tě, věnuje se tobě a dceři? Je něco, co kdyby změnil, bude to dobrý? Odpověz si na tyto otázky a komunikuj s ním. Ovšem jestli už jsi rozhodnutá, nic to nezmění. Když budeš sama s dcerkou, nebude se ti po něm stýskat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5533
5.12.16 11:54
@myšička03 píše:
Rejpalky at nepisou :) ale je mi jastne ze se najdou takze urcite nemam povahu spinit, ale je to kazdeho vec nazoru :) neznamena ze je novej chlap ze s nim neco mam adt a ze je to bokovka, je to jen a jen kamos a tak to zustane :)

Jsi si jistá, že ten kámoš to bere stejně jako ty?
Moc nevěřím ani tomu, že je ti až tak šumák, když o něm píšeš jako o „novém“.

Na mě to zatím působí spíš tak, že si hledáš alibi, jak si pro sebe omluvit rozchod - najít si to racionální odůvodnění (kontrolu), které přece všichni pochopí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.4.18 17:40

Evidentně manžela nemiluje. Má zůstat ve vztahu bez lásky??? Co to je za názory??? Musí se ospravedlňovat za to, že manžela přestala milovat? Pokud se cítí dost silná vztah s manželem ukončit, tak ať to ukončí. Měly bysme si z ní vzít příklad (ovšem ne ve znalostech českého jazyka). Mnoho žen by to mělo udělat, ale neudělají to, protože jsou zbabělé a líné začít svobodně a jinak. Přitom je to jen prodlužování agónie. Ony svůj život nežijí, pouze přežívají… některým to dřív nebo později dojde, ale většina na to nikdy v životě nepřijde. Je to moc smutné, ale jejich hloupost :nevim:

• Citovat
  • Upravit
33598
13.4.18 18:37
@Anonymní píše:
Evidentně manžela nemiluje. Má zůstat ve vztahu bez lásky??? Co to je za názory??? Musí se ospravedlňovat za to, že manžela přestala milovat? Pokud se cítí dost silná vztah s manželem ukončit, tak ať to ukončí. Měly bysme si z ní vzít příklad (ovšem ne ve znalostech českého jazyka). Mnoho žen by to mělo udělat, ale neudělají to, protože jsou zbabělé a líné začít svobodně a jinak. Přitom je to jen prodlužování agónie. Ony svůj život nežijí, pouze přežívají… některým to dřív nebo později dojde, ale většina na to nikdy v životě nepřijde. Je to moc smutné, ale jejich hloupost :nevim:

To se za svůj názor stydíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148666
13.4.18 18:45
@Anonymní píše:
Evidentně manžela nemiluje. Má zůstat ve vztahu bez lásky??? Co to je za názory??? Musí se ospravedlňovat za to, že manžela přestala milovat? Pokud se cítí dost silná vztah s manželem ukončit, tak ať to ukončí. Měly bysme si z ní vzít příklad (ovšem ne ve znalostech českého jazyka). Mnoho žen by to mělo udělat, ale neudělají to, protože jsou zbabělé a líné začít svobodně a jinak. Přitom je to jen prodlužování agónie. Ony svůj život nežijí, pouze přežívají… některým to dřív nebo později dojde, ale většina na to nikdy v životě nepřijde. Je to moc smutné, ale jejich hloupost :nevim:

Je to čtyři roky stará diskuze. Myslim že zakladatelka je dávno v trapu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.4.18 19:24
@Anna766 píše:
Je to čtyři roky stará diskuze. Myslim že zakladatelka je dávno v trapu.
Mohla by dát vědět :)
  • Citovat
  • Upravit
1590
14.4.18 11:15

???

Jojo, taky by mně zajímalo, jestli zakladatelka manželovi nakonec utekla (typuji, že ano) a jestli třeba nějaký ten volný čas věnovala třeba češtině :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí